icon

Ako sa vyrovnať s neverou partnera?

20. júl 2025

Mate niekto tip, ako sa vyrovnat s neverou? Moj manzel mi bol neverny, dozvedela som sa to tak, ze ho dotycna nakazila pohlavnou chorobou, ktoru som ja nikdy nemala a a ni nemam. Bola to jednorazovka ked bol na sluzobnej ceste. V tom obdobi sme mali doma dcerku 2 rocnu a 4 rocnu a bola som tehotna. . Neviem sa s tym vyrovnat. Dohodli sme sa, ze to skusime sa cez to preniest, ale mne sa to nejako nedari. Mam pocit, ze sa snazil mesiac aby mi prejavoval viac lasky a respektu. Aj napriek tomu, ze sa snazim nato nemysluet nedari sa mi to, a pri kazdej hadke, podozreni mu to vykricim. Som s nim koly detom a peniazom kedze mam 3 male deti a este som na MD. On je vyssie postaveny, v praci je od rana do vecera a ja mu neverim, ze zase neokukuje druhe zeny. Najradsej by som sa rozviedla len nemam kde ist aj s detmi. Najviac ma zoziera to, ze mohol nakazit aj mna . Nechapem ako mi to mohol urobit, ja som sa doma starala tehotna o jeho deti a on chodil za inymi zenami. Tvrdi ze to bolo len raz, ulet , ale ktovie……. Stalo sa Vam nieco podobne a dokazali ste casom odpustit, zabudnut?

Strana
z2
anonym_e3e81d
20. júl 2025

Pod pojmom pohlavná choroba myslíš chlamýdie, ureaplazma, mykoplazma? HPV? Alebo taký syfilis, kvapavka apd?

beata_k
20. júl 2025

@anonym_autor Toto musis prebrat s psychologom. Aj keby si mala kam odist, bude ta to zozierat este x rokov. Aj tvoj dalsi vztah by to poznacilo. Tiez by si mu neverila.

pribinak
20. júl 2025

Daj si rozchod. Proste zradil a už nikdy mu nebudeš veriť.
A asi aj sama tušíš, že to nebolo len raz a tých príležitosti ešte bude a bude.
Podľa mna sa s týmto nedá vyrovnať, lebo tá zradil človek ktorý ti je najblizsi, tvoj muž.
A zraňujúce je to o to viac, že si bola tehotná a ohrozil teba a ak dieťa

Budeš mat výživné na 3 deri + na teba ako manželku

autor
20. júl 2025
@pribinak

Daj si rozchod. Proste zradil a už nikdy mu nebudeš veriť.
A asi aj sama tušíš, že to nebolo len raz a tých príležitosti ešte bude a bude.
Podľa mna sa s týmto nedá vyrovnať, lebo tá zradil človek ktorý ti je najblizsi, tvoj muž.
A zraňujúce je to o to viac, že si bola tehotná a ohrozil teba a ak dieťa

Budeš mat výživné na 3 deri + na teba ako manželku

@pribinak ja by som nato ani nikdy neprisla a pivedal, ze by mi to nikdy ani nepovedal, kedy sa mu vtak neobsypal cely bradavicami . Aj to zatlkal ze ma zo sluzobky co bol s kolegami vo virivke a v saune. Az po natlaku sa mi priznal, ze ma podviedol….,ale len raz. Povedal, ze to lutuje a nechce nas stratit. Lenze toto sa neda asi odpustit nikdy.

sissy27
20. júl 2025

@anonym_autor nie som jezis a ani nemam alzheimera, aby som “odpustala a zabudala”, vo finale budes musiet odpustit akurat tak sama sebe, ze si dala miliontu sancu chujovi, co si ani kondom nevie navliect. Toto by bola totiz ta cast, ktora by ma na tom celom stvala najviac.
Ty mas dovod zostat (lebo ako pises “neda sa, nemam kam ist” ) a on o tom velmi dobre vie, takze nema dovod sa zmenit. Ak nebude zasuvat inde, tak len kvoli sebe, lebo sa bude bat dalsej pohlavnej choroby a nie kvoli tebe.

zuzubb007
20. júl 2025

Prestala by som hľadať výhovorky prečo nemôžem odísť, vytlkla by som výživné a išla do podnájmu a dovidenia, keby mi chlap klame skončil by u mňa načisto, sama píšem som s nim kvoli peniazom to je úbohé, niesom chudera a išla by som ďalej, nie neprejde ťa to nikdy, akurát stratis svoje krásne roky s debilom, navyse, že len raz to môže vieš komu rozprávať

pribinak
20. júl 2025
@anonym_autor

@pribinak ja by som nato ani nikdy neprisla a pivedal, ze by mi to nikdy ani nepovedal, kedy sa mu vtak neobsypal cely bradavicami . Aj to zatlkal ze ma zo sluzobky co bol s kolegami vo virivke a v saune. Az po natlaku sa mi priznal, ze ma podviedol….,ale len raz. Povedal, ze to lutuje a nechce nas stratit. Lenze toto sa neda asi odpustit nikdy.

@anonym_autor mo nedá
Nechcem ti pridávať, ale asi vieš, že toto už dobre nebude a skôr či neskôr celé manželstvo pôjde do ťahu

Byt má ročnom mieste odkladam prachy a hľadať dobrého právnika
A dobre vieš že máš kam odísť. Všetky ženy majú kam ísť, len chyba odvaha

bluka2
20. júl 2025

Vsak sa s nim skus dohodnut, nech on si ide teda uzivat, ale nech financuje tvoj zivot, kym pojdes do prace

alex49
20. júl 2025
@pribinak

@anonym_autor mo nedá
Nechcem ti pridávať, ale asi vieš, že toto už dobre nebude a skôr či neskôr celé manželstvo pôjde do ťahu

Byt má ročnom mieste odkladam prachy a hľadať dobrého právnika
A dobre vieš že máš kam odísť. Všetky ženy majú kam ísť, len chyba odvaha

Jednorazovú neveru v opitosti by som možno odpustila. Ale tvoj chlap ťa určite podviedol viackrát, len si mu na to neprišla. Dokonca by sa ti ani nepriznal. Keby nemal bradavice, spokojne by si žil ďalej.

autor
20. júl 2025
@alex49

Jednorazovú neveru v opitosti by som možno odpustila. Ale tvoj chlap ťa určite podviedol viackrát, len si mu na to neprišla. Dokonca by sa ti ani nepriznal. Keby nemal bradavice, spokojne by si žil ďalej.

@alex49 tiez si myslim, ze to bolo viac krat. Strasne nam ublizil aj mne aj detom. Strasne to boli stale. Ale asi mi nic ine neostava len sa vzchopit a ist dalej. Snazila som sa to hodit za hlavu hlavne koly detom, ktore ho miluju, ale nedari sa mi

minenkaa
20. júl 2025

Ja jedno koľko krát to bola ,ak to nedokážeš odpustiť a ist ďalej,nič nepomôže

mircalla
20. júl 2025

Urobil raz, urobi znovu. Skoda, ze si si urobila 3 deti po sebe, nemas peniaze, nemas moznost pracovat, slovenska klasika financna zavislost na manzelovi...Kazda zena by mala mat aspon aku taku financnu nezavislost, ale tak to sa neda pri retazovych porodoch. Financne vyrovnanie a rozvod suhlasit nebude....No niet moc co radit. Ze sa cez to nevies preniest chapem, tiez by som s tym mala problem. Osobne moc neverim, ze to bolo len raz...a ani si nemyslim, ze to bolo posledny raz...Vysokopostaveny chlap pri peniazoch...

mircalla
20. júl 2025
@zuzubb007

Prestala by som hľadať výhovorky prečo nemôžem odísť, vytlkla by som výživné a išla do podnájmu a dovidenia, keby mi chlap klame skončil by u mňa načisto, sama píšem som s nim kvoli peniazom to je úbohé, niesom chudera a išla by som ďalej, nie neprejde ťa to nikdy, akurát stratis svoje krásne roky s debilom, navyse, že len raz to môže vieš komu rozprávať

@zuzubb007 Suhlas

riyadh
20. júl 2025

@anonym_autor klasika nemam kam ist.. Mnuz Co ti poviem, si si myslela, ze nabalim si zabezpecebeho chlapa, klasika ty nic nemas, tak uz len pekne posluchat a suchat nozkami, Lebo s 3mi detmi terno nenarobis, a v podstate ma ta v hrsti a moze mu byt u prdele, ci mu od pustis alebo nie.. Aj tak ostanes "doma" a Bude mat na varene oprate atc🙄

zabka79
20. júl 2025

@anonym_autor kvoli detom bud stastna...zacni planovat odchod/rozvod...pockaj kym ti skonci materska a zacnes pracovat a vtedy ... tiez som musela cakat....kvoli tomu aby dieta bolo starsie a kvoli peniazom aby som mala na odchod....nie je prakticke byt hrda a na mizine s troma detmi...premysli si to

zajinkakoni
20. júl 2025

@anonym_autor neviem, nakoľko si psychicky s tým v pohode. Ak vôbec, tak vyhľadaj pomoc psychológa. Ak to vieš potlačiť vnútri v sebe, tak daj tomu čas. Toto je súčasná situácia. Ale raz príde v budúcnosti obdobie, keď budú deti väčšie, ty zamestnaná, sebestačná…. Vtedy sa budes chcieť posunúť dopredu, budeš mať veľa príležitosti a práve vtedy to budeš riešiť 😉 u mňa nastávajú také dôležité zmeny práve teraz. Som po 40ke, stará, ale teraz prišlo obdobie sa posunúť. (Žiaľ až teraz). Možno by ti prospela dovolenka, alebo výlet. Voda, príroda, to v človeku evokuje ukľudnenie, pokoj…. Zmena prostredia, aspoň krátkodobá….skus hocičo, natrafiš na niečo pozitívne. 😀 alebo ak si dakde blízko pri mne, sadni do auta a prid na Pokec 😀

mahony6
20. júl 2025
@zuzubb007

@zuzubb007 kam ťa zoberú do podnájmu s tromi deťmi?

zuzubb007
20. júl 2025
@mahony6

@zuzubb007 kam ťa zoberú do podnájmu s tromi deťmi?

@mahony6 kdekoľvek, keď zaplatíš dopredu zábezpeku na tri mesiace a si slušny pracujúci človek žiadny problem, kto hľadá výhovorky tak nie, a keď je muž závodou hádam vybaví deťom

mahony6
20. júl 2025
@zuzubb007

@mahony6 kdekoľvek, keď zaplatíš dopredu zábezpeku na tri mesiace a si slušny pracujúci človek žiadny problem, kto hľadá výhovorky tak nie, a keď je muž závodou hádam vybaví deťom

@zuzubb007 to len tak som sa spýtal, nič v zlom, lebo čo viem je to dosť problém ak už máš dieťa. ale to je na inú tému, nechcem spamovať. Tak dík za odpoveď 🙂

mirokub
Odpoveď bola odstránená
romiada
20. júl 2025

@anonym_autor staraj sa v prvom rade o seba. Aby si sa dala ako tak psychicky aj fyzicky dokopy. Pripravovala by som sa postupne na koniec keď deti podrastu trochu a ty budeš stať trochu na vlastných nohách. Pohlavná choroba v čase keď si bola ešte k tomu tehotná? To nielenže ohrozil teba ale aj nenarodené babo. Mňa by asi toto najviac štvalo, že kvôli nejakej ludre nakazenej mohol ublížiť nielen psychicky ale aj fyzicky.
Vyhľadaj psychológa, pretože toto spracovať v sebe popri starostlivosti o 3 deti je dosť náročné. Pripadne si píš aspoň denník o tom aké emócie Tebou zmietaju. A polož si otazku do akej miery a na ako dlho si ochotná vymenit svoj komfort a "šťastie" svojich detí za pocit tvojej dôvery voči manželovi a tvoje šťastie. Podla toho sa zariaď.

pralinka25
20. júl 2025
@mahony6

@zuzubb007 to len tak som sa spýtal, nič v zlom, lebo čo viem je to dosť problém ak už máš dieťa. ale to je na inú tému, nechcem spamovať. Tak dík za odpoveď 🙂

@anonym_autor ja neveru neodpustam. teda v tom zmysle ze by sme dalej tvorili stastnu rodinku. ano odpustila by som mu kvoli sebe ale jednu vec viem urcite nikdy viac by som s nim nemala sex.
myslim ze tvoje pocity su uplne prirodzene. malokomu nevadi ze jeho partner bol inde. ano su aj taki ludia ale je ich pomenej.
ja by som sa v tvojej situacii od neho emocne uplne odputala. brala by som ho ako spolubyvajuceho kym sa nebudes moct postavit na vlastne nohy. vobec by som v tomto vztahu uz nehladala naplnenie doveru a lasku. cisto by som to brala ako biznis. postarat sa o deti zabezpecit sebe a im slusne byvanie a pri najblizzsej prilezitosti odist. a uplne v pohode by som mala otvorene oci a bola otvorena inemu vztahu. lepit rozbite veci nikdy nema vyznam. aj tak potom uz nikdy nesluzia svojmu povodnemu ucelu. a teda ja osobne by som s nim uz ani nespala.

pralinka25
20. júl 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub by si sa divil kolko ludi podvedie aj ked ma pravidelny sex. chcu proste adrenalin zo zakazaneho, noveho, inu praktiku nez priznaju doma alebo proste ich len vzrusuje to, mat slapku alebo akakolvek ina premenna. a tyzden bez sexu? nuz niekedy treba vydrzat aj dlhsie a to neznamena ze to dava pravo hned utekat inde. clovek sa hadam vie ovladat.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
pralinka25
20. júl 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub aj kvalitny moze byt a aj tak to nemusi stacit. ked proste niekoho laka osukat stetku tak moze mat kvalitny sex kazdy den a aj tak pojde za stetkou. ked ho raz laka mat v posteli casto ine zeny skusat rozne tak moze mat akykolvek kvalitny sex doma s jednou a tou istou ho to bude nudit. ludia su rozni.

biba_18
20. júl 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@pralinka25 @mirokub tam nemusí chýbať sex - ale určite chýba úprimná láska a rešpekt…

januska12323
20. júl 2025

Určite ťa podviedol viackrát, prijmi to ako fakt a začni rozmýšľať ako a kedy budeš môcť odísť. Budeš to mať ťažké ale nie nemožné, výživné na tri deti, plus na teba ak má fajn plat bude stačiť na nájom.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
anonym_d90eec
20. júl 2025

@anonym_autor nikdy nikdy nikdy
Ak nemas inu moznost tak pockat kym deti vyrastu a odist
Mrzi ma to a je mi teba aj deti luto, je to blbec

mimacaci
20. júl 2025

s chlapom, ktory je na vysokej pozicii a lieta po sluzobkach, by som si urobila nanajvys jedno dieta. urobila si chybu, toto uz nevratis. rovnako by som radila rozchod, ale to asi neurobis, lebo ti vyhovuje, ze nosi domov prachy. jemu zas vyhovovalo, ze ta obsypal detmi a drzi ta tymto v hrsti. no co, nerozmyslala si a nepredvidala, ze moze dojst aj k najhorsiemu. teraz to tu mas a mas len dve moznosti. drzat hubu a fungovat z jeho penazi (a pri sexe pouzivat kondom pre ochranu pred pohlavnymi chorobami a HAK pre ochranu pred dalsim tehotenstvom) alebo odist a skusit sa popasovat sama za pomoci slusneho vyzivneho na 3 deti a na seba.

Strana
z2