Ako sa vyrovnať s neverou partnera?
Mate niekto tip, ako sa vyrovnat s neverou? Moj manzel mi bol neverny, dozvedela som sa to tak, ze ho dotycna nakazila pohlavnou chorobou, ktoru som ja nikdy nemala a a ni nemam. Bola to jednorazovka ked bol na sluzobnej ceste. V tom obdobi sme mali doma dcerku 2 rocnu a 4 rocnu a bola som tehotna. . Neviem sa s tym vyrovnat. Dohodli sme sa, ze to skusime sa cez to preniest, ale mne sa to nejako nedari. Mam pocit, ze sa snazil mesiac aby mi prejavoval viac lasky a respektu. Aj napriek tomu, ze sa snazim nato nemysluet nedari sa mi to, a pri kazdej hadke, podozreni mu to vykricim. Som s nim koly detom a peniazom kedze mam 3 male deti a este som na MD. On je vyssie postaveny, v praci je od rana do vecera a ja mu neverim, ze zase neokukuje druhe zeny. Najradsej by som sa rozviedla len nemam kde ist aj s detmi. Najviac ma zoziera to, ze mohol nakazit aj mna . Nechapem ako mi to mohol urobit, ja som sa doma starala tehotna o jeho deti a on chodil za inymi zenami. Tvrdi ze to bolo len raz, ulet , ale ktovie……. Stalo sa Vam nieco podobne a dokazali ste casom odpustit, zabudnut?
@anonym_autor z vlastnej skúsenosti ti napíšem že je to veľmi ťažké. ja som aj sľúbila že sa k tomu nebudem vracať aj keď zo začiatku to bolo ťažké a veľa krát som si musela kusnúť do jazyka ale vydržala som.posledny rok je to ťažké a už znova som v tom že to vytiahnem pri hádke lebo musí s ňou komunikovať ohľadom dieťaťa. Ďalší krát by som neodpustila a radšej by som sa trápila sama kým by to neprebolelo lebo takto sa trápim tiež a viem že nikdy nebudem viac ako jeho dieťa. Ak už teraz vieš že ti není s ním prijemne a všetko ti to pripomína tak by bolo dobré požiadať možno rodinu o pomoc.aspon začiatky kým by si sa postavila na nohy,začala dostávať výživné a neviem ako to máte vysporiadané s bývaním
A co sa tyka toho, ci ta nakazil - tak treba sa dat zial hned vysetrit
a to s kym prosim ťa suloži, že chytil pohlavnu chorobu? s prostitutkou bez kondomu, v čase ked si tehotna? asi tiež nebude najostrejšia ceruzka v peračniku 🙂 ale ne, dost bolo srandy..
je to dost nechutne a že to zvalil na virivku...musiš zabudnút..inak sa nepohneď
.asi tie bradavice by ma mátali viac ako samotná nevera..
@anonym_autor áno stalo sa mi to. Síce nedostal pohlavnú chorobu, ale podvádzal má v tehotenstve. Skúsila som druhú šancu.. čiže prvú a poslednú.. posral to . Odvtedy som začala plánovať budúcnosť bez neho . Šetrila som si peniaze.. Ťahala som ho na nákupy, kde som nakupovala dopredu, veci o ktorých som vedela, že budem potrebovať... Kým sa on k...l ja som v myšlienkach plánovala nové bývanie, plán A, B, C... Trvalo to rok a pol kým som bola ,,hotová, dozreta na rozvod,, Ja som, ale na rozdiel od teba mala iba jedno dieťa a rodičov čo mi pomohli.... On chcel hneď ďalšie dieťa, keď malo bábo pár mesiacov.. Napriek tomu, že vedel, že ma podvádza... Vtedy som mu povedala, že sa nestará o jedno, načo by mu boli dve? Rozviedla som sa s ním. Nikdy som to neoľutovala... Jediné čo som ľutovala, že som svojmu dieťaťu vybrala takého otca...
Neviem, nemusela som zatiaľ.nicnpodobne odpúšťať, ale žasnem aký je tvoj manžel sprostý, že si ide s niekym pichnúť, koho ani nepozná q nezasiahne si ochranu??? Ako rozum mal kde?
A nevera je u, dosť zla, ale nevera keď je žena tehotná je pre.mna no go!!!! Poslala by som ho prdeli, keďže dobre zaraba, nech sa pekne o vás finančné stará...aspoň to.
Poprosila by som ho, nech odíde z domácnosti na dlhší čas a uvidíš, či dokážeš na to nemyslieť a on bude mať aspoň čas rozmýšľať nad tým, aký je k...t.
Povedz ze potrebuješ čas byt sama....A uvidíš, ci nejaké mesiace nie o prinesú. Ono je ťažké takéto sklamanie odpustiť zo dňa na deň.
a to s kym prosim ťa suloži, že chytil pohlavnu chorobu? s prostitutkou bez kondomu, v čase ked si tehotna? asi tiež nebude najostrejšia ceruzka v peračniku 🙂 ale ne, dost bolo srandy..
je to dost nechutne a že to zvalil na virivku...musiš zabudnút..inak sa nepohneď
.asi tie bradavice by ma mátali viac ako samotná nevera..
@karolinakr bradavice dostaneš aj keď sexuješ s kondómom. 😪Vlastná skúsenosť. Tam stačí, že máš ranku po holení a nakazíš sa.
@anonym_autor Ja by som predstierala, že je všetko OK a že som odpustila. Za tie tri roky, čo by som bola doma s dietatom, by som vyriešila majetkoprávne vzťahy (polka bytu nech je písaná na mňa). Odkladala by som peniaze na odchod. Hľadala by som si prácu a nájom (kdekoľvek na Slovensku, kde by ma vzali s 3 deťmi). A jedného krásneho dňa, keď by bol v práci, by som mu nechala na stole dlhý odkaz, rozvodové papiere a odišla by som v tichosti preč.
@anonym_autor Ja by som predstierala, že je všetko OK a že som odpustila. Za tie tri roky, čo by som bola doma s dietatom, by som vyriešila majetkoprávne vzťahy (polka bytu nech je písaná na mňa). Odkladala by som peniaze na odchod. Hľadala by som si prácu a nájom (kdekoľvek na Slovensku, kde by ma vzali s 3 deťmi). A jedného krásneho dňa, keď by bol v práci, by som mu nechala na stole dlhý odkaz, rozvodové papiere a odišla by som v tichosti preč.
@anonym_20f383 No tu je trosku problem...napriklad sex s nim
@anonym_autor jeho to aspon trapi? sprava sa nejak inak?
@anonym_20f383 a naco predstierat. spat s nim a koledovat si o ine pohlavne choroby.
ja by som nehovorila vobec nic ani nepredstierala. naco
Ak by si sa rozhodla ostat a vymenit svoj zivot za jeho peniaze, tak na zabudnutie sa daju predpisat "fajn lieky" od psychiatra, co spravia z teba mimona. A na odpustenie pomaha fanaticka viera. Mam taku jednu kamosku - prachaty bezcharakterny manzel, 3 deti, ona sa postupne stala fanatickou veriacou, okrem dovileniek v Karibiku chodia spolu na pute do Lurd. Naoko starostlivy, v skutocnosti bezcharakterny agresor a ona z peknej baby sa stala troska s nepritomnym usmevom na perach

Máš sa snažiť o odpustenie ale to nie je, že sa ti vymaže pamäť. Na to sa nezabúda a obozretne buď.