Ako sa vyrovnať s ohováraním a nepríjemnými ľuďmi?
Ahojte, ako prestat riešiť, keď vás ľudia ohovarajú alebo k vám niesu príjemní?
@anonym_autor pôjdeš za tými ľuďmi po ich názor, keď sa budeš musieť v niečom rozhodnúť? Ak nie, tak potom ich názor nie je dôležitý ani v negatívnom zmysle. Jediné čo si z toho môžeš zobrať je to, že si vďaka ich rečiam vieš veci v sebe urovnať, lebo vidíš, ktoré sa dotknú a ktoré nie 🙂
Len sa pousmej a povedz si, že so sebou majú problém. Preto ho vidia na tebe.
Mne je tých ľudí ľúto, lebo v 99% sú to nešťastní ľudia ktorí si niečo kompenzujú skrz druhych ľudí.
Treba sa tak nastaviť v hlave, že aki sú to ľudia, a ze to nevypoveda o tebe ale o nich.
Mať v poriadku sebavedomie. Potom nebudeš riešiť hlúpych ľudí.
Sebavedomie
@anonym_autor prečo to potrebujes riesit,nepočúvam a idem ďalej
@anonym_autor jednoducho si povedz, že je to. ich nešťastný život, existencia a chudoba ducha 🤷♀️ Ja viem o sebe, aká som, aké mám kvality, slabosti a vôbec ma nezaujímajú primitívne kecy niekoho z ulice, alebo susedstva. Vesmír a ľudská hlúposť je nekonečná!
Zavrem dvere a ľudí neriešim ak je niekto otravný zablokujem číslo v mobile. Ak ma ohovárajú som rada ešte je o mňa záujem
Ono, nie vždy sa dá tým ľuďom vyhnúť. Najmä, ak ide o rodinu.
A človek si môže aj povedať, že to je o tých ľuďoch, ale ak je niekto prehnane krutý atd.. to s citlivým človekom zamáva.
@anonym_autor mňa nezaujímajú názory cudzích ľudí, môj čas je vzácny aby som riešila čo kto povie mám iné starosti, ak sa ku mne niekto zle správa dám to najavo hneď podľa situácie.

To pride vekom, aspon u mna to tak bolo. Ja si vzdy poviem, ze to je ich vizitka, nie moja. Ja mozem byt rada, ze nie som taka prizemna ako oni. Ved si zober, co je to za ludi, ked sa takto spravaju? Lutujem ich, musia mat tazky zivot.