icon

Ako sa vyrovnať s pokušením a žiarlivosťou?

11. jún 2024

Spoznala som muža ,ktorý je bohatší a úspešnejší ako môj manžel. Priťahuje ma. Stále na neho myslím. Pozerám si jeho fotky. A predstavujem si aké by to bolo byť po boku bohatého muža. Má 45 je nezadaný , bezdetný a má len občasné známosti na sex. Naposledy som videla jeho nový objav(nie je to jeho partnerka iba kamarátka s výhodami ) a tá žena bola neatraktívna a nechápala som ako je možné ,že práve ona si môže užívať pozornosť takého chlapa. Vždy som si myslela ,že bohatí muži majú po svojom boku krásne ženy .... A cítila som kvôli tomu hnev a cítim aj hnev na môjho manžela ,že nemá toľko peňazí. Je mi zo seba nechutne. Ako sa zbaviť týchto myšlienok? Prosím nejaké rady.

Strana
z2
luccija
12. jún 2024

Je bohatší ako tvoj muž asi o sexuálne zážitky.
Tak asi na viac nemáš😝Vždy je niekto krajší, bohatší dosť plytko rozmýšľaš.Mozno ako je bohatý tak je nešťastný.

mmoni89
12. jún 2024

Hlavne ze ty si ta krajsia a atraktivnejsia,to mas blbe zit s takouto myslienkou ze ta neatraktivnejsia ma nieco lepsie ako ty.By si inak neverila ako taky bohaty dokazu byt lakomy

nini1978
12. jún 2024

@tiika no teda
Úplne moje slová,ta centrálna časť tvojho príspevku
Akurat,že ja to hovorím mojim deťom ,odkedy boli maličkí
Že závisť a porovnávanie nevedú k ničomu
A my sa tu bavíme s”dospelou ženou”🙈

tiika
12. jún 2024

@nini1978 no hlavne nevyriešia problém (ich či hocikoho iného), avšak zariveň môžu naň poukázať, ak sa človek zamyslí a príde na to, čo je za tým

dadka1997
12. jún 2024

A ty si obyčajná zlatokopka .. byť tvojim mužom, ťa kopnem do riti

januska12323
12. jún 2024

Vyspi sa s ním aj ty a budeš zobudená.

anonymous87
12. jún 2024

Nuz, ja len tolko k tomu: bolo somarovi dobre, isiel sa na lad smykat 🤷‍♀️

masinka
12. jún 2024

Ale no tak, damy, priznajte si kolke z vas maju nejaky herecky/ spevacky idol? A pritzliva na nich nie je ich povaha ( kolki tiez pretiahnu vsetko co pred nimi neutecie), ale to ze su slavni, bohati a niektori dokonca aj pekni. A tiez si obcas posnivame ake by to bolo byt s nim. Autorka ma len smolu ze ona takehoto chlapa stretla nazivo, takze sanca si s nim nieco zacat je vyssia ako ze by zbalila napr. Toma Cruisa. Nepostrehla som ze by pisala nieco o tom ze sa ide rozvadzat alebo sa s nim vyspat, len by si priala mat viac penazi ( a kto by aj nie, pri dnesnych cenach). A evidentne toto co jej nakladate jej uz vravi aj jej vlastne svedomie.

svetlonos
12. jún 2024

Chod robiť upratovačku na onkologické oddelenie.

Precitaj so tu témy o násilí na ženách páchané manželmi.

Zamysli sa, prečo si sa vydávala.

Daj si inzerat: Hľadám bohatého a pekneho muza na sex do 46 rokov, podmienka - chcem si užívať tvoje peniaze!

Uvedom si:
Som kus nevdacnej, vychcanej, lenivej, neschopnej, nechutnej, povrchnej mrchy.
Pre vidinu imaginarneho bohatstva a pominutelnej krásy odidem od manžela, lebo mi nenosí aspom 5000 v cistom mesacne. Preto v mojich očiach nema hodnotu a v pohode ho vymením!

A predstav si ako mu tie posledne vety povieš, co to s nim spraví.
A teraz to otoč! Presne toto ti irobi a povie manžel.

Ako sa cítiš, ak si bola vobec schopna si to predstaviť??

svetlonos
12. jún 2024

@martinka13
ale kdeže, tie to maju ako zárobkovú činnosť. Ona by za to mala len sex s "pekným a bohatym". Ešte by mu bola dlžná 😉.

zuzubb007
12. jún 2024

Bohatý, nezadany a bezdetný už len toto znie celé zle, normálny chlap by mal už aspoň deti, to bude taký tajtrlik, možno má tak malého, že ak skaredicu znesie, peniaze nie si vsetko, sustred sa radšej na svojho muža, ako by sa ti páčilo, keby povedal, že si úplná chudera a sníva o inej lebo je nádherná, a ty si len taký ...

libertz
12. jún 2024

aspon trosku sebareflexie mas ze je tebe samej z teba nechutne. Ja byt na mieste tvojho partnera a toto precitam tak to je vacsi red flag jak cela bolsevicka prehliadka. Presne pre toto dementi typu kollar a retard semaforovic danko maju zaujem takychto "zien". Co natom ze to maju vsetko svinsky nakradnute HLaVnE Ze MaJu PeNaZe, StAtUs A mAjEtKy... aj tak tento by ta len zneuzil nachvilu a odkopol, lebo mu to takto vyhovuje striedat. Ale kludne do toho.

anketkarka
12. jún 2024

Chudák Tvoj muž. Riadnu zlatokopku si zobral. Ako sa zbaviť týchto myšlienok? Vychrpať sa s tým chlapom a poslať mužovi foto v tom najlepšom. Hneď budeš mať iné myšlienky, to Ti garantujem. A chlap aspoň zistí čo má doma. Urobila by si mu veľkú láskavosť.

katka700
12. jún 2024

Máš priveľa času, nájdi si nejaký koníček, druhú prácu, venuj sa dobrovoľníctvu.
Slobodný chlap okolo 50tky je red flag sama o sebe. Môže byť fajn človek, super kamarát, dobrý v posteli ale na dlhodobý partnersky vzťah sa najskôr nehodí (inak by vo vzťahu dávno bol).

petronelag
12. jún 2024

Každému sa páči iné a keď sa jemu páči taká priateľka ako má, tak na nejaký čas s ňou bude a možno má ešte aj iné. Keby chcel mať dlhodobý partnerský vzťah, tak by ho mal a určite by si naň nehľadal rozvedenú ženu.
Kvoli takému mužovi sa určite neoplatí rozvádzať a keď si nájde nový objav, tak potom čo.
Ja som rada, že som vždy mala taký príjem, že som nehľadala nejakého bohatého muža, ktorý by ma musel podporovať. Aj Kolár vydrží s Laurou viac, keď vidí, že ju nemusí finančne podporovať a neťahá ho po súdoch za pár €.

alickapusinka
12. jún 2024

zaujímavé že autorka ani jedna reakcia.

sandrasstini
12. jún 2024

Urcite chod do toho. Myslim ze tvojmu aktualnemu muzovi sa lepsie stat nemoze, ako ze ho opustis a on si najde vdacnu zenu, ktora vo vztahu nesniva o inych a bude rada mozno sice nie za bohateho ale dobreho obycajneho chlapa.

som_realistka
12. jún 2024

Raz mi jeden kamarát-poznáme sa od škôlky, povedal, že bohatého môžeš hrať aj s hoľou r...tou. jazdil na zanovnom bavoraku - bolto taky kseftar s autami, vsetko prehajdakal, býval na dobrej adrese, v byte s mamou, a nosil iba značkové veci - z Turecka. Baby sa išli rozglejit. Teraz ma 50+, život si vybral daň za chlast a cigarety, kšefty nejdu, aj baby sa nejako stratili. Ale stále si myslí, že je neodolateľný. 🍸

rorino
12. jún 2024

Prefackaj sa,možno sa spamätas🤦

Strana
z2