icon

Ako sa vyrovnať s posmechom a očierňovaním?

12. máj 2024

Ahojte,všetciáme svoje chyby,viem..Len už mám toho dosť.Ľudia sa vedia druhým za chrbtom posmievať,vysmievať sa,očierňovať,aj keď vedia,resp.majú dosť info na to,aby sa dovtipili,že daný človek,robí,čo vie a snaží sa..No..môj problém je,že sa nad to ťažko povznasam...takí ľudia sú u mňa v rebríčku potom na chvoste a je to cítiť aj z môjho správania.Asi vidím čierno bielo,alebo čo,ale toto vysmievanie nestrpim u nikoho,nech sa jedná o kohokoľvek.Ak nemáte radu,aspoň výlev,lebo dlhšie si to všímam a trápi ma to...

chelgi
•
12. máj 2024

A preco je potrebne to vobec strpiet? Ak sa mi raz niekto vysmieva za chrbtom, ociernuje ma tak asi mi to kamarat nebude a nemam sa s tym clovekom ani dovod bavit.

amonet
•
12. máj 2024

nuz, ja som sa v zivote naucila ze v nom nepotrebujem kazdeho, a ani ludi tvoriacich negativitu, zaroven ak ma niekto za chrbtom ohovara je presne tam kde ma byt.

rozculena
•
Autor odpoveď zmazal
•
daniela2202
•
12. máj 2024

Chce to čas.... veľa času...predpokladám, že máš cca 20r.

autor
•
12. máj 2024

Ďakujem za reakcie na môj výlev...zároveň mi príde,že je takehoyo chovania veľa,no to úzke iná kapitola...riešim,ako sám stavať k tomu.Vase názory mi budú inšpiráciou,vdaka

autor
•
12. máj 2024

to už je iná kapitola*. takéhoto chovania*