Ako sa vyrovnať s rozchodom?
Ahojte,som po rozchode už 5 mesiacov a stále sa z toho neviem úplne dostať. Stále na neho myslím, premýšľam nad tým, čo by bolo keby sa vrátil aj keď viem, že to už asi nie je reálne. Chcem sa opýtať ako dlho to trvalo vám, kým ste sa z rozchodu dostali? Viem, že je to individuálne, ale možno niekoho príbeh pomôže. Snažím sa nájsť si nové záujmy, skúšam rôzne veci, ale zatiaľ nič z toho veľmi nezaberá.Aké koníčky alebo aktivityvám po rozchode najviac pomohli dostať sa späť do pohody?
2 roky necele to trvalo mne a este stale si nanho denne spomeniem ... rozisli sme sa pre mna nepochopene -len mi oznamil ze je koniec bez hadok bez nicoho a viac som o nom nepocula... uz mam novy vztah a snazim sa ist dalej .. ono zalezi aj aky bol rozchod,ake boli cuty a podobne .. kazda sme ina kazda to prezivame inak .. nikdy so takdlho za niekym nespomynala ako za nim .. no najhorsich bolo prvych mozno 10 mesiacov ..potom sa to uvolnovalo
po 8r vztahu asi rok. ale bol to debil. aj to som rok smutila preto ze to bol debil a ja som stratila 8 rokov zivota.
Nikdy nie dlho. Mozno preto, ze som sa vzdy rozisla ja 🤷♀️
@anonym_autor náš dvojročný vzťah sme ukoncili úplne v miery a rozišli sme sa ako sa povie v dobrom. Dostávala som sa z toho asi 5 mesiacov. Potom sa on chcel vrátiť naspäť, ja som stretla iného- môjho manžela. Takže som sa nevrátila a on to vtedy vzal zle. Prešlo od vtedy asi 8 rokov , nie sme v kontakte, no niekedy si naňho spomeniem. Nie žeby mi chýbal, ale máme spolu pekne spomienky, precestovali sme spolu veľmi veľa miest, tak mám na čo v dobrom spomínať. Aj keď sme sa neskôr k sebe už prestali povahovo úplne hodiť. .. takže za mňa, dostať sa z toho neznamená úplne zabudnúť. Ak máš na čo v dobrom spomínať, tak prečo nie. Neviem aké boli okolnosti Vášho rozchodu, ale pravdou je , že čas lieči. Chce to naozaj len čas.

Hovori sa, že za každý rok vztahu sa smuti mesiac. Takže už máš "odsmutnene"? Pracuješ? Máš nejake povinnosti? Stretavas sa a ludmi, kamaratmi?
Kamaratka, ktoru nechal muž po 9 rokoch a dvoch malých detoch, vela navstevovala kamarátov, snažila sa z toho vyrozpravat. Začala pravidelne tancovat. A po 9m začala randit. Nemala nudzu o ctitelov.
Ak je to už patologické, mohol by pomoct psycholog.