Ako sa vyrovnať s rozchodom a bolesťou?
Dobrý večer. Je tu toho veľa, rozchody, rozvody a tak. Mňa opustil pre inú,aj keď vravel,že nie pre ňu. Prejde niekedy ťa bolesť?radšej by som zažívala bolesť zuba. Ako na neho nemyslieť,aj keď si ho predstavím s ňou. Existuje niečo,alebo iba pretrpieť?Nespala som už týždeň normálne,do žalúdka dostanem len čaj,vodu, nemám chuť jesť, spať,žiť. V škole som ako duch,doma taktiež. Ako ste sa liečili zo sklamania? Je vôbec nejaký recept,či naozaj len pretrpieť? Ďakujem pekne.
Čas….potrebujes len čas, aby si to prijala a spravovala.
Čas všetko vyrieši. Je to take otrepané, ale pravdivé
Každé sklamanie boli a ver, že každý sme si tým prešli....vraj nás to posilní a niečo si z toho všetkého máme zobrať. Je to život....prehry, výhry, šťastie,smútok.....všetko do toho patrí
trochu som si poplakala....potom mi ten debil ešte poslal svadobné oznámenie😨
v ten deň mám meniny😂😂
Chce to čas. A prijať to, čo sa stalo. Prijať pocity.
Ja som plakala, dlho dlhooo. Taky hrozný pocit, že ti niečo chýba. Kus teba. A akoby si reálne cítila bolesť srdca. Je to klišé, ale je to tak..
Ale teda čas pomohol. Nič ine.
to prejde...daj si cokoladu
pridu aj vacsie bolesti v zivote. ver mi
vsetko chce cas, kazdy sme si tym presli... a sme tu.
hlavu hore, si mlada, zivot ide dalej...ako sa vravi : pro jedno kvyti slnce nesviti''
kazda bolest raz pominie, otupi sa a tieto z rozchodov, tie otupievaju najrychlejsie
Zažité. Treba si dovoliť smútiť. Niekomu pomôže sa z toho vyrozprávať. A aj keď to nechceš počuť, reálne zaberá čas. Čas to vie zahojiť.
Nesmúť, príde lepší 🙂 daj si kamilkový čaj a pusti si bláznivú komédiu.
To prejde🙂 v živote bude ešte až až sklamani.. a neoplatí sa pre nikoho trpieť;) užívaj si život
Vrhni sa do učenia,zamestnajú hlavu,a neboj prebolí to A možno si potom povieš,aká si bola sprostá,že si sa tak trápila.😉
To prejde, uvidíš. Trištvrte roka dozadu som bola v rovnakej situácii. Po takmer piatich rokoch ma bývalý nechal kvôli inej a ešte sa tváril, že jeho nevera bola vlastne moja vina. Asi si vieš predstaviť ako som na tom mentálne bola. Tiež som nemohla spať, riadne som schudla, keď som na neho pomyslela, tak som len revala. Po dvoch týždňoch som sa už začala dávať dokopy, pomaly mi dochádzalo, čo to bol za kus kkta a dnes môžem otvorene povedať, že žiť som začala až po rozchode s ním. Našla som si kopu nových aktivít (odporúčam aj Tebe), spoznala som kopu nových ľudí a nehovorím, že je všetko dokonalé, ale single život nie je vôbec taký hrozný a rozhodne je lepšie byť sám ako s niekým nesprávnym. Ten pravý ešte len príde, neboj ♥️
Ver mi a všetci ti to tu potvrdia, že príde niekto lepší o pár mesiacov budeš ďakovať že sa tak stalo - toto je presne výzva urobiť pre seba niečo výnimočné sebavedomé - úspešné štúdium, pobyt v zahraničí, záujmy kde sa pomáha iným : koníky, útulky pre psíkov, hory, lesy,
Hej, je to horšie ako fyzická bolesť. Ale pomáhalo veľmi, keď som nemala ticho, lebo moje myšlienky ma pohlcovali - púšťala som si Priateľov, rôzne zaujímavé podcasty, hlavne, aby som sústredila na iné. Mne hudba ani knihy nezaberali.
Recept neexistuje len čas ,zrazu povieš že bolesť je znesiteľnejšia.V mladosti vsetko viac prežívame ,ale nebojsa prejde to 🙂 nesed doma pod dekou ,športuj,vzdelávaj sa .,rob čo ta baví
Keď sa spätne pozriem čo bolo. Každému jednému ďakujem, že už nie sme spolu. A tomu poslednému najviac. Užívala som si dva roky slobodu. Chodila s kamarátkami von. Na kávičku, na prechádzky atď. Vyplnila svoj čas a myseľ tak. Aby som naňho nemyslela. Príde ten ktorý si ťa bude vážiť ako partnerku, ženu a ktovie možno aj manželku. Ale netyraj samu seba kvôli niekomu, kto si ťa neváži a nie je hoden. 🙂 Posielam objatie
Veď ty si vlastné vyhrala, aj keď si to teraz nechceš pripustiť a trápiš sa. Ak dokázal nechať teba, kľudne dokáže nechať aj ju. Teba určite čaká niekto iný, pohodový, milý, zábavný, bude ťa ľúbiť a bude do navždy. Venuj sa škole, choď s kamoškami vonku, užívaj si dni. Musíš to len nejako preklenúť. Držím ti palceky na tú ozajstnú lásku 👍
Prežila, trápila som sa dva roky. Ale samozrejme, bolelo to čím ďalej, tým menej. Všetci sme si tým prešli ale ver, že príde iný a láska medzi vami bude ešte silnejšia a väčšia. Aspoň ja som to tak mala. Ale viem, bolí to. Čo je dôležité, nerobiť v tomto rozpoložení blbosti. Držať emócie pod kontrolou. To ak dokážeš si veľmi silná osobnosť.

V skole... kazdopadne rada do zivota - bude zajtra, bude pozajtra a bude aj o tyzden. Uz to nebude tak boliet. Sustred sa sama na seba, nie na neho, nie na nu... su prec z tvojho zivota, tvoj zivot pojde inym - a urcite lepsim smerom... nie je to tragedia. Skutocne nie je. Tvoj zivot je pred tebou, budu v nom novi, uzasni ludia a aj laska tvojho zivota prijde. A aj keby nie, stale mas samu seba, ty si pre seba najlepsia kamaratka, tak zacni prosim jest, pit a fungovat, pretoze tvoje telo si toto nezasluzi kvoli nejakemu typkovi...