Ako sa vyrovnať s rozchodom a bývalým partnerom?
Ahojte
Trosku dlhší text ak ho cely prečítate budem vďačná. Mne už nevedia ani psychológovia pomôcť nik. Tak možno niekto má podobnú skúsenosť. Odišla som od priateľa po 8 rokoch kde už bol aj spoločný dom. Ani raz som neľutovala až teraz po 3 mesiacoch. Áno aj ja som narobila kopu chýb ktoré sa neodpúšťajú. Ale ak prečítate príbeh pochopíte. Vzťah s mojim ex bol ako na hojdačke. Neni zlý chalan vždy splnil vo som chcela kúpil čo som chcela ale začal sa meniť. Pivo že pije to som vedela ale ako sme začali spolu bývať to už viac pív, vina tvrdého. Niekedy u susedov a niekedy doma si otvoril sám víno. Ja som s alkoholom sekla. Vždy keď začal piť to skončilo detto na mol (vracanie pocikanie v posteli) prosila som ho nech prestane sľúbil mi to. Potom povedal zr sa kvôli mne meniť nebude. Prestal so mnou spávať že načo že raz za mesiac pripadne dva týždne stačia že jeho to nebaví. Vadenice prišli kvôli peniazom zatajoval mi väčšie finančne obnosy stále kontroloval má že ja moc minam nemáme peniaze a neviem čo. Prišli aj slovne prestrelky keď som dole nebola upravená že vyzerám jak hnoj a som všetko možné vulgárne. Ja som to trpela že však to je normálne. Evidentne nie je. Že keby jeho neni som nič bez neho nič nezvládnem mozem byt rada že ho mám. Posledný rok som doma ani nebola čo ľutujem že možno som sa mohla snažiť viac . Odišla som od neho lebo som nezvládala pozerať sa na to ako sa vadíme. S nádejou na lepsi život. Áno mám nového priateľa. Avšak zistila som že ex priateľ je ako odtrhnuty z reťaze stále v krčme s partiou do nášho ešte spoločného domu si vodí bar jake ženy. Robí veci ktoré som chcela robiť s ním ale vždy povedal a načo ja som už stary (29) ja sa chcem usadiť a teraz sa nestíham čudovať. Je mi z toho zle či som dobre spravila alebo mala s ním byt. Či by sa zmenil. Ďakujem za prečítanie ❤️

Sa čudujem že pri vzťahu ako na hojdačke si šla do spoločného domu. Dúfam že ťa z neho aspoň riadne vyplatil, ak nie treba dať na súd nech nariadi predaj