Ako sa vyrovnať s tajomstvom o nevere švagrinej?
Ahojte zeny, dnes sa mi svagrina zverila s tajomstvom, proste ze s muzom im to neklape, tak sa stretava s inymi muzmi. Neviem na co mi to hovorila, lebo mi je z toho uplne zle, teraz akoze ako sa mam pred jej muzom tvarit. Jasne, ze ju neodsudzujem, je to jej vec, len lepsie sa mi zilo, kym som nic nevedela. A jasne, ze nikomu nic nebudem vraviet, len proste neviem, ci sa dokazem dalej tvarit ze akoze nic... ak sa vam niekedy stalo nieco podobne, uvitala by som nejake rady, ze co dalej. A to buduci vikend ma svagor narodeniny, takze sme pozvani na oslavu. No netusim ako sa mu pozriet do oci, ci to tam mam hrat, ze sme jedna velka stastna rodinka, alebo co 🙄
Povedala by som jej, ze dakujem za doveru, ale o takuto info som nestala. Ze ak jej mozem poradit, tak nech sa rozvedie (nemaju deti) a najde si muza, ktoreho podvadzat nemusi. A netaha dalej tento nezmyselny stav behania za chlapmi. Lebo ked to praskne, bude mat len hanbu. Aj keby aj ju muz rovnako podvadzal.
A ze to nebudem nikomu hovorit, ale ak to praskne, nech pocita s tym, ze kompletne popriem, ze mi o tom niekedy nieco povedala. Nenecham sa zatiahnut do toho, ze som daco vedela a hadzat na seba od rodiny preto daku zodpovednost za jej konanie, ze som ju kryla.
@kaca222 Nie, ona je manzelova sestra. Podla mna ak to povie manzelovi, tak ten sa postavi na stranu sestry, alebo bude mat pre nu pochopenie... teda zalezi od toho ake maju vztahy, ale vacsinou to tak je ze rodina drzi spolu ked to zacne vo vztahu skripat.
@andreatytler uf, tak to je o dosť lepšia situácia 😀
Takéto pikantné tajomstvo sa väčšinou odkryje spontánne a pri naj(ne)vhodnejšej príležitosti.
Takže by som to nechala presne na tú príležitosť.

@andreatytler presne tak, ak sú muž a švagor bratia, je to dobrá podpásovka, nepovedať. Môj vzťah s manželom by takéto tajomstvo teda veľmi naštrbilo.
Naozaj nerozumiem, načo jej to švagriná hovorila 😡 z tohto sa nedá vykorčulovať a byť za dobrú
@kaca222 Nie, ona je manzelova sestra. Podla mna ak to povie manzelovi, tak ten sa postavi na stranu sestry, alebo bude mat pre nu pochopenie... teda zalezi od toho ake maju vztahy, ale vacsinou to tak je ze rodina drzi spolu ked to zacne vo vztahu skripat.