icon

Ako sa vyrovnať so samotou po rozchode?

18. feb 2025

Ahojte, neviem či ma niekto pochopí, ak áno budem vďačná. Rozišiel sa so mnou pred 2 hodinami priateľ, nejak som tušila, že sa to stane, nemali sme veľmi budúcnosť z určitých dôvodov, ale na druhej strane zlepšil môj život k lepšiemu. Mimo neho nemám moc kamarátky, ktoré sú na podobnej vlne. Mám také, ktorým zavolám a pokecáme ale nie, že by sme niekam šli na výlet a tak.. stretneme sa tak raz za pár mesiacov. Na tom celom mi vyhovovalo aj to, že bol náročný na vzhľad a vždy som musela vyzerať super a mám rada byť upravená. Keď som single som práveže taká pohodlná a neviem sa donútiť, nie, že by som sa zanedbávala ale je mi to tak viac jedno. Pred ním som bola dlho single a bola som celkovo taká sklesnutá negatívna, a môj život nebol taký super ako s ním a často som bola v depkách, Mala som obdobia, kedy ma nič nebavilo, bola som stále unavená ale odkedy som bola s ním som žiarila a zrazu mala veľa energie a môj život nabral grády ako keby. Celkom sa bojím aby som neupadla do starých kolají. Samota ako taká, mi nevadí, niesom ten typ, že lipnem na niekom uzkostlivo. Chodím do fitka, mám prácu, ktorú mám rada, svoj život mám, len ten pocit, že zrazu budem úplne sama a doma mi je nepríjemný. Bolo príjemné, keď som sa stále niekomu páčila, robil mi prekvapenia, staral sa o mňa, chválil ma zaujímal sa a podobne a samozrejme to isté som mohla robiť aj ja jemu. Kde začať alebo čo robiť?

oceanahory
18. feb 2025

Zacni sa kazdy den chvalit v zrkadle a nezabudaj, ze aj ked je super mat uznanie od inych, najdolezitejsie je, aby si bola spokojna sama so sebou 😉.

ivangeline
19. feb 2025

Pestuj vztahy a radsej chval inych.

sevrin
19. feb 2025

DVE hodiny po rozvode už cítiš samotu??

qrstxyz
19. feb 2025

Začni sa niečomu novému venovať. Mám na mysli aktivity ako učiť sa nový jazyk, začať s novým športom alebo si zaobstaraj domáce zviera. Takýmto spôsobom pookreješ a zároveň tým aj vyplníš čas, čo so venovala bývalému. Vždy je dobré si pestovať vlastné záľuby, lebo ľudia, s ktorými tráviš čas môžu zo dňa na deň odísť.

nataly98
20. feb 2025

Ak chceš môžeš mi napísať, stalo sa mi niečo podobné a za rok sa mi tak nečakane zmenil život (úplne inak ako som plánovala) ale som spokojná 🙂