icon

Ako sa vyrovnať so strachom z porovnávania s ex?

4. sep 2026

Zdravim. Bojim sa toho pretoze oni boli vsetky chude a ja som pri sebe.

ivicatolic
4. sep 2026

@anonym_autor neboj, vyskúša ťa a pošle ťa preč 😀🤣

anonym_b2e6bf
4. sep 2026

Tak si najdi niekoho, co je tiez pri sebe a potom ti nema, co vycitat.

marci9
4. sep 2026

Tak asi keď ťa zbalil, tak sa mu asi páčiš nie?

anonym_9dc8d6
4. sep 2026

Možno chce skusit aké to je s tučnými a potom ta pošle kade ľahšie 😉

simsalabim
4. sep 2026

@anonym_autor nedavno som citala nejaku chlapsku diskusiu - a jeden pisal, ze kym sa na zenu pozera, paci sa mu vychrtlina. Ale v posteli ma radsej maksiu, lebo na tej stihlej si vzdy urobi modriny 😂

anonym_fddebf
4. sep 2026
@simsalabim

@anonym_autor nedavno som citala nejaku chlapsku diskusiu - a jeden pisal, ze kym sa na zenu pozera, paci sa mu vychrtlina. Ale v posteli ma radsej maksiu, lebo na tej stihlej si vzdy urobi modriny 😂

@simsalabim preco stihle zeny volate vychrtliny? Stihla zena je vzdy pekna stihla zena. Tlste zeny volate prasata?

anonym_b43728
4. sep 2026
@simsalabim

@simsalabim som stihla a predstav si, ziadny si na mne este neurobil modriny 😁. A suhlasim s
@anonym_fddebf, to je ako keby sme o pribratejsich zenach hovorili ako o prasatach.

simsalabim
4. sep 2026
@anonym_b43728

@simsalabim som stihla a predstav si, ziadny si na mne este neurobil modriny 😁. A suhlasim s
@anonym_fddebf, to je ako keby sme o pribratejsich zenach hovorili ako o prasatach.

@anonym_fddebf lebo tak ich nazval ten chlap v diskusii. Pouzila som jeho slova. Vychrtlina a maksia. Zas nebudte snowflake...
@anonym_b43728
Navyse som to tu uviedla ako piklad toho, co sa chlapom (ne)paci, aby to autorka diskusie zas nebrala tak vazne, ze je trochu pri tele...

moonlight1210
4. sep 2026
@simsalabim

@simsalabim tak ked je nemotorny a v posteli neschopny, neda sa ine ani cakat. 🙂

simsalabim
4. sep 2026
@moonlight1210

@simsalabim tak ked je nemotorny a v posteli neschopny, neda sa ine ani cakat. 🙂

@moonlight1210 ja som sa nad tym, co napisal, vobec nezamyslala, popravde, je mi to fuk, co je, kto je, aky je. Je to len ilustracia toho, co si chlap (mozno aj viaceri chlapi?) myslia. A ze sa autorka absolutne nema riesit to, ze exky boli stihle a ona je pri tele. ved ten jej je teraz s nou z nejakeho dovodu a kila navyse asi neriesi.

anonym_b43728
4. sep 2026
@simsalabim

@anonym_fddebf lebo tak ich nazval ten chlap v diskusii. Pouzila som jeho slova. Vychrtlina a maksia. Zas nebudte snowflake...
@anonym_b43728
Navyse som to tu uviedla ako piklad toho, co sa chlapom (ne)paci, aby to autorka diskusie zas nebrala tak vazne, ze je trochu pri tele...

@simsalabim ja som tiez citala diskusie kde muzi urazali zeny a nazyvali ich prasata a tiez to sem nepisem.

A autorka, neries jeho ex. Kazdy porovnava vsetko, aj vyzor, aj spravanie, sex, vsetko. Ale ak to klikne tak je jedno kto kedy aky bol alebo nebol, alebo ako vyzeral. Posledne co potrebujes je sa nad takym niecim trapit. Mozno prave ty si to co davno chcel, nevies.

moonlight1210
4. sep 2026
@anonym_b43728

@simsalabim ja som tiez citala diskusie kde muzi urazali zeny a nazyvali ich prasata a tiez to sem nepisem.

A autorka, neries jeho ex. Kazdy porovnava vsetko, aj vyzor, aj spravanie, sex, vsetko. Ale ak to klikne tak je jedno kto kedy aky bol alebo nebol, alebo ako vyzeral. Posledne co potrebujes je sa nad takym niecim trapit. Mozno prave ty si to co davno chcel, nevies.

@anonym_b43728 ja chapem.

Len mi prislo vtipne, ako ten chlap sa snazil zo svojej nemotornosti (neschopnosti) urobit hodnotovu skalu na posudenie sexualnej vhodnosti zien.

Lebo modriny pri sexe si narobis iba ked spadnes z postele.

Je to u niektorych muzov tak typicke. Ze este aj svoju neschopnost povazuju za prednost. 😁

1sally12
4. sep 2026
@anonym_fddebf

@simsalabim preco stihle zeny volate vychrtliny? Stihla zena je vzdy pekna stihla zena. Tlste zeny volate prasata?

@anonym_fddebf pretože im závidia štíhlu postavu, a tučné osoby, kam patria aj ony, isto nazývajú plnoštíhle😄

kristina2412
4. sep 2026

Celkom som sa pobavila, že každá štíhla je pekná , to je len taká útecha, myslieť si, že štíhla sa automaticky rovná pekná.... A áno stretla som aj plnoštíhle,( nie obézne) , ktoré vyzerajú naozaj dobre,aj tu na fóre je pár takých. Rovnako ako normálna žena neporovnáva chlapov, ktorých mala v posteli, či mal niekto väčšie svaly, iný väčšie brucho,silnejšie nohy, tak to neporovnáva ani normálny chlap. Skôr ide o radosť zo zážitku , či neleží ako poleno, či sa nezakrýva 10 vrstvami atď atď

anonym_b21ffd
4. sep 2026

@anonym_autor treba popracovať na zdravom sebavedomí… čo je to za hlúposť, žiarliť na ex, však pre niečo je to ex!