Ako sa vyrovnať so stratou blízkej osoby?
zomrela mi sestra a neviem sa povzniest. je to mesiac.
bola to zdrava zena a zrazu ju za par mesiacov zobrala rakovina.
cez den sa zamestnavam, ale vecer a noc?
lieky? tym sa clovek nadopuje ale bolest? neutlmi
co mam robit
nevladzem.
Uprimnunsustrast. Daj tomu cas. Bolest nezmizne ale.budes s tym vediet zit
Terapeut, terapia. A na nejaky cas na vecer nejaku tabletku na upokojenie, aby si sa mohla poriadne vyspat.
Bude to tazke, ale nejde to inak ako si to odsmutit a odplakat. Casom to bude lahsie, uvidis 🖤
uprimnu sustrast....je mi to luto...ale nepomoze nic, len cas....ja som lieky odmietla a trvalo to dlho, predlho...
Ono bolesť po strate blízkeho je prirodzená, netreba ju potláčať ... každá rana musí vyhnisať, i tá na tele, i na duši ... časom to prijmeš, zmieriš sa s tým ... úprimnú sústrasť ❤, veľa síl 🍀
Viem aké to je mne tak odišiel brat mal 43 a nič mu nebolo nikdy nebol chorý tak vážne úraz max na ruke az jeden deň mu bolo zle že sa až od bolesti vaľal po zemi a trpel len 5 dni pod nejakim utlmovakom čo mu dávali v nemocnici od bolesti a chýba mi každý deň minútu
uprimnu sustrast. je to velmi kratko. tieto veci nikdy neprestanu boliet len sa casom clovek nauci s tym zit. treba to odsmutit, dat to von. nepotlacat. drz sa. je mi to luto 😔
Ach, ako ti rozumiem..takmer som zomrela od žialu, keď mi brat zomrel. Tá bolesť je neopísateľná. Rok a pol som sa nevedela dať dokopy, potom to pomaly začalo poľavovať. Prosila som ho o nejaké znamenie aby mi dal, aby som vedela, že je v poriadku. A dal mi to znamenie 🙏 Odvtedy si hovorím, že na mňa čaká. Bolieť to neprestalo, len som našla v sebe silu, aby som mohla pokračovať ďalej. Nepotláčaj smútok. Vždy, keď to na teba príde, tak si poplač koľko potrebuješ. Prajem ti, aby si aj ty čím skôr našla silu a zmierenie 💔
Uprimnu sússtrasť.Aj mne zomrel 38 roční brat minuleho roku.Spomienky na detstvo čo sme prežili všetko sa vynorilo.Nie je dňa aby som si na neho nespomenula.Nie si jedina komu zomrel súrodenec chcem ťa podporiť určite tu an MK je nás takých viac.Mne aj dcéra zomrela nemala ani 12 rokov.A čo urobiš musiš žiť dalej.Ano prijať je to najhoršie že nikdy viac ju už neuvidiš toto je najťažšie.Nechala aj deti mala rodinu.😢
@alickapusinka nemam slov. :( neviemco ti mam napisat. na toto sa napisat neda nic. len to ze si silna osobnost.❤
@dorotka62 dakujem kricim do prirody ked potrebujem aby som sa psychicky unavila.
velmi ma mrzi aj tvoja strata
je predsa ine ked clovek s prepacenim, nechcem byt zla , pise o dedkovi babke ci rodicoch , s prepacenim
ale vlastny surodenec? :( uz kvoli veku mna to dost davat dole. kazda strata hrozne boli chapem a nechcem zniet zle.
veru tak musiš žiť dalej.A pre rodičov to musi byť strašne.To pochopi len taka čo to na vlastnej koži zažila.A mala tvoja sestra aj rodinu nechala deti.
@alickapusinka nemala ale mama je na tom zle. uz ani otca nemame , mama zije sama, teraz ju stale kontrolujem :(((((((((((((((
@ibatanecnica dakujem uz mi umrel otec, a trvalo roky. toto je cerstve
@vanilkovazmrzka hej tabletky mama ale ako dlho ich ma clovek brat
@ibatanecnica dakujem :(
@gelifil bez liekov dlho trvalo? nemala si nasledky psychicke?
@lanstouran prosim a co sa stalo :(((((((((((((((((((((((((((((((
@pralinka25 musim cakat len , je to len mesiac od ....:(((((((((((((((((((((((((((
Nemal ani rodinu žil tak slobodne až do poslednej chvíli aj keď už má nevnímal len pozeral a bol nekludni lebo on tak nikdy odomna na dlho nebol ani nevedel ako je to biť v nemocnici tie dni až jeden deň uspali ho a už ho nevedeli prebrať operovať ho už nechceli
Čas čas čas a čas . Nič iné mi nepomohlo len ten čas …
Moj brat tiez zrazu zomrel ako sa dal zaočkovať,nepil ,nefajcil uz je to pomaly tri roky , veľmi mi chyba ale nič nezmenim.Preto som sa stým naučila žiť
@mnamko myslis ze to mal z ockovania? akoze korona?
@lanstouran a co mal, ked tak nahle umrel?
Mal nádor na zlčniku ani príznaky nič normálne fungoval nič ho nebolelo až jeden deň dostal také zachvati bolesti a hneď som vedela že niečo neje o.k
Ano
@lanstouran hrozne :(((((
@mnamko to tazko povedat, teraz vsetci ockovani sa mame bat rakoviny?
Nebolo nikde napísané že bi bol očkovaní práve že nebol a keď už aj tak očkovaní zomierali skôr ako ti ktorý sa nedali očkovať

a vobec 40tnicka. z nicoho nic. nevladzem to pochopit nepila nefajcila ziadna rodinna anamneza