Ako sa vyrovnať so stresom spôsobeným blízkou osobou?
22. dec 2024
Ahojte baby , idem si tu po rady.
Je jedna osoba v rodine ktoru mam
Ked ti povie nic tak nic, mykni plecom a chod si po svojom
Ignorovala by som najviac ako by sa dalo
•
22. dec 2024@taktotedanie ono by bolo v pohide keby sa so mnou len nerozpravala ale ona mi robi naprieky , ma ustipacne poznamky atd.. a potom nakoniec ked uz chce byt za dobre tak to zvali na mna ze ja som sa snou nebavila 😐
•
22. dec 2024@klotildabazarik je to velmi blizka osoba neda sa od nej odstrihnut...aj keby som chcela neviem ako...
Aj od manzela sa da odstrihnut, aj od rodica a aj od surodenca. Stretavaj sa lem s tymi ludmi, s ktorymi sa stretavat chces.
•
22. dec 2024@rozculena nenutia ma .len by to urobilo sarapaty v mojej rodine a ja chcem mat doma pokoj

Ahojte baby , idem si tu po rady.
Je jedna osoba v rodine ktoru mam celkom rada ked je v pohode no uz casom zacinam vidiet ze to co robi mi fakt nerobi dobre. Ide o to ze ked je vsetko v pohode mame super vztah a zrazu z nicoho nic sa chova uplne opacne nerozprava sa so mnou ma blbe pripomienky robi mi zle . Potom zrazu chce byt mila a znova dookola to iste . Ja som uz z nej v strese je mi zle ked sa mame niekde stretnut alebo ma prist na navstevu ,len cakam kedy bude mat poznamky a bude mi chciet ublizit . Co robit? Ako sa zachovat ? To ze sa s nou nebudem stretavat sa neda uskutocnit lebo je to velmi blizka osoba. Ako sa obrnit ?
A ked sa jej spytam co sa deje tak len odvrkne ze nic ale proste citim ze nieco proti mne ma .