icon

Ako sa vyrovnať so zakázaným románikom?

6. aug 2024

Poslednou dobou sa cítim trochu blbo . Stále iba počúvam ako niečo robím zle. Najviac od matky a od priateľa...
S matkou nemáme dobré vzťahy do detstva. ( Psychicky ma týrala, nadávanie, manipulácia, vyhrážanie, niekedy fyzické napádanie) S mojím priateľom to není tiež najviac ružový vzťah. Ako nie že by sme si úplne nerozumeli ale skôr si nerozumieme ako vo vzťahu. Skôr je to také kamarátske. Bavíme a rozprávame sa normálne . Bývame spolu. Vyhovuje nám to takto. No lenže všetko začalo tým že som spoznala pred pár mesiacmi jedného muža . Je o 8 rokov starší než ja ( Ja mám 18) spoznali sme sa cez sociálne siete. Od vtedy si píšeme a stretávame sa celkom často . Vlastne chodím za ním stále keď má voľno v práci. Pri ňom som spoznala úplne odlišnú dimenziu toho ako sa ku mne človek môže chovať. Je ku mne pozorný, zaujíma sa o mňa a o moje pocity , problémy. Cítim sa pri ňom naozaj dobre. Samozrejme že sa o tomto mojom romániku dozvedela moja matka. A to už sú reči , že som ku... a že ma aj tak využije iba na sex . Že ona ho chce spoznať čo je to za muža . Pritom viem aká ona je ... začala by ho baliť alebo mu hovoriť o mne blbosti aby ho odstrašila . Ale na druhú stranu sa cítim je robím niečo zlé. Že si dovolím mať pekné chvíle s niekým . Keď mám zároveň ako tak vzťah ...aj keď nie úplne v tom romantickom zmysle . Vôbec neviem ako sa k tomuto postaviť.

Strana
z2
culienka
8. aug 2024

Neodporúčam žiadne romaniky v tvojej situácii. Máš priateľa spolubývajúceho u ktorého nemusíš nič platiť a tomu by sa tvoje romaniky nemuseli páčiť a mohla by si skončiť na ulici alebo u svojej toxickej matky. A "starý paprdo " si tebou akurát kráti volne chvíle. Odporúčam sústrediť sa na školu potom na prácu a hľadanie normálneho vzťahu 😁💪

Strana
z2