Ako sa vysporiadať s ghostingom po rokoch?
Zazili ste to niekto ze ste sa s niekym stretavali, v mojom pripade mali prvy sex , ja som sa strasne zamilovala do toho chalana . Tak cisto z lasky . On ma po 2 mesiacoch blokol vsade a viac sme sa nikdy nekontaktovali. Lenze byvame v meste kde ideme ruka v ruke vela ludi v mojoˇ
Odbore a budem sa niekedy stretavat s jeho mamou. Neviem ci si ma bude pamatat. Je tomu 8r toto je uz skoro 70 rocna zena . Aj tak mam chut robit teraz take veci ze mu cez fejk ucet budem firemny ucet hejtit. No serie ma to po tych rokoch aj ked uz som vydata a mam dieta . Este stale ta tuzba mu povedaz do oci TY COCK je silna. Ale laska tuzba a posobne v zidnom pripade…
po 8 rokoch? 🤦♀️
@biba_18 Áno paradoxne až teraz ked je rok ohnivého koňa a energicky. Sa vo mne aktivuju tieto zabudnuté bole…
Na korú onú si sa vydávala?On je mimo chlap, ale sorry, vôbec od neho ďaleko neutekáš.
Máš túžbu mu niečo povedať do očí a rieši to chceš fejk profilom a urážkami firmy?? Napíš mu list, ten potom spáľ a venuj sa svojej rodine... naozaj si myslíš, že by ho to trápilo? zaujímalo? že by sa nad tým zamyslel? dobre by sa zasmial, že aká si trubka posadnutá čo jej šiši a išiel ďalej... toto si predstav, precíť ako by na teba pozeral ako na úplnú úbožiačku a kašli na to
Mam taku otazku, tie bludy pise za teba mobil alebo si si hrkla?
Pomsta nikdy nic dobre neprinesie.
@anonym_autor kašli na neho. Vies ako by si sa strápnila ze to riešiš po 8 rokoch? Fakt ti to stoji za tu hanbu?
Mňa by vôbec neprekvapilo keby si ťa tá jeho mama pamätala lepšie ako on, ktovie koľko takých mal a už ani nevie 😅 tu sa tiež včera snažil niekto vymysleným príbehom očierniť biznis a niekoho meno a ľudia to prekukli okamžite, nedosiahneš tým nič... a ak ho vyhľadáš, aby si mu to povedala do očí, tak to bude akurát tak jeden veľký trapas.... mrzí ma, že ti ublížil, chápem, že ťa to vtedy muselo riadne bolieť a hnevať, ale už je naozaj čas sa posunúť ďalej... uzavrieť to vieš, ale iba sama v sebe, toto ti nepomôže, skôr zhorší by som bola povedala
Už to vôbec nerieš.Mas muža , dieťa potrebuješ problémy kvôli tomu?ja by som sa na to zvysoka vykašľala
@anonym_autor len to tej mame povedz, ta bude cela stastna ze syn mal rozum a nema take psycho ako ty v rodine. 😄
Mňa by vôbec neprekvapilo keby si ťa tá jeho mama pamätala lepšie ako on, ktovie koľko takých mal a už ani nevie 😅 tu sa tiež včera snažil niekto vymysleným príbehom očierniť biznis a niekoho meno a ľudia to prekukli okamžite, nedosiahneš tým nič... a ak ho vyhľadáš, aby si mu to povedala do očí, tak to bude akurát tak jeden veľký trapas.... mrzí ma, že ti ublížil, chápem, že ťa to vtedy muselo riadne bolieť a hnevať, ale už je naozaj čas sa posunúť ďalej... uzavrieť to vieš, ale iba sama v sebe, toto ti nepomôže, skôr zhorší by som bola povedala
@lindous ano chcem to uzavriet ale este s takou ceresnickoi na torte aj ked dobre pisete takemu cloveku to luto nebude
Už to vôbec nerieš.Mas muža , dieťa potrebuješ problémy kvôli tomu?ja by som sa na to zvysoka vykašľala
@anonym_d6bcc7 nechapem naozaj nebyt tejto prace nespomeniem si na nich …
@anonym_d6bcc7 nechapem naozaj nebyt tejto prace nespomeniem si na nich …
Ja by som to aj tak nechala tak .Ja keď náhodou raz za čas stretnem nejakého bývalého tak mi je ľahostajný lebo mám už deti , muža a nevidím dôvod riešiť čo bolo s niekým kto je už dávno minulosť
@lindous ano chcem to uzavriet ale este s takou ceresnickoi na torte aj ked dobre pisete takemu cloveku to luto nebude
@anonym_autor tá "čerešnička" na 99% dopadne úplne inak ako si predstavuješ... predpokladám, že ste boli relatívne mladí, on môže byť dnes tiež už úplne iný človek s inými hodnotami a pohľadmi na vzťahy... alebo aj nie... každopádne, keď mu na tom nezáležalo vtedy, nebude mu ani teraz a bol by z toho pravdepodobne iba trapas, ktorým zbytočne rozjaríš niečo, čo naozaj netreba
@anonym_autor a čo zle ti spravil,keď sa mu chces pomstiť
Dobre baby no a teraz poradte inak - jeho nechame tak a starej sa mam pripomenut ci necham tak?
Ghoosting 🤣🤣🤣🤡 ešte zo 3 ooo tam daj .
Ked to tu čítam, ani sa nečudujem, ze taky exemplár ako ty zablokoval. 🫣
Dobre baby no a teraz poradte inak - jeho nechame tak a starej sa mam pripomenut ci necham tak?
@anonym_autor vsak sa jej normálne pozdrav ,keď sa stretnete ako každému inému
Možno si ta ani nebude pamätať
@anonym_autor jeho mama nemôže sa to, čo spravil on jak chalanisko... s touto náladou, že "starej", by som sa absolútne nepripomínala nejak špeciálne... pozdravila by som sa a v prípade, že ona zareaguje, tak bola slušná, dala small talk a išla ďalej...
Ghoosting 🤣🤣🤣🤡 ešte zo 3 ooo tam daj .
Ked to tu čítam, ani sa nečudujem, ze taky exemplár ako ty zablokoval. 🫣
@haley7897 dam aj 5
@anonym_autor tá "čerešnička" na 99% dopadne úplne inak ako si predstavuješ... predpokladám, že ste boli relatívne mladí, on môže byť dnes tiež už úplne iný človek s inými hodnotami a pohľadmi na vzťahy... alebo aj nie... každopádne, keď mu na tom nezáležalo vtedy, nebude mu ani teraz a bol by z toho pravdepodobne iba trapas, ktorým zbytočne rozjaríš niečo, čo naozaj netreba
@lindous vtedy čo viem počúval samé repy bol to fakt taký Fagan úplne taký čudák a teraz chodí s matkou na operu nemá nikoho trávi voľný čas aj celý čas so svojou mamou. Na jednej strane musím uznať prehnala som to s tým oslovením stará lebo bola naňho celý život sama muz jej umrel keď mal on rok
@lindous vtedy čo viem počúval samé repy bol to fakt taký Fagan úplne taký čudák a teraz chodí s matkou na operu nemá nikoho trávi voľný čas aj celý čas so svojou mamou. Na jednej strane musím uznať prehnala som to s tým oslovením stará lebo bola naňho celý život sama muz jej umrel keď mal on rok
@anonym_autor nejak veľa o ňom vieš na to, že doteraz si si vraj na neho ani nespomenula
@anonym_autor prečo nad nimi tak rozmýšľaš ,je to už osem rokov
@anonym_autor nejak veľa o ňom vieš na to, že doteraz si si vraj na neho ani nespomenula
@anonym_c3d725 Veď to ona rozprávala v rozhovore pre firemný magazín preboha asi preto to cele viem nie
@anonym_c3d725 Veď to ona rozprávala v rozhovore pre firemný magazín preboha asi preto to cele viem nie
@anonym_autor v rozhovore pre firemný magazín hovorila o tom ako jej syn nikoho nemá a všetok čas trávi s ňou?
...a počúva repy...
@anonym_autor a čo jej chceš akože pripomenúť: dobrý den, vás syn ma kedysi preťahoval alebo čo 🫣😂
@anonym_autor keby si sa chcela pripomenúť v dobrom, s úprimným záujmom a s úsmevom, že "haha, neviem či ma pamätáte, ja vás áno, skoro 10 rokov dozadu som nejaké 2 mesiace randila s vaším synom, ako sa vám darí?" a pozerala sa na to ako na milú náhodu a vtipnú spomienku, tak prečo nie... ale takto určite nie, nerozumiem čo by si tým chcela dosiahnúť a ako by ti to prospelo
@anonym_autor Po 8 rokoch….ti vyššie pisali, že sa vykašli nato. Pani si ta pamatať nebude a on? Možno tiež nie. Vydata s dieťaťom a stale si nevyzreta. Mne sa toto stalo 3krat a tiež som vydata a dieťa momentalne na ceste a mam kopec veci na robote, ako myslieť nato, že ma niekto oklamal, pretiahol a nechal tak. Po treťom raze som sa akurat konečne poučila.
Ako len za tobze som slobodna matka ma pravo neaka narusena osoba o mne vypravat ze som stara? Co s tym rozchodom ma jeho mama? Ona mozno ani nevie pricinu.. si neskutocne zatrpknuta husa co nikdy nebude stastna pokial sa nezmeni... dovod na odchod iste mal ale ty si ho dodnes cez tu nenavist nenasla.... spravas sa ako decko .. zi a nechaj zit ...

po 8 rokoch? 🤦♀️