icon

Ako sa vysporiadať s kritikou partnera?

juliskazubova
5. jún 2025

Dobrý deň chcela by som sa poradiť
Už dlho mávam s manželom problémy a to taký že často ma porovnáva s inými ženami .. a dáva mi na javo že stojím za H*vno… už dlho uvažujem nad tým že sa snim rozvediem .. začiatky sú krásne si myslím u každého len že po stupom času si ma prestal ako by viac všímať … som snim už 4 roky ale už sa nepamätám kedy ma na posledy pochválil za niečo snažím sa vychovávať naše dieťa tak aby bolo dobre popratane navarené pozehlene .. všetko na poriadku .. ale on stále vidí len tie nedostatky … a stále ma len uráža … a rozpráva mi otom ako odomna odíde a keď vidí že sa uzarin tak mi povie že je to sranda … no ja neviem prečo mi to robí keď vie že sa ptm cítim zle … neviem ako si stym mám poradiť … lebo niekedy je to už na dosah mojich sil … nikdy nepríde ku mne ma objať iba keď chce …… viete čo … inak vôbec… čo na to hovoríte ? Poradíte mi nejako

zmrzlinka2021
5. jún 2025

Povedala si mu čo ťa trápi a ráni?

pikachu999
5. jún 2025

@juliskazubova správ mu zrkadlo a oboznám ho s tým že ak chce odísť nech sa pripraví na striedavu starostlivosť aelbo výživné 🙂

stefi_k
5. jún 2025

Nabuduce zober sacky do smetneho kosa, podaj mu ich a moze zacat balit. Dorazne by som mu naposledy vysvetlila co je a co nie je sranda, ked sa len smazi kazit atmosferu nech ide za tou, ktora takeho kkta potrebuje, bez kriku a bez emocii.

motylik2559
5. jún 2025

@juliskazubova Vies preco sa k tebe takto chova? Pretoze mu to sama dovolis! Je kus manipulativneho chuja, ktory si z teba nerobi len handru co sa tyka domacnosti, samozrejme nesmie chybat ani jeho kritika, okrem ineho ta porovnava a zhadzuje tym tvoje sebavedomie a ty sa este dokazes s takym chujom vyspat? Tebe sa nehnusi, ked vies toto vsetko? On dobre vie, ze spravis vsetko co on chce, este ta aj vysmieva a preco? to vazne nevies,ze takemuto manipulativnemu blbcovi to robi dobre a hladka si tym svoje ego? Asi ti moje riadky pridu krute, ale ja vychadzam len z toho co a ako si napisala. Tak si to skus precitat po sebe aj viac krat a zamysli sa, co by si poradila svojej dobrej kamoske kebyze zaziva to co ty. Polutovala by si ju a chlaaacholila donemoty, ze by mala skakat ako on piska, pocuvat jeho .ebnute reci a byt este ustrachana a submisivnejsia nech ju totalne znici, alebo by si jej poradila nech ho posle aj s tymi vecami co si chcel pobalit do p...? Neviem kolko mas rokov...ale zacni pri nom pouzivat hlavne rozum...lebo mat city k takemuto chudakovi, ktory si ta ale ze vobec nevazi je premrhanym casom. Vela stastia a sil🍀

andrejka1974
5. jún 2025

@juliskazubova však mu povedz však chod som zvedavá , ktorá by to okrem mňa s tebou vydržala vermi neodíde

rozculena
5. jún 2025

keď ti najbližšie povie,že odíde,tak sa opýtaj,kedy sa začne baliť.

zabka79
5. jún 2025

@juliskazubova ver intuicii, a ukonci to...je to v tvojom zaujme, 4 roky stratene je dost...on v skutocnosti neodide ale chce aby si sa citila pod psa...nemilovatelna, nechcena a mozes za to ty lebo si takova makova...on by ta aj pochvalil keby bolo za co...v jeho ociach...ty si dokonala tak ako si...nemusis to dokazovat.

domkakvet
5. jún 2025

@juliskazubova urazi ta a potom ti povie este, ze to zo srandy aby si este ty za to bola vinna, ze nechapes srandu. Neobskakuj ho a vybehni si do mesta.

pasomnica
5. jún 2025

Akože vy ste spolu len 4 roky a on sa takto chová? No je to kus hovada, čo ti poviem. A k dieťaťu sa chová ako? Nenechaj si skákať po hlave, povedz mu svoje, buď sa uvedomí alebo ozaj len rozvod.

rejka7
5. jún 2025

@juliskazubova " mi dáva najavo, že stojím za hov.o" . Ach jaj, keď má niekto považuje za výkaly, tak čo tu chceš radiť? Ako to napraviť??? Tak jedna možnosť je pripustiť si, že si podriadený človek a slúžiš ako pľuvatko pre nejakého ubožiaka. Alebo ho pošleš do teplých krajin.

pralinka25
5. jún 2025

ulahcim ti rozhodovanie. tvoje dieta vidi a citi ako sa k tebe on sprava a nepotrva dlho a bude ta mat za hovno aj ono.

zuzanita1609
5. jún 2025

Netrpela by som takého nestáleho,náladového,labilného chlapa. Keď ti najbližšie povie,že odíde,ty mu odpovedz, či chce ísť oknom alebo dverami? Nech neustále nesľubuje 🙄.

alenka0
6. jún 2025

Má milenku...