Ako sa vysporiadať so sestriným milencom?
Ahojte. Myslela som si,ze mam so svojou sestrou nadstandardne vztahy, ale to co mi povedala dnes neviem prekusnut. Priznala sa mi, ze ma uz niekolko mesiacov pomer. Ma dlhorocneho partnera a dieta, s ktorym je to sice ako na hojdacke, ale toto priznanie ma uplne sokovalo. Myslela som si ze toho nie je schopna, ale ocividne som sa mylila. Ked sa mi zverila mala som vela otazok. Ten jej milenec ma tiez dlhorocnu partnerku, s ktorou ma zazemie, dom, a ktoru vraj miluje (sestre to povedal uz viackrat)...ale sex s mojou sestrou mu vyhovuje. O co takemuto chlapovi ide? Ako moze tvrdit,ze miluje svoju partnerku a pritom jej zahybat? Snazila som sa sestre dohovorit, ale akoby bola zaslepena. Vie, ze toto nikam nevedie, ale tiez to truba nechce ukoncit. Ja neviem ako sa mam teraz zachovat, spravat a celkovo fungovat s tymto vedomim...je minluto jej partnera, aj ked je aky je, dietata a aj jej koniec koncov, ze proste podlahla a nevie (alebo nechce) z tejto situácie von..
aj pre toto sa takéto veci nikdy nikomu nehovoria 🙈 nikdy. nikomu. načo? 🙄
@taynee ak muz sexuje s inou a miluje svoju manzelku, tak tam nieco nie je v poriadku. Ako miluje tu svoju manzelku, ked ju vovedie do takejto situacie, pocnuc moznostou nakazit ju pohlavnou chorobou alebo HPV. Suhlasim, ze muz moze mat sex so zenou, ktoru nemiluje. Ale zradit zenu, ktoru miluje? on mozno miluej komfort, ktory mu ta zena dava: pokoj v dome, stastne deti, ale priamo tu zenu nemiluje, si myslim.
Mila autorka, aj ten jej partner môže mať na sex v pohode inú, len ti to nepovie. Je to jej vec, jej život, jej svedomie... nestarala by som sa.
Asi s tym jic nespravis, ani nepochopis... Tiez na jednom teambuld. bola sefova zena, taka mila, pekna, s babcom na 3.materskej a on krizil pohlady s ich slobodnou uctovnickou, ktoru prasi uz par rokov... Na "sluzobnych cestach" 😅
Je zaujimave, ze v inych prispevkoch o nevere - ci o nej podvadzanemu povedat, sa to len tak hemzi odpovedami, ze jasne, ze je to ba priam az povinnost a tie, co by nepovedali, su ludia bez moralky a ci by oni nechceli vediet, ze su podvadzani. A tu nic, tusim ani jedna taka odpoved.
@minenkak Nuz nevsimla som si. Je to oazaj hnusny pocit, ked zistis, ze aky dlhy cas sexoval s oboma naraz, my sme ani antikoncepcii nebrali, vsak v manzelstve naco 🙄. Ze ma mohol hocicim nakazit. Ze som mu s laskou robila desiatu a on len rozmyslal, kedy a kde ju pred pracou fikne. Nikomu neprajem ten pocit, milionkrat radsej by som prezula, keby pride a zacne riesit rozvod, ked nie je stastny. Ale on nechcel, takto mu to vyhovovalo.

Nechápem prečo sú tie milenecke vzťahy tak zatracovane a ľudia ktorí sú v nich tak zatracovani.