icon

Ako sa zachovať, keď sa prestal ozývať?

5. apr 2024

Ahojte, trošku sa rozpíšem...
Nejaký čas som si písala s jedným chalanom o 3r starším a minulý víkend prišiel za mnou na chatu.
Bola som s partiou, bolo super, pili sme, zabávali sme sa atď, no alkohol robí svoje a s tým chalanom som sa vyspala, jednoducho som to tak v tedy cítila...
Ako sme prisli z chaty mi ešte stále písal, udržiaval kontakt, dnes mal prísť za mnou a zrazu to zrušil, že nemôže prísť, lebo bude musieť pracovať cez víkend..hovorím si, že dobre čo už stáva sa 🤷🏻‍♀️ od cca 17ej mi vôbec neodpisuje, jasne ze som sa mu neprosila ani nevtierala aby odpísal...moja kamoška ho začala sledovať na ig v sekunde si ju potvrdil a napísal jej aká je krásna, no mám dosť...vôbec nič som mu nespravila vidím to tak, že na tu chatu išiel s cieľom na istý pich...+ mi stále ukazovalo jeho aktivitu, ktorú si pánko zrazu vypol...ako sa mám zachovať mám si ho zmazať všade a neriešiť? Pretože tudy cesta nevede...čo by ste robili vy ďakujem

michaela329
5. apr 2024

@hopsas v mojom veku už dávno viem, neboj sa 😀 Ale Ty nepochopíš nikdy

hopsas
5. apr 2024

@michaela329 ešte raz - prečo do mňa vyryvas pre.moj názor? Ja som ti jasne napísala že ja ti ten tvoj názor neberiem a rob si čo chces, kľudne striedaj každý týždeň iného chlapa, mne je to fuk.takze ukľudní hormóny.

thoughtfulweirdo
5. apr 2024

@hopsas Nemyslím, že vždy musí ísť za každú cenu o riešenie vzťahov. Proste si najskôr rozumeli, tak sa postupne zoznamovali a čakali, či budú natoľko kompatibilní, že zoznamovanie prejde do randenia a randenie možno neskôr do vážneho vzťahu. Pokiaľ to nevyjde tak, ako to nevyšlo v autorkinom prípade, z veľkej pravdepodobnosti by to rovnako nevyšlo bez ohľadu na sex. Pretože ak mu reálne išlo len o sex a nič viac, ak by s ním aj randila pol roka pred sexom, kľudne ju po ňom mohol odkopnúť rovnako ako teraz, nezískala by nič, len stratila pol roka 🙂

michaela329
5. apr 2024

@hopsas takže už aj ja striedam chlapov 😂 Ty si fakt studnica mudrosti a moralky.

hopsas
5. apr 2024

@michaela329 ako hovorím - nemáš argumenty, tak chystáš za slovicka

hopsas
5. apr 2024

@thoughtfulweirdo ale chápeš že teraz mu to.poriadne uľahčila celé?

michaela329
5. apr 2024

@hopsas Tu nemáš argumenty a tak teda máš kopu urážok. Vieš, celkom mi je za Teba aj trápno.

hopsas
5. apr 2024

@michaela329 škoda slov

autor
5. apr 2024

@hopsas Jediný kto by tu mal skľudniť hormóny si ty..
Prosím ťa choď si urážať niekoho iného nie baby, ktoré majú taktiež svoj názor pekný večer 😉

michaela329
5. apr 2024

@hopsas to si si mala povedať úplne pred prvým príspevkom.👏

hopsas
5. apr 2024

Autorka 😁 aj som ťa ľutovala ale očividne si chybu priznat nevieš a popieras to aj sama pred sebou tak mi neostáva iné len dúfať že si sa.poriadne poučila na vlastnej chybe.

yelena159
5. apr 2024

Radšej si to mala dať na oteckovské fórum. Stavím sa, že by ti chlapi odpísali niečo normálne. Tuto je to totiž samá svätuška.

autor
5. apr 2024

@yelena159 Ano všímam, že sú tu samé svätušky, ktoré potrebujú len urážať ženu a nakladať jej aby sa cítila ešte viac na prd 😅 česť výnimkám samozrejme

thoughtfulweirdo
5. apr 2024

@hopsas Asi nechápem 🙂 z môjho pohľadu totiž vôbec nezáleží na tom, či sex prebehne na prvom alebo tridsiatom stretnutí. Ak je prítomná chémia, zhoda v kľúčových otázkach a mentálna zrelosť na budovanie vzťahu u oboch, bude to fungovať. Ak niečo z toho chýba, tak či tak to fungovať nebude. Okrem toho, v mojom ponímaní takisto sex nie je niečo, čo žena daruje mužovi. Darujú si predsa obaja navzájom. Môžeme si domýšľať, že jemu šlo len o ten sex a dostal sa k cieľu, budú to však len domnienky, on možno chcel niečo iné, len je proste pštros 😄 a opäť, ak by to aj bol ten prípad, autorka by s ním dopadla rovnako, aj keby mu odolávala mesiace. Akurát by mesiace polievala umelý kvet 😅

mimka1402
5. apr 2024

Mala som zle vzťahy a s tými najhoršimi som mala sex po 3-6mes a tie co boli na prvý pich boli najkrajšie a najmenej problémové. Toľko k mojej statistike.😀
Nerieš tu baby.
Chapem si sklamaná, chod ďalej a nabudúce si lepšie prever. 🙂 je ine sa vyspať na prvom rande a druhého lepšie poznať = vieš cca čo čakať. Takéto chaty by som nedala kvôli tomu, že by som príliš sa cítila ohrdnuto.😅

michaela329
5. apr 2024

@yelena159 veď nech sú, kľudne nech si vymieňajú znalosti. Ale kurník trochu rešpektovať iných s iným životom, nejaká empatia, slušná prezentácia svojho postoja - to už nie. Hneď slovník ako tetka Hana z Hornej Dolnej "dala mu", "uľahčila" - kokos to je zápas v ragby? 🤦😅 Ja som zo silno katolíckeho prostredia a aj tak sa nechystám radiť cudnym pannam ako sa udržať nevidena v plavkach a nepobozkana do svadby. Lebo to nie je môj postoj a nerozumiem tomu. Ale nabehnúť im do diskusie a urážať? To nie... A tu hneď analýzy pohlavnej aktivity 🤦

emma2782
5. apr 2024

Joooj asi sem ani písať nemám.. ale! 😃 Áno, ako ŽENA som vystriedala viac partnerov. Prečo? Lebo mám rada sex 😃 Niektoré to berú ako keby som napísala, že ma baví zabíjať ľudí 😃Občas mi išlo len o to rovnako ako chlapom a keď nie, a myslela som to vážne, rovnako "skoro" som sa s mužom vyspala, pretože si neviem predstaviť ťahať to a po xy čase zistiť, že je to nafigu. Čuduj sa svetu, ten pravý stým problém nemal. Autorka nespravila si nič zlé, sama si povedala, že si to vtedy tak cítila / chcela. To ako sa zachoval je už o inom. Nestretla som sa s chlapom, ktorý povie, že myslel som to vážne ale vyspala sa somnou takže nič. Buď to myslí vážne a bude z toho niečo vážne alebo sa len zahráva a nebude z toho nič. Bez ohľadu na sex. Dám ruku do ohňa, že by kamarátke napísal aj kebyže sa s ním nevyspíš.

autor
5. apr 2024

@emma2782 Ďakujem, vážim si takéto riadky 🙂

miadi
6. apr 2024

Asi ani prenho ten pich Nebol nic moc . Tak sa k tomu nechce vracat. ( to neber ako urazku ) jednoducho nie kazde tela maju spolu chemiu. V pisani ste si Mozno sadli a vsetko sa zdalo ok. A na zivo moze byt iny dojem. Na tej chate pod vplyvom alkoholu .. veci sa mozu zdat hnet ine ked clovek vytiezvie . Alebo mà este dalsie 3 rozpracovane a potrebuje ich otestovat. Neviem no v podstate ho nepoznas. Mas Len urazena ego ze sa nenamotal . Ale ani to nemusis Ved on ta tiez vlastne nepozna mà len o tebe svoju predstavu s ktorou sa uz nechce zapodievat. Kasli nanho.

dadka1997
6. apr 2024

Zablokovať dovi dopo ..

13uzivatelka11
6. apr 2024

Ja tiež nevidím na tom nič zlé ze si sa s ním vyspala.. Ved si sa nevyspala s cudzím chlapom z Diskotéky... Aspoň si zistila rýchlo o co mu išlo a nenatahovala si to dlho a to by si sa možno fakt zaľúbila a bolelo by ta to viac, kebyže ti toto urobí po polroku napríklad.

jaond19
6. apr 2024

Vymazat, zablokovat, neriesit. Takych "zmiznutí" som pár zazila (bez sexu), dokonca sme spolu zacali chodit sice len chvilu 1-2tyzdne, zrazu ticho nic.... po case ked som chalana zazrela uz bol s inou. Proste niektorí nemaju chochmes povedat narovinu "vies co,nie, nesadli sme si" alebo "hladam cosi iné".... vyparia sa a nechajú to "vyšumiet".

reddflowerlife
6. apr 2024

A že prečo sa tak rýchlo prenasaju pohlavne choroby ….

3petka
6. apr 2024

Prvý sex s novým partnerom je podľa mna vždy na h…no. Však ste sa vôbec nepoznali. To iste si môže o tebe hovoriť aj on.
Samozrejme dostal čo chcel a viac nepotrebuje, a keď to bolo ešte k tomu na figu tak načo sa obťažovať nejakou ďalšou komunikáciou, však sa nájde ďalšia naivka ktorá mu dá pichnúť hneď pri prvej príležitosti.
Kašli naňho a nabudúce sa snaž samu seba viac vazit.

sante81
6. apr 2024

Neviem koľko máš rokov, ale svoj vulgárny slovník, to ako sa vyjadruješ, že si po pár drinkoch dala chlapovi ktorý ani nenapíše, no zhrniem to mladosť pochabost.

Do budúcna, nestriedaj partnerov, keď tvrdíš že máš smolu, užívaj život s kamoškami, výlety, atď čo má prísť, príde vtedy keď to budeš najmenej čakať 🍀

sense
6. apr 2024

Neriešila by som ho. Chlapa si nezíska tým ze mu v podnapitom stave roztiahnes nohy a len ozaj chlap ktorý by za to stal by to nevyužil. Blok ut by som ho neblokla príde mi to detinské ale ani by som ho nekontaktovala a ak by sa mu upravilo ozvať by som neodpísala

ahhola
6. apr 2024

Po nahidnom sexe chces vztah? Ved dostal vsetko, co sa dostava po nejakom case vo vztahu. Mala si sex, to ho nezavazuje k nicomu. 👿

aurora33
6. apr 2024

@michaela329 nemám nastavenie cudnej panny až do svadby, ale pri prvom stretnutí by som teda nedala. Aj kebyže spolu píšeme neviem ako dlho a zdal by sa mi super. Ale toto ide úplne mimo mňa. Vyspať sa s niekym, koho vidím orvykrat v živote. Ble

michaela329
6. apr 2024

@aurora33 ale to je Tvoj problém. Niekoho kvôli tomu odsudzovať - to je ble.

bonboniera
6. apr 2024

@michaela329 moje obľúbené je ešte “roztiahla nohy” 🙂