icon

Ako sa zachovať, keď sa prestal ozývať?

5. apr 2024

Ahojte, trošku sa rozpíšem...
Nejaký čas som si písala s jedným chalanom o 3r starším a minulý víkend prišiel za mnou na chatu.
Bola som s partiou, bolo super, pili sme, zabávali sme sa atď, no alkohol robí svoje a s tým chalanom som sa vyspala, jednoducho som to tak v tedy cítila...
Ako sme prisli z chaty mi ešte stále písal, udržiaval kontakt, dnes mal prísť za mnou a zrazu to zrušil, že nemôže prísť, lebo bude musieť pracovať cez víkend..hovorím si, že dobre čo už stáva sa 🤷🏻‍♀️ od cca 17ej mi vôbec neodpisuje, jasne ze som sa mu neprosila ani nevtierala aby odpísal...moja kamoška ho začala sledovať na ig v sekunde si ju potvrdil a napísal jej aká je krásna, no mám dosť...vôbec nič som mu nespravila vidím to tak, že na tu chatu išiel s cieľom na istý pich...+ mi stále ukazovalo jeho aktivitu, ktorú si pánko zrazu vypol...ako sa mám zachovať mám si ho zmazať všade a neriešiť? Pretože tudy cesta nevede...čo by ste robili vy ďakujem

Strana
z5
viera27
6. apr 2024

@katkami123 tak ked uz sa pytas,jediny muz s ktorym som spala je moj manzel uz hooooodne rokov. Mala som holt stastie hned. Takze bodycount mam predpokladam mensi ako ty 🤣. Ale kebyze som rozvedena,pripadne slobodna a sama,spim si s kym chcem a hlavne kedy chcem (okrem zenatych,to by mi vadilo). A rozhodne by som nepocitala kolke rande,proste bud chceme,alebo nie.

michaela329
6. apr 2024

@aurora33 ja da za lepšiu ani nepovažujem, neboj sa a aproppo - ako prvá si reagovala Ty na mňa, že vyspať sa s niekým na prvom rande je ble. Veď ta diskusia je tu celá a pekne vidno kto si tu rozmýšľa 😂

katkami123
6. apr 2024

@bonboniera
Nie, nehanbíme lebo ich nie je celý zástup, iba jeden 😅

aurora33
6. apr 2024

@michaela329 áno a reagovala som na tie tvoje útoky na ,,moralizatorky”. A snažila som sa ti to troska vysvetliť, ale ako vidím, ty si ideš stále svoje. Pekný deň prajem a už na mňa nereaguj.

thoughtfulweirdo
6. apr 2024

@subartic Tak podľa mojej logiky dáva muž. On zo seba niečo dáva von - semeno 😄 takisto muž dáva niečo niekam, nie žena 😄

katkami123
6. apr 2024

@viera27
Ja nehovorím o počítaní rande.😀 tie som ja nikdy nepočítala. Ja píšem o tom, že nepatrím medzi tie pojašené typy žien, ktoré sú do hodiny z chlapa paf. A nebudem spať s niekým, pokým mi nepasuje. A to mi zapasuje vždy až po čase, čím viac sa stretávame. Toto obdivujem, úplne cudzí človek, hocičo z neho môže byt, kľudne ma môže niekde rozretať na orgány a ja s ním hneď idem kdesi do neznáma za vidinou sexu, najlepšie, keď také zeny ešte idú k nemu na byt. Za mňa odvaha.

autor
6. apr 2024

@thoughtfulweirdo Dobre ženy skľudníme všetky hormóny dúfam, že tu nebudem písať o mesiac, že som s tým kok. tehotná, lebo to by som mohla dať slučku rovno 🤣🤣🤣 ale dávali sme si veľký pozor, tak snáď až toľko smoly mať nebudem...a už sa nehádajme stačilo

thoughtfulweirdo
6. apr 2024

Autorka tak ja len pre tvoje dobro dúfam, že "dávať pozor" znamená použiť minimálne jeden druh ochrany 😅 "veľký pozor" sú v mojom slovníku aspoň dva druhy ochrany súčasne, to ale pri improvizácii na chate neočakávam 😄

michaela329
6. apr 2024

@aurora33 a ja som reagovala na útoky moralizatoriek na autorku. Či je ona horšia ako ony? A ak nechceš aby na Teba niekto reagoval, jednoducho ma neustále neoznačuj 🤦

dominikamacakova
6. apr 2024

Už nie 😅 ... Ale teraz si hovorím, že chvalabohu

aurora33
6. apr 2024

@michaela329 Ved stále to tvrdím že ty robíš to iste čo ostatné a rozculujes sa nad tým 😀😀

michaela329
6. apr 2024

@aurora33 robím čo? Že si zastanem niekoho, aby mu nenadavali, aby vyjadrili názor a poradili slušne? A Ty sa tu budeš oháňať tym, že niekomu napísať, že je slapka, že je handra, ze je trapna len vyjadrujú názory? Hej... úplne to isté. Lebo ja reagujem na moralizatorky, ktoré tu tieto veci vypisovali a mimochodom - veď už si nechcela na mňa reagovať.

aurora33
6. apr 2024

@michaela329 ja som napísala že TY na mňa nemáš reagovať. Aspoň vidíme, ako rozumieš písanému textu: rovnako ako niekto na začiatku napísal autorke že nie je handra a ty si z toho vycucala že jej nadávajú do handier. Vráť sa do skoly, keďže očividne nevieš citat, alebo teda nerozumieš písanému textu.

michaela329
6. apr 2024

@aurora33 ešte raz, čítaj pomaly, ak nechceš reakcie, tak ma stále neoznačuj. Lebo ak má niekto problémy s čítaním s porozumením, budeš to Ty.

autor
6. apr 2024

@michaela329 máš spravu)

aurora33
6. apr 2024

@michaela329 ty si strašne nechapava

michaela329
6. apr 2024

@aurora33 a Ty zase píšeš mne? Však keď nechceš, aby na Teba niekto nereagoval, tak ho neoznačuj. Nechapava.

aurora33
6. apr 2024

😀😀😂😂😀😀 niekto je tu strašne nechápavé teliatko, vsak Miška 😀😀😀😀

autor
7. apr 2024

Ahojte všetky 🙋🏻‍♀️
Napísal mi po celom víkende, že robí celý víkend ako magor, že akurát už dnes dokončuje prácu, že chce ostať v kontakte, že aby som to nebrala tak, že nechce..
Ale viete čo nikto nie je natoľko zaneprázdnený, aby si nenašiel chvíľu čas. Je to len otázka jeho priorít..
Napísať správu dobré ráno trvá 2,5 sekundy. Deň má 24 hodín. Ak nestojím niekomu o pár sekúnd jeho času za deň, potom by nemal mať žiadnu úlohu v mojom živote🙂

gribka1
7. apr 2024

Možno si to musel sám v hlave urovnať, či si stála za to či nie. Alebo, čo keď si myslí, že bude znova sex. Ktovie

katkami123
7. apr 2024

Chce ťa mať do budúcna ako IP… keby si ho očarila, ozve sa hneď.

Toto robia chlapi bežne. Uhrá do stratena, nech sa citovo nenaviažeš a nemyslíš si, že máte už vzťah. Potom ho časom začnú omínať gule a uvedomí si, ze však z času na čas sa ozvať a “stretnúť sa”, nie je zlý nápad.

Strana
z5