Ako sa zachovať po výsledkoch testov otcovstva?
Ahojte dievčatá ,nedávno som tu pisala že ma chlap obvinil že dieťa ktoré čakám nie je jeho,pretože citujem :,,veď som sa urobil iba raz ,,boli sme teda na testoch otcovstva z krvi matky ,keďže dieťatko ešte nie je na svete.Bolo to pre mna stresujúce a veľmi ponižujúce aj keď na klinike sa správali naozaj super.Bola som si istá ,že je otec môjho dieťatka ,nakolko som mu nebola neverná ,ale napriek tomu som tŕpla aby sa nepomylili aby som dokázala svoju ,,nevinu,,.Dnes prišli výsledky a samozrejme je otec .,Vám žienky ktoré ste mi dali slova podpory som sa chcela veľmi pekne podakovat ,lebo nemala som sa konu zveriť ,teda mala ale hanbila somnsa .,a vy ste ma tu v hojnom počte podržali 🙂 teraz sa naramne ospravedlňuje ale mne sa s ním moc komunikovať nechce ,odsťahovala som sa od neho a neviem ako dalej.Porozpravat sa? Odpustit?ostat na malú sama? Len keby mal aspoň dôvod neveriť mi ale naozaj som mu dôvod nikdy nedala ,zienky aká by bola vasa reakcia
HM, nechaj tomu čas, nesťahuj sa späť ešte
“veď som sa spravil iba raz?” 😂😂😂 a koľkokrát sa akože treba spraviť na dieta? základy biológie nič? vie že stačí jedna jediná spermia z miliónov?
@kristinka92 mozno si chudacik myslel, ze dieta je z lega😝
Je to na zvazeni. Tu ide o dieta a nie o hrdost. Ak si myslis, ze odpustit by si mohla tak pre dieta je lepsie mat oboch rodicov. Ludia si odpustaju aj horsie veci.
Este otca podusit. Neprehnat to, mierne.
@beata_k veď to že mne ide o malú len mi je to kvôli mne ľúto naozaj to bolo pre mna ponižujúce
Prosím ta pripomeň koľko máte rokov a kde si teraz odstahovana?
Toto urobil priatel kamoske, maturoval asi mesiac pred pôrodom a on jej zadrel, ze nie je jeho! Ona na ňom isla oči nechať, ospevovala ho. On fakt nemal dôvod ju podozrievať. Boli spolu pomerne krátko, neviem ci pol roka a boli obaja mladý, no on už robil.
Ken teda nesla na testy. Ten "maly" ma už 19 rokov, pribudli ďalšie 2 deti, iz tiez veľké. Sú manželia už roky a zvládli zatiaľ všetky peripetie. Chalana by nezaprel ani keby chcel 😂 cisty táto ako cez kopirak.
Ale ty sama zväz co to máš doma, lebo taka hlaska ved som sa len raz 🙈.
Uvidíš ako sa bude chovat ďalšieho aspoň pol roka a rozhodneš sa vo ďalej.
@svetlonos ja 35 on 36
Ved nemusis sa vracat hned. Treba si ale dobre premysliet lebo hadky dietatu neprospeju. Bud si odpustit ale naozaj alebo ist od seba
Ja by som sa nikam neponahlala. pockaj ako sa to vyvinie, ako sa bude milostivy chovat a vtierat. Toto by som dala vyzrat aj za cenu, zeby sme neboli viac spolu.
Nejak som nepochopila, či sa jedná o priateľa, alebo to bola jednorázová známosť.
Alebo to je začínajúci priateľ a boli ste spolu iba raz... (keďže tá poznámka, že sa urobil iba raz)
@svetlonos odsťahovala som sa do svojho bytu kde síce momentálne býva segra ale byt je môj
@beata_k veď to mna z toho boli duša ale nechcem byt sama na dieťa a aj ho stále lubim aj neviem či sa dokážem cez to preniesť
Ja by som urcite skusila odpustit ak ho mas rada.vsetci robime chyby .no nechaj ho to este pekne vyzrat
@unicornlady nie len muž chodí na sluzobky a v ten mesiac sme spolu boli iná raz potom som šla na operáciu tak sme spolu nespali
@samanta44 len moja hrdosť sprostá a často sa viem uraziť a mrzí ma ako som sa ponizila keď som na tie testy isla proste cítila som sa naozaj zle
Vies co bude horsie? Az sa male norodi. To zamava aj s parom, ktory sa lubil az za hrob. Ved skus, nic za to nedas. Pojde to, dokazete to, ok. Ak nie, dieta si nic pamatat nebude.
Keby nikto nikomu neodpustil kde by sme boli? Tu su vsetky mudre ale ty mas aj city.samozrejme nech si to vyzerie a nech sa snazi teraz .je to skoda zahodit ak sa mate radi pre jednu chybu .ked mas byt mozes aj potom od neho odist ak nebude dobre .
Toto by som nikdy neodpustila
To taky starý kon a toto zahlásil?? On sa asi boji zodpovednosti. Čakala som, ze mate tak max 23.
No je to blbec korunovaný ale hádam sa unormalni. Z toho kamoskinho muza sa vykľul nakoniec fajn chlap a tiež si s nim dobre rozumiem. Opytaj sa ho, čo bolo za tou jeho hlášku v skutocnosti je.
Po takom ponížení a nedôvere by som sa k tomu chlapovi nikdy nevrátila.
Co si o tebe myslel? Takýto začiatok vzťahu je na nič..
je to úplný buran a neverím, že ho zmení narodenie dieťaťa.
Ale ved nemusíte hneď spolu začať žiť keď si si nie istá ci odpustiť alebo nie. Stretávajte sa, aj po narodeni dieťaťa buďte v kontakte, a sama uvidíš ci začnete fungovať ako rodina alebo nie. Je to zvláštne ak si myslel ze si bola neverná a ty si mu na to nedala dôvod, už by som radšej bola opatrná.
Daj si čas....áno zachoval sa ako blb. Na druhú stranu nikto nevidí tomu druhému do hlavy ako rozmýšľa (prečo mal také pochybnosti). Možno len naozaj nevie ako to celé funguje a žil v tom že na prvý krát sa dieťa nedá spraviť 😅🙈.
Takže daj mu šancu a uvidíš ako sa ukáže ďalej. Je možné že bude super otec a dobrý partner len potreboval poučenie do života. Môže sa ale stať že bude taký istý blb aj v iných veciach.
@samanta44 odpúšťať je na mieste.
Ale odpúšťať bezcharakternemu hulvatovi nie je múdre..
On jej vlastne priamo naznačil, že pre neho je kurva a špinavá klamárka.
Tu je fakt lepšie zísť z krátkej cesty, napriek dieťaťu. Pretože ten jeho charakter sa určite skôr či neskôr znova prejaví...
Na takéhoto chlapa sa asi ťažko bude môcť spoľahnúť...
Neviem síce o co sa jedná lebo som diskusiu nečítala predtým ale mne tiež muž zo srandy povedal ze pôjde na testy DNA a robíme si z toho srandu obidvaja pretože keď sme boli v centre na jeho spermiogram zahlásil doktor ze to je nemožné otehotnieť prirodzene a čuduj sa svete ja som v ten mesiac otehotnela.. áno aktívne sme sa snažili nikdy som ho nepodviedla vie o tom ale proste zahlásil to zo srandy ze podla lekára nemôže mať prirodzene deti tak "není jeho" a neviem teda ci ste dieťa plánovali alebo nie a presne väčšinou to tak je žena ani neverí ze by sa to podarilo z jedného razu keď chlap chodí preč..
Nie, neodpustila by som. Sorry, vztah je zalozeny na dôvere. Po takomto nechutnom obvineni by som s takym clovekom zostať nedokazala. Otcom byt moze, mojím partnerom uz nie.
On nepozná základy biológie? Keď takú somarinu povie ze "urobil sa iba raz"? Tak nemôže byť otec? 😆🙈To co myslel, ze treba sa urobit koľkokrát, aby jediná spermia oplodnila vajíčko?
Každopádne ťažko povedať, aký vás vzťah bude lebo myslím, ze dôvera je tam už veľmi narušená. Ak chceš do toho ísť, tak ty si musíš zodpovedat tu otázku, ci chceš takého chlapa.
Ak bys i s nim ostala a čakala by si druhe tiež by povedal bolo to len raz neblázni máš svoje bývanie ži tam požiadaj o výživne a verím že výchovu zvládneš však môže k nemu chodiť ak bude väčšia ale žiť s nim potom čo ťa podozrieval z nevery nie nevrátila by som sa k nemu ani keby prosil na kolena.ON TI vôbec neveril robil s teba že si spala boh vie s kým podozrieval ťa.Myslím si že robil by to dalej vždy by ťa podozrieval z ničoho.A dôvera vôči tebe z jeho strany nie je žiadna.Ináč by nepovedal že dieťa máš s niekým iným.

Prosím tá, nevracaj sa k nemu. Normálny nie je.
Radšej sama s dieťaťom