icon

Ako sa zbaviť nadmernej žiarlivosti?

20. aug 2026

Ahojte, prosim o radu, mám fajn muža ale jedna vec nám trošku narušuje vzťah. Muž bol predomnou tzv ku*revnik, najskôr priateľky nepodvadzal, ptm sa dal dokopy s takou, s ktorou ani nechcel byť ale bol s ňou 4 roky a veľa krát ju podviedol, ľutuje že to tak dlho ťahal, bolo to o ňom známe, že vypisuje ženám a aj iné veci. Nerada priznávam, ale tiež som sa s ním dala dokopy keď mal zas ďalšiu priateľku, viem, že vo vzťahu nebol spokojný a viem, že do mňa sa skutočne zaľúbil a ľúbi ma. Avšak, často sa mi vybavuje ako ju podvádzal so mnou, čítam si občas staré správy naše, bojím sa, že sa to zopakuje. Máme dieťa, ktoré vyžaduje môj čas, nestarám sa o seba až tak ako pred dieťaťom, viem, že vyzerám horšie momentálne ako keď sme sa zaľúbili.
Začalo mi aj velmi prekážať, že pozerá občas ženy na Instagrame, občas nejakú ženu keď sme na prechádzke spolu a je to očividné, cítim sa trápne. On to berie, že som žiarlivá. Viete mi poradiť ako sa zbaviť nadmernej žiarlivosti? Alebo jednoducho čo mám robiť? Prosím neodsudzujte má, že som sa s ním dala dokopy ked mal vzťah, už by som to druhýkrát nikdy nespravila.

anonym_72343d
20. aug 2026

@anonym_autor zle si si vybrala, kurevnik sa nezmení, ty nie si žiarlivá, si normálne nastavená. On ťa obviňuje zo žiarlivosti aby si bola ticho a mohol očumovať bez kecov ďalej. Neverím, že ťa ľúbi a nepodvedie ťa, keď to robil druhej ešte aj s tebou. Len si okúsiš vlastnú medicínu.

anonym_ef1c87
20. aug 2026

A musíš s ním zostať? Ja by som ho nechcela
On sa nezmení, on bol je aj bude prasa naveky

patrike
20. aug 2026

Je mala sanca, ze sa zmenil, ked sa stal otcom. Sleduj dalej pozorne jeho spravanie, uz ten Instagram je silny signal, aby si bola na pozore.

anonym_1fe300
20. aug 2026

anonym_cd164f
20. aug 2026

je otazka casu kedy pride recidiva... ja som takeho mala, co tvrdil ze sa zmenil.. hadaj ako to dopadlo.

anonym_ad6a71
20. aug 2026

@anonym_autor podvádzal iné, snáď si nemyslíš, že ty budeš výnimkou.

tanyan
20. aug 2026

Buď ho ľúbiš a veríš mu alebo sa na to vykašli. Niektorí ľudia potrebujú viac času a skúseností na to, aby dospeli a usporiadali si hodnoty. Fakt, že sa pozrie a vidí neznamená, že podvedie. Keby chcel, tak s jeho skúsenosťami by to urobil tak, že to nikdy nezistíš.
Ak Ti je s ním dobre, tak mu ver a žite spolu šťastný život.

enmery
20. aug 2026

Dopadneš ako všetky pred tebou...len vyčkať času. Možno potom sa konečne poučíš a všetky redflagy sveta nebudeš prehliadať.

evkatk
20. aug 2026

A to prečo si s ním mala dieťa? Čo si od toho očakávala?

sevrin
20. aug 2026

@anonym_autor ty si si myslela, že ho zmeníš, že.

anonym_0c72a7
20. aug 2026

ty by si sa nemala pytat ako byt menej ziarliva, ale zistit co robi on, intuicia neklame, stavim sa, ze keby si mu pozrela mobil najdes mu zoznamky

anonym_274b89
21. aug 2026

vzala si si kurevníka, máš kurevníka, vedela si, do čoho ideš