icon

Ako sa zoznámiť s normálnou ženou po tridsiatke?

patrik125
9. mar 2025

Ahojte, téma ktorá sa tu opakovala, ale skúsim, ako sa v dnešnej dobe zoznámiť s normálnou ženou?Keďže mám davno po 30tke, takže bary a pod. už nehrozia, kde ste sa zoznámili? Online zoznamky mi moc nevoňajú 🙂

barka1
9. mar 2025

@patrik125 ja žena 40+ som sa zoznamovala na online zoznamkach (FB, Tinder, Darling), nakoniec to vyšlo na minutovom rande.

oli18
9. mar 2025

@patrik125 tu, na MK, mas dost zien bez zavazkov. A prelustrujes si ich hned v diskusiach, do ktorych prispeli. Kde sa hrabu zoznamky, tam toto nikdy o zene nezistis, co tu 😉

nina004
9. mar 2025

@patrik125 Podľa mňa sa zoznámiš,keď to budeš najmenej čakať. Rob ,čo ťa baví a keď to bude baviť aj ju máte aspoň z časti vyhraté.

deti95060810
9. mar 2025

pred mesiacom mi vybehol na žilinak info že poriada stretnutie pre ľudí bez záväzkov...
bolo sa treba prihlásiť do konca jan. - možno niečo podobné ešte budú robiť..
boli dve kat. do 35 r. a vek kat. 35+
tomu čo som to povedala nejavil žiaden záujme tak som sa potom o to viac nezaujímala...

patrik125
autor
9. mar 2025

Ďakujem všetkým za rady 🙂🙂

ingush616
9. mar 2025

@patrik125 úplne chápem tvoj zúfalosť a plne chapem že sociálne platformy a online zoznamovanie nechceš, ja by som zato tiež nebola… Odporúčam ti viac sa zúčastňovať na narodeninových oslavách, svadbách a pod. Možno osobne skôr spoznáš nejakú normálnu, hlavne single ženu medzi známymi tvojich známych/ priateľov. Poprípade popros kamarátov o pomoc či ich ženy nemajú nejakú single kamošku…
Stretnúť niekoho osobne bude vzdy krajšie a vzácnejšie ako natrafiť na niekoho online 🙂
Držím palce

sevrin
9. mar 2025

Aká je to vlastne "normálna žena"? Samičí cicavec humanoidného vzhľadu?

lenocka8894
9. mar 2025

@patrik125 to iste sa pytam aj ja len v opacnom pripade 💁‍♂️ ale zoznamovat sa po 30ke je uz ovela narocnejsie ako ked mi bolo 20 🙈 online zoznamky neuznavam, spoznavam sa pri aktivitach ale rozvedeni so zavazkami uz sa viazat nechcu tak asi len pockat do 40ky 😆

patrik125
autor
9. mar 2025

@lenocka8894 oveľa náročnejšie, s tým súhlasím, do 30tky to ide tak samo 🙂 a odkiaľ si?😁

janickacrazy
9. mar 2025

@patrik125 minule tu bola téma, kde pisala nejaká žena po 30-tke, že sa nevie zoznámiť. Skús to nájsť a môžeš jej napísať.

lenocka8894
9. mar 2025

@patrik125 takto verejne si nedopisujem 😆

bludna
9. mar 2025

@autor Podla mna je to prave po 30tke ovela viac vychillovane lebo neriesis take banality ako ked mas 20+ 😀 Z mojho pozorovania sa dost mojich znamych dalo dokopy v ramci sportovych klubov. Keby si hladam partnera znova, tak pravdepodobne by som to skusila na nejakej party ale musela by som velmi dobre vyfiltrovat miesto a zaner, aby som mala co najvacsiu sancu na niekoho plus minus rovnako hodnotovo nastaveneho. Inak pripada mi zvlastne, ze prave tie party ludia tak zatracuju na zoznamovanie. Pre mna je to fakt najjednoduchsi sposob zoznamit sa 😀

hankab
9. mar 2025

@nina004 u mna toto nikdy neplatilo. Ked ma clovek uz ten nudny dopelacky rezim praca-domov, sem tam vybehne sam na bike, cez vikend pozriet rodinu a na nakup do tesca, tak velmi tazko niekoho stretne. Mozno ked je velky extrovert a chodi do galerii, kina, na kavicky, vela do spolocnosti sam, tak motyla vystreli. Ale ja osobne si fakt neviem predstavit, ze by som niekoho stretla len tak niekde vonku.
Nehovoriac o tom, ze keby ma aj daky chlap balil vonku, napr. ze by si prisadol v kaviarni ku mne, tak by som ho vyhodnotila ako zufalca, co takto obletuje a striehne na kazdu 😅

Autor, ja som za poslednych 15 rokov, vzdy ked som bola single nasla partnera iba na zoznamke. Je tam vela divnych ludi, ale sem tam sa zadari.

ismarela
9. mar 2025

@patrik125 tak neviem na zoznamkach nikdy nikto normálny nebol, ja som sa vždy zoznámila v práci, na brigáde, spoločných dobrocinnych akciách…kamoške sa zadarilo na dovolenke, ona sama s deťmi, on sám s deťmi

done
10. mar 2025

@patrik125 zaobstaraj si psíka, je to záväzok, musíš sa o neho starať, ale pri venčení stretneš veľa single žien, ktoré tiež venčia psíka a psíkovia sa radi navzájom oňuchávajú. A môžete si dohodnúť spoločné venčenie psíkov, možno to vyjde 🙂

marryliese
10. mar 2025

@patrik125 zoznamky. Treba sa prekúsať haldou nevyhovujúcich ale jedna z nich možno bude to pravé orechové. Stále sú tam aj normálne ženy, ktoré nemali šťastie na partnerov. Poznám ľudí, ktorí sa tak zoznámili a sú spolu, vrátane mňa a môjho manžela. Prípadne nejaké záľuby, treba chodiť medzi ľudí. Človek nikdy nevie.