icon

Ako si nájsť mamičkovskú kamarátku?

29. aug 2024

Ahojte,je fakt,že časovo mi to moc nevychádza a som asi introvert,len občas ma to zamrzí,že nemám partacku mamicku.V mieste,kde bývam,mám jednu,no to viac píšeme ako sa vidíme.Mali ste to tak?

ivik4
29. aug 2024

Ja som tu nemala nikoho ked som sa 10rokov dozadu prestahovala. Teraz mam niekolko kamosiek , ale ozaj velmi dobrych s ktorymi som v kontakte denne, nie len tak nejakych znamych . Vzdy ked sa da, sa stretneme

autor
29. aug 2024

@ivik4 vďaka

nika_val
29. aug 2024

Nemám žiadnu a som s tým úplne ok
V minulosti som mala a všetko to boli falošné kamarátstva, takto mi je lepšie 🙂

autor
29. aug 2024

@nika_val chápem,vdaka

dollyzv
29. aug 2024

Ja nemam nikoho (okrem kolegyn ale sukromne sa nestretavame ale vztahy mame blizke,ze sa jedna druhej aj zdoverime) a chyba mi veru taka partacka,resp. Blizka dusa aj ked som intovert

autor
29. aug 2024

@dollyzv veď to..že niekedy mi chýba partacka,niekedy to cítim ako v poho,že nie ke

lakebabe
29. aug 2024

Kamarátov mam dosť, ale skôr takých spoločných s mužom ako pary s ktorými trávime víkendy, chaty, dovolenky a nejaké akcie. Také ze fakt najlepšie kamošky od školy mam dve, ale jedna už odišla do zahraničia a s druhou som teraz minimálne, lebo som sa presťahovala. Takže už len na telefóne. Nové už ani nejako nehľadám, lebo v priebehu roka nežijeme stále v tom istom meste a ťažko sa odhaduje stretnutie kedze mam strašne malo času. A pred 40 tkou sa už ťažšie nadväzujú také kamarátstva ako kedysi .

autor
29. aug 2024

@lakebabe vdaka

bavlnka92
30. aug 2024

mám 1, z práce a bezdetnú takže spoločné témy minimálne ale aspoň v práci si rozumieme. na ihriskách na "small talk" nezaujíma a viacmenej som človek čo radšej píše ako vykecáva a stretáva sa. viac ma mrzí, že pre syna nemám viac kamarátov lebo v okolí ani žiadne ihrisko moc nie je. PS: pokiaľ chceš popísať, nebránim sa 😉

autor
30. aug 2024

@bavlnka92 ahojky,vďaka,možno napíšem🌷