Ako si nájsť mamičkovskú kamarátku?
Ahojte,je fakt,že časovo mi to moc nevychádza a som asi introvert,len občas ma to zamrzí,že nemám partacku mamicku.V mieste,kde bývam,mám jednu,no to viac píšeme ako sa vidíme.Mali ste to tak?
@ivik4 vďaka
Nemám žiadnu a som s tým úplne ok
V minulosti som mala a všetko to boli falošné kamarátstva, takto mi je lepšie 🙂
@nika_val chápem,vdaka
Ja nemam nikoho (okrem kolegyn ale sukromne sa nestretavame ale vztahy mame blizke,ze sa jedna druhej aj zdoverime) a chyba mi veru taka partacka,resp. Blizka dusa aj ked som intovert
@dollyzv veď to..že niekedy mi chýba partacka,niekedy to cítim ako v poho,že nie ke
Kamarátov mam dosť, ale skôr takých spoločných s mužom ako pary s ktorými trávime víkendy, chaty, dovolenky a nejaké akcie. Také ze fakt najlepšie kamošky od školy mam dve, ale jedna už odišla do zahraničia a s druhou som teraz minimálne, lebo som sa presťahovala. Takže už len na telefóne. Nové už ani nejako nehľadám, lebo v priebehu roka nežijeme stále v tom istom meste a ťažko sa odhaduje stretnutie kedze mam strašne malo času. A pred 40 tkou sa už ťažšie nadväzujú také kamarátstva ako kedysi .
@lakebabe vdaka
mám 1, z práce a bezdetnú takže spoločné témy minimálne ale aspoň v práci si rozumieme. na ihriskách na "small talk" nezaujíma a viacmenej som človek čo radšej píše ako vykecáva a stretáva sa. viac ma mrzí, že pre syna nemám viac kamarátov lebo v okolí ani žiadne ihrisko moc nie je. PS: pokiaľ chceš popísať, nebránim sa 😉
@bavlnka92 ahojky,vďaka,možno napíšem🌷

Ja som tu nemala nikoho ked som sa 10rokov dozadu prestahovala. Teraz mam niekolko kamosiek , ale ozaj velmi dobrych s ktorymi som v kontakte denne, nie len tak nejakych znamych . Vzdy ked sa da, sa stretneme