icon

Ako si poradiť s pocitmi vysmievania?

18. máj 2024

Ahojte,stáva sa mi,že zapocujem,ako sa mi niekto vysmieva.No verím tomu,že niekedy si niečo aj nahováram a domyslam...nie vždy,ale niekedy možno.kpmplikuje mi to fungovanie trocha,u psych som už bola,tento problém riešim naďalej..

taynee
•
Odpoveď bola odstránená
•
autor
•
18. máj 2024

@taynee psychiater,že to sú príznaky soc.fobie,vyšla mi aj v teste ,vyšla mi aj stredna depresia.No konkrétne nič také o tom mojom prežívaní zatiaľ.No ..susedia,známi,blízky nikto

sintra
•
18. máj 2024

Kazdeho niekedy ohovaraju. A co? Meni nejako tvoj zivot, co o tebe kto povie?

autor
•
18. máj 2024

@sintra nie..len sa mi toho zdá veľa a zneistievam potom

moonlight1210
•
18. máj 2024

A si si ista, ze sa bavia o tebe?

Je na tebe nieco specificke, co by pritahovalo negativnu pozornost?

autor
•
18. máj 2024

@moonlight1210 áno,je.Niektorym pripadám asi nejaká iná aj navonok

autor
•
18. máj 2024

Najmä odkedy somala úraz nosa,no nešla by som do operácie,vravím si,že vždy môže byť horsie

autor
•
18. máj 2024

Ako bolo to aj predtým,no po Tom uraze oveľa viac

kitycat
•
18. máj 2024

Mas problem iba sama so sebou. Ostatnym je uplne jedno aky mas nos 🙂

Navstevuj dalej terapiu, ale keby si sa na to povzniesla, tak usetris casu a mozno aj enjake peniaze

autor
•
18. máj 2024

@kitycat vieš čo,sú aj ľudia,ktorí majú potrebu sa vysmievať,no súhlasím,že samotným nosom to nie je.Mozno zo mňa kričí nízke sebavedomie a utiahnutost,takže kombinácia viacerých faktorov

barborachors
•
18. máj 2024

no a? vsak sa vysmej aj ty im, ono ludia celkovo radi rypu a este viac, ked vidia ze mozu. Proste taka je ludska povaha. Ak aj ty taka mozno nie si, ver ze v kazdom cloveku je aj kusok skodoradosti. Je to prirodzene, ale ano nepatri sa to. Kazdopadne ak ti to vadi, skus popracovat na tom, aby si vyzarovala respekt. Vzpriamena chodza, hlasnejsie a raznejsie hovor a nauc sa byt akoby so sebou spokojna alebo to aspon hraj. Uvidis ze to bude pre okolie zmena a zacnu ta ludia vnimat inak. Je to trening. A treba byt aj nad vecou a ak sa aj smeju tak im dopraj. Nech maju aspon dobru naladu. Smej sa aj ty im, nic tazke.... nikto nie sme dokonali.

autor
•
18. máj 2024

@barborachors áno,chápem..problém je,že som proti takému chovania,takže by som to ani nevedela