icon

Ako si poradiť s túžbou po jednom mužovi?

27. nov 2023

Ahojte možno som sprostá krava ale neviem si rady strašne túžim po jednom mužovi a neviem čo s tým 😒😏

irusa
27. nov 2023

a ako Ti máme pomôcť ???? Pokiaľ on po tebe netúži, tak máš po probléme....

autor
27. nov 2023

@irusa ja neviem či on túži či nie ja som mu nikdy o tom nepovedala ani nepoviem … len som chcela niekde vyliať svoje pocity lebo bohuzial nemam komu

irusa
27. nov 2023

tak pokiaľ je slobodný bez záväzkov a aj ty..tak nevidím problém spraviť prvý krok

januska12323
27. nov 2023

Keď sa o nič nechceš pokúšať tak na neho zabudni.

h2
27. nov 2023

Pokiaľ sama o sebe píšeš, že si sprostá krava, tak ho nikdy mať nebudeš. Žiadny chlap nechce sprostú kravu.

pypo
Autor odpoveď zmazal
autor
27. nov 2023

@h2 som pretože je zadaný a nebudem ničiť nikomu vzťah určite by sa jeho priateľka necítila dobre .

h2
27. nov 2023

Nie, nie si. Keby si bola, bolo by ti jedno, že má priateľku. Zabudnúť, prerušiť kontakt. Alebo čakať, či sa nerozíde, ale to neodporúčam.

autor
27. nov 2023

@h2 no iné mi neostáva .. aj keď ma niekedy take beťarske pohľady na mna ale z toho nic neni možné vyčítať a ja ani vlastne neviem čo chcem 😒

david485
27. nov 2023

Mozno túži aj on po tebe 😯

moonlight1210
28. nov 2023

Taketo zalubenia do zadaneho muza su na figu.

Jednak dobrovolne stracas cas, lebo kym ty si myslienkami i srdcom pri nom, moze ti uniknut niekto, kto by sa k tebe hodil, len ty ho ignorujes a prehliadas, lebo kazdeho podvedome porovnavas s tymto vysnenym idealom. Pricom tohto betarskeho chlapa vlastne ani riadne nepoznas.

Jednak cakat, ci sa s nou nerozide, a potom skusit mu dat najavo city moze byt tiez strata casu, lebo moze na teba prekvapene pozriet, preco si si myslela, ze prave ty si jeho typ a chcel by ta (su muzi, co hadzu betarske pohlady, ale robia to neumyselne, alebo je to ich styl komunikacie - doberat si niekoho - no nic hlbsie za tym nie je.).

A jednak, keby kvoli tebe opustil priatelku, na sto percent vies do vasho vztahu o nom iba jednu vec - ze podviest vie a nema s tym problem.
A to isto pre seba nechces.