Agresívny muž

21. jún 2023

Ahojte. Nemám sa komu vyrozprávať, a preto by som chcela aspom tu takto. Som v 12tt tehotenstva. O bábätko sme sa s mužom dlho snazili, veľmi sme sa naň tešili. Všetko bolo stále vporiadku. Až doteraz. Môj muž na mna začal byť bezdôvodne neprijemny. Kričí na mňa. Našiel fotku na mojom starom instagrame s kamarátom, s ktorým som žiadny vzťah nikdy nemala a bolo to dávno pred vzťahom s mojim mužom. Nadáva mi, že som krava, keby nie som tehotná, tak sa somnou rozíde. Chcel mi dať facku, ale uhla som sa a zakryla. Neviem čo mám robiť. Viem, že keď ho opustím sama to s dieťaťom nezvládnem a mám ho stále moc rada na to, aby som ho opustila, pretože vo všetko bol vždy na mna moc dobrý a starostlivý. A mám veľmi strach o bábätko. Mala som obrovské bolesti v podbrušku, keď na mňa kričal kvôli tej fotke, že som krava a že má opustí. Viem, že sa nemám stresovať, ale som teraz viac citliva a veľmi mi to ubližuje. Keď sa s ním o tom chcem porozprávať, že mi to ubližuje, tak nechce. Je urazený.
Neviem čo mám robiť

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anjelicek26
21. jún 2023

Predpokladam, ze chuj bol aj pred tym, len si to stale nejako ospravedlnovala :( Zavolaj rodicom, chod k nim... a do buducna, ked sa snazim o dieta, tak mam zazemie. Nielen muza - ale mam ho JA... byvanie, pracu, tym padom dobru matersku a potom smer do roboty ked ma dieta rok smer jaslicky, proste mat backup a plan B presne na taketo situacie. Spoliehat sa na to, ze muz a vsetko bude vzdy dokonale je velmi kratkozrake. Takze zavolaj rodicom. Povedz, co sa deje, ze ta fyzicky napadol a bojis sa o dieta... chod k nim. Dories vsetko ostatne. On bude platit vyzivne, ked to takto pokopal... jeho chyba... nie tvoja...

hortenziaj
21. jún 2023

No ho,za chyby sa platí. Žiaľ nielen ty ale aj to nevinné dieťa bude trpieť. A môžeš si vybrať či budeš trpieť sprosteho chlapa alebo to že budeš ko matka samoživiteľka,kde máš nádej na zlepšenie, čo pri sprostom chlapovi je mal šanca,skôr to bude horšie. Takže šup šup riešiť záložný plán ako odísť od takého debilka,a nech pekne cvakať výživné potom.

anjelicek26
21. jún 2023

btw. v momentoch, kedy chlapi bezdovodne zacinaju zenam vycitat "milencov" vacsinou maju sami nejaku bokovku... kedze si po dlhej dobe tehotna, mozno s tym uz ani neratal a cele si mu to s bokovkou skomplikovala...

Inak plati to, co som pisala vyssie, lepsie bez neho ti bude...

jozeffezoj
21. jún 2023

Len aby on nemal druhu a ventiluje to na tebe. Poritoravaj sa s nim ze to nebolo pekná ale čo vlastne od teba v tom živote chce.
A ze ty potrebuješ kľud a nie toto.

mogaa
21. jún 2023

Nuž, akú radu tu očakávaš? Lebo jediná rozumná je, choď od neho preč.....láska je krásna vec, ale ak nikomu neubližuje....tebe pomôžu rodičia, on bude platiť výživné a ty sa s dieťaťom nejako pretlčieš....už nie si sama a si zodpovedná aj za ten život v brušku, tak sa neľutuj a rob niečo pre svoju budúcnosť.....

svetlonos
21. jún 2023

Ty si si ozaj predtym len zatvarala oci, ze je kkt. Ziarlivost nie je prejav lasky ale nuloveho sebavedomia. Alebo ako uz zmienene, podla seba sudim teba = debilko ma bokovku!
A stali sa mi veru nieco nieco podobne, uz sa na tom dlllho len bavim 😁
Tiez mi byvaly raz zacal hovorit nieco o chlapovi z fb mojho. Ja som fb pouzivala len koli ludom, s ktorymi som sa malo vidala. Neoistovaka som pribehy, nepridavala extra foto, ked tak pre seba do albumubake nikdy na plochu. Uprimne - ani poriadne neviem ako funguje a pytala som sa kamosky casom, co tam ako nastavit 🤣.
A on stale nejakeho Ferka spominal. A ja som nechapala co za Ferko ho to tak sere. Samozrejme, podla neho som s feši ferkom mala vztah subezne aj s nim. este mi ho aj opisal, lebo si pozrel heho profil. Prissaham Bohu, ja som mesiac nevedela o com toci, prvy krat som vybzchla dokonca smiechom 😁. Oj a to som nemala.
Raz som teda po dlllhom case zas ten moj fb otvorila a isla teda toho ferka pozriet, ktory mu tak nervy dral.
Ked som nasla konecne toho pivestneho feriho mojho milenca udajneho - vela nechybalo a bola by som sa pocurala smiechom 🤣.
Pozeral ten moj uz ex teraz, ci som sa zblaznila. Tak som ho zavolala, ukazala ci toho ferka mal na srdci?
Ze ano, no nevedela som sa dosmiat. Ex hovoril nemecky, takze nasej konverzacii by nerozumel, odfotila som mu ju, nech si to da prelozit.
Bol to kolega, ktoremu kamoska povedala o mojom supwr zivotopise. Poprosil ma, ci by som mu ho mohla ukazat, aby si napisal pre seba na taky styl.
Najhumornejsie na tom bolo, ze zrovna tento k9lega bol taky svojsky, znamy ze ho xy veci uraza, komunikacia s nim bola narocna cadto. Nikto nechapal, ako funguje a to nas v time bolo cez 30. On vedel byt obcas aj velmi mily aj fajn, len fakt nikto nevedel, co mu v skutocnosti je, ze casto reagoval zvlastne.
Pri predstave mat s nim hociaky vztah mi boli fakt smiesne. Tak som mu povedala kto je to a o co islo. No aj tak mi velmi verit nechcel.
To lenvtak na odlahcenie.
Ty mas dve moznosti teraz:
- zostat fackovacou panenku, lebo ho milujes a on je inak dobrak od kosti ( skryty kreten, co nechces vidiet)
- odist, zachranit seba aj dieta pred psychoterorom. Pretoze uz nemas zodpovednost len za seba.
Este by som silno uvazovala povedat mu cadom, ze som potratila a teda nema ziadne zaväzky. Takyto debil zasadne nemoze byt dobrym otcom.

olimuc
21. jún 2023

Chcel Ti dat facku ale ty ho stale lubis, lebo sa staral …mas rada komfort, € a to, ze je chuj je vedlajsie. Kazda generacia potrebuje svoje % submisivnych trubiek a arogantnych grazlov … na stromoch nerastu, ale vo vztahoch ako u teba doma… Gratulujem. K vyberu partnera

mamutka
21. jún 2023

Neroď deti debilovi. Sama by si očividne vytvorila pre dieťa zdravšie prostredie. Píšeš že ste sa dlho snažili, tak snáď si aj dlho pracovala a šetrila, môžeš sa zariadiť

domkakvet
21. jún 2023

Neviem ako funguje instagram, ale nejaky datum fotky tam nie je?