icon

Ako si to v hlave usporiadať s mužmi a vzťahmi?😢😢😢😢

7. jan 2021

Som asi prilis naivna ak sa po dlhsom intenzivnom pisani "buchnem" do muza, ktoreho v podstate nepoznam..ja viem, je to nerozvazne..A potom ak sa to skonci tak mam este par mesiacov "nakkt" pretoze sa s tym neviem zmierit, ze preco mi raz opat niekto ublizil, ze sa so mnou zahraval, chcel dostat do postele...potrebuje to zmenu!!! Nechcem uz takych muzov vo svojou zivote..Ako sa mam teda spravat k muzom? Napr.na rande alebo ked s nim komunikujem online? Baby prosim poradte mi nejake tipy lebo to je hrozne ..a ja hrozne trpiiim ..nechcem riesit ziadneho muza ale to sa niekedy neda..chcem byt len ja a opat len ja a ziaden muz..ale co ked v hlave viri ex alebo nejaky napadnik .vycerpava ma to .Pptrebujem si to vsetko v zivote a vztahoch usporiadat...no ako na to? Pomozte mi prosim

Strana
z2
canany
10. jan 2021

Ahoj, za mna ti mozem povedat, cez zoznamky uz nikdy viac, skusala som pol roka po rozvode. Z pisania gramatiky, stylu sa da vela vyzistit o ludoch. A casom som uz vedela odhadnut aj znamenie 😅 Po mesacnom pisani a par stretnuti som sa dokazala zalaskovat o to viac bolelo to, ze z opacnej strany to tak nebolo. A to mi taha na 40 a nie som ziadna pubertiacka. Clovek je tvor spolocensky, je vedecky dokazane ake hormony (serotonin,dopamin a este jeden, len si neviem spomenut na nazov) sa vylucuju pri objati, bozkavani, sexe a aky to ma vplyv na cloveka a jeho psychiku. Ale vzdala som to s chlapmi ten vhodny pre mna sa este nenarodil 😂. Idem inym smerom. Prijala som jedneho kocurika, co som zistila, ze je to typicky chlap, na smrt urazeny, ze sa ho vzdali predchadzajuci majitelia, a rozmyslam este nad steniatkom alebo psikom z utulku. Pred rokom nam umrela yorkshierka a velmi mi chyba. Nevazila som si, ze ju mam a aka bola uzasna povaha, takeho psa uz nenajdem. Mam dve akvarka, co su pre mna lepsie ako tv a uzasnu kanaricku. Zvierata maju tiez vplyv na psychiku ludi a ak mi je nejaky chlap sudeny, pride snad casom alebo dozijem sama so zvieratami okolo. Deti mi tiez davaju zabrat teraz cez lockdown a vpraci koncorocne zavierky detto. Treba si len vyplnit cas niecim zmysluplnym, na hovadiny ako su chlapi myslim, len ked nemam co robit.

mladena
11. jan 2021

No tak ti chýba láska a chlapská náruč, že sa namotáš už aj cez písmenka🙂 Znie to ako klišé, že pozitívne myslenie a na rande byť sama sebou, ja viem, ale to je asi to najlepšie, čo môžeš pre to momentálne urobiť. Ja som stretla snáď milión debilov a nakoniec sa šťastie usmialo aj na mňa, tak nezúfaj, veď chlapov je ako maku😍

Strana
z2