Ako si vybrať medzi dvoma mužmi?
Majú o mňa záujem dvaja muži.
Oboch poznám osobne, obaja sa mi páčia, obi dvaja sa ma snažia "získať". Nemyslím si o sebe, že som pohľadná, ale toto sa teraz reálne deje, a... Ja som z toho "hotová"...
Čím ďalej ide čas, tak tým sa do toho viac a viac zamotávam. Obom som sľúbila, že sa stretneme.
Nedokážem si vybrať. Láska by asi nemala byť o tom
"vybrať si". Možno keby bol niektorí z nich ten pravý, tak by to nebolo také ťažké, či? Boli ste už v podobnej situácii?
@anonym_autor ved sa stretni aj s jedným aj s druhým a uvidíš, možno sa ti vyjasní...
jo, suhlasim s recnickami nadomnou. Nezavezne si uzi s oboma nech cely zivot nesnivas jak pako ake by to bolo s tym inym. V ramci vlastneho zachovania zdraveho rozumu ina cesta neexistuje
Tiez odporucam ist na nezavazne rande s jednym, potom s druhym a rozhodnut sa.
Ale netahat to takto dlho a uz vobec nie obom slubovat lasku.
Lebo ked to praskne, najskor ostanes zase sama.
@anonym_autor veď chod s každým z nich na kávu, porozprávate sa, uvidíš, či si budete rozumieť, ja som tiež bola v takej situácii a riešila som to racionálne, jeden z nich mal dieťa, bol rozvedený a priznal, že k rozvodu došlo jeho vinou, čiže pravdepodobne bol neverný, takže to bola pre mňa stopka. Ten druhý je dnes môj manžel.
jo, suhlasim s recnickami nadomnou. Nezavezne si uzi s oboma nech cely zivot nesnivas jak pako ake by to bolo s tym inym. V ramci vlastneho zachovania zdraveho rozumu ina cesta neexistuje
Boze, tu poniektori by na prvom rande uz trtkali s cudzimi osobami, ze @minenkaa @martinmmartin ?😏
Boze, tu poniektori by na prvom rande uz trtkali s cudzimi osobami, ze @minenkaa @martinmmartin ?😏
@anonym_8605eb kto tu píše o sexe,ja som nič také nenapisala
skús niečo takéto
hoď si mincu, jedna strana jeden, druhá strana druhý
a keď sa minca bude točiť, pravdepodobne si budeš podvedome priať, ktorá strana chceš, aby padla 🙂
možno ti to pomôže vybrať si ...
@anonym_8605eb kto tu píše o sexe,ja som nič také nenapisala
@minenkaa uzivat ci uzit si znamena co? Sediet pri cajiku?
@anonym_8605eb Aspon ochutnat ocuchat a obchytkat nech vies do coho ides.
@anonym_8605eb napriklad turistika ,užívať neznamena len sex ,ale každý ma v hlave to čo mu chyba
@minenkaa aha, takze "uzila som si s oboma" znamena, ze si s nimi bola na turistike? Teba fakt treba brat s rezervou😘
@anonym_autor stretnúť sa s oboma.Jeden ti viac bude vyhovovať, ale či je pravý zistíš po pár rokoch😜chlapi s tým nemajú problém tak nemaj zábrany.Ty si myslíš, že oni 2 sa s nikým iným nestretli, ale no😀veď nemusíš mať hneď intimitu budeš sa stretávať a zistis
@anonym_8605eb nie s jedným bola turistika s druhým reštaurácie a môžem povedať, že s oboma som si to užila a bola fak zábava s oboma
@minenkaa no a ktoreho si si vybrala po tom uzivacom zazitku? Turistu ci gurmana?
@anonym_autor tiež som to takto mala. S oboma som sa stretla a aj tak sa objavil tretí 😆 ( v ten istý čas). Za mňa je to také, že keď miluješ jedného už sa na toho druhého ani nepozries a keď si vyberieš druhého tak toho prvého si nikdy nemilovala
Vyskúšaj ich v posteli a uvidíš ,je to pre vzťah veľmi dôležité ,áno láska ,vernosť a čo ja viem čo sú dôležité ,ale to prvé je najdolezietesie
@martinmmartin a co ak budu obaja dobri? 😂
@anonym_autor bola som pred 3 rokmi v podobnej situácii, nevedela som sa rozhodnúť, pretože obaja mali to, čo som potrebovala, ale každemu niečo chýbalo. Vybrala som si jedného, žili sme spolu, spoznali sa, ale nehodili sme sa k sebe. S druhým to je do teraz v priateľskej rovine, nikdy medzi nami nebolo nič fyzické, ale ani on by nebol pre mňa partner na trvaly vzťah.
Aktuálne som sama vyše roka a vďačná aj za zlú skúsenosť, pretože ma naučila aspoň to, čo vo vzťahu nechcem.
Držím palce, rozhodni sa správne
@anonym_autor bola som v rovnakej. Rozhodla som sa pre jedneho a lutujem,ze som si nevybrala toho druheho. Nuz,nikdy nevies ako to vypali.
@dvoncb nie pre každého je sex najdôležitejśí. Lebo kde nie je vernosť, láska, porozumenie, tak akýkoľvek dobrý sex je o ničom 🤷🏼♀️
@huxy tu na koníkovi je prvoradý sex. Čo tam po iných vlastnostiach, hlavne že ju dobre pototo. To vždy zachráni vzťah, nevadí že ju bude možno aj mlátiť, alebo bude nezodpovedný, stačí ak bude dobrý v posteli a smolu ma ten dobrák, ktory by si ju vážil, ale bol predsa o niečo horší tak smola
Vsak si prehodnot,kto ako s stavia za rodinu ,deti k majetku,to su zivotne dolezite ceci, Nie hned po roku sa rozvadzat,vsak tym najviac len deti trpia
@huxy tu na koníkovi je prvoradý sex. Čo tam po iných vlastnostiach, hlavne že ju dobre pototo. To vždy zachráni vzťah, nevadí že ju bude možno aj mlátiť, alebo bude nezodpovedný, stačí ak bude dobrý v posteli a smolu ma ten dobrák, ktory by si ju vážil, ale bol predsa o niečo horší tak smola
@anonym_d58df1 ale zivot sú len pudy,kazdeho niečo ženie a uspokojuje
@anonym_autor ešte je skoro si z nich vyberat. Stretávaj sa s oboma, poriadne ich spoznaj a potom si vyber. Sex v žiadnom prípade nie.
@anonym_autor Hlavne, zisti s ktorým z nich si viac kompatibilná a kto má aké predstavy o budúcom živote. Chémia časom vyprchá, ale životné problémy tu budú vždy. Je lepšie mať pri sebe niekoho, kto ti s nimi vie lepšie pomôcť.

@anonym_autor ano a užila som si s oboma