icon

Ako si zvyknúť na holú hlavu u muža?

thor21
26. apr 2024

Ahojte, chcem sa spýtať, začali mi riadne kuty a horná strana hlavy redne, striham sa strojčekom na krátko, je tu niekto na tom podobne? Zvykli ste si ? Nemal nikto sprosté poznámky, že patríte niekde do nejakej "skupiny" a podobne? Mňa hnevajú aj poznámky od mamy a sestry, pre nich sú to basisti a podobne 😅

martul
26. apr 2024

@thor21 holá hlava, upravená brada a fúzy.....hmmm, veď to je brutálne sexi

11michal6
Autor odpoveď zmazal
11michal6
26. apr 2024

@egonsk Ja som si nikdy nemyslel, že raz si budem takto strihať vlasy, začiatky boli veľmi divné a tie poznámky boli len od troch ľudí max, že vyzerám ako bachar, basista a také predsudky 😁 Možno by ti to išlo, nikdy nevieš, už si skúšal ?

egonsk
26. apr 2024

@11michal6 na vojne ked ma vylupali, tak sa za mna hanbili aj samotni velitelia a radsej ma uz nikdy neposielali sa strihat, iba som mal mat vzdy upraveny uces a z celeho utvaru som bol jedinym vojakom s najdlhsimi vlasmi a ucesom 😁😁😁😁

11michal6
26. apr 2024

@egonsk tak vieš akí sú ľudia, radi si doberajú 😁, tak potom veľmi krátky účes🙂

babulkomale
26. apr 2024

@natalienka12 ja zas mám vlasáča ale pacia sa mi aj holohlavi velmi 😃 nebolo to pre mna rozhodujuce pre zivot, preto mi bolo jedno co ma na hlave...

rude_baby
26. apr 2024

Mne sa hole, vylestene hlavy nepáčia v kombinácii so svalmi a hrubými krkmi (a IQ hupacieho konika) ... Fakt jak nackovia, mafosi, vyhadzovaci 🤢 inak vyzerá hola hlava na normálnom chalanovi kt nie je tupelo👌😁

thor21
autor
26. apr 2024

@rude_baby No zažil som hlavne ľudí s vlasmi, ktorí mali to IQ na bode mrazu, ale to je skôr náhodou v živote, je ich dosť 😁

cevricek40
26. apr 2024

Tiež mám muža holohlaveho a vyzerá sexi keď si aj bradu oholi

zuzka0605
26. apr 2024

@11michal6 ty to mas super, urcite si to takto nechaj je to sexi

rorino
26. apr 2024

@thor21 prepana a to v ktorom roku sa mama so sestrou zabudli?Teraz už je úplne normálne,holá hlava,dlhé vlasy,čo kto chce a vyhovuje mu.A myslím,že 100 krát lepšie holá hlava ako prehadzovacka😂

11michal6
26. apr 2024

@zuzka0605 ďakujem Zuzka🙂, už sa takto striham pravidelne

bennn
26. apr 2024

Väčšina mužov uvažuje o tom že začnú nosiť "účes" dohola, keď ich vlasy začnú vypadávať alebo prestanú vyzerať "dobre" ... dohola je to väčšinou pre mužov celkom atraktívne. Neviem či pre všetkých, pre mňa asi moc nebude, ale takých s hlavou jak vladko weiss je to pohoda :D

natalienka12
26. apr 2024

@bennn atraktívne pre koho?

ketrint
26. apr 2024

@11michal6 úplne v pohode ☺️ Máš pekný tvar hlavy, aj Ti takto vynikajú oči 👌

viestta
26. apr 2024

@thor21 tvoja mama a sestra sa zabudli kdesi v minulosti. Tak ci tak je to tvoja hlava a ty na nej budes nosit uces aky chces, a tie dve by mali byt natolko vyzrete aby tvoje rozhodnutie respektovali. Ked im to vadi, chyba nie je na tvojej strane. Ked budu zas rypat tak im povedz, ze dolezitejsie ako porast na hlave je jej obsah, ked to nechapu, ty s tym nenarobis nic.

thor21
autor
26. apr 2024

@natalienka12 čože máš komplex z holých hláv? 😁 nič v zlom, každému sa predsa páči čosi iného

natalienka12
26. apr 2024

@thor21 ja som žena a mám husté dlhé vlasy, aký komplex?

victory7897
26. apr 2024

@thor21 keď si to ozaj ty na foto ,vyzerá že ti to aj pristane keď skúsiš.môj muž si holi nulkou už od strednej školy a dokonca mi prišiel smiešny s vlasmi na foto ...niekomu to mega pristane ..Bruce Willis, the rock -tí by vyzerali s vlasmi od veci..raz urobíš a už si všetci zvyknú

11michal6
26. apr 2024

@ketrint ďakujem pekne🙂

bennn
26. apr 2024

@natalienka12 No pre ženy. Pre koho asi. Pre značnú časť je to atraktívne. Alebo atraktívnejšie než mať vlasy len na polke hlavy alebo šedivé. Ale myslel som to hlavne, že to vyzerá lepšie sámu pre seba čo sa týka vzhľadu. Myslím, že je to logická možnosť pre mužov.

mircalla
26. apr 2024

@thor21 No radsej vyholit. Ale inak mam pocit, ze na Slovensku je kazdy druhy chlap vyholeny a vyzeraju ako cez kopirak

luccija
26. apr 2024

@thor21 ty si sympatický no tak budeš bez vlasov🙂ale úplne na koleno by som nešla aspoň mini vlasy.Ja neviem kde mama a sestra žijú, ale práveže mam pocit, že čoraz mladší ľudia sú bez vlasov.A mne sa páči, keď muži nosia šiltovku taký Miňo Kereš ju snáď nikdy nezložil z hlavy🙂

natalienka12
26. apr 2024

@bennn holohlaví muži nie sú atraktívny pre ženy, teda pre väčšinu žien nie, mna holé hlavy odpudzujú

diablikovci
26. apr 2024

Radšej koleno ako tu vlas a tu vlas. Ale ten piercing vadi mne 🫣.

rozculena
26. apr 2024

môj ex aj jeho brat aj ich otec....neterin manžel,mladý chalan,nikdy som ho nevidela s vlasmi 🙂

rozculena
26. apr 2024

@natalienka12 ty vieš,čo je atraktívne pre väčšinu žien na celom svete?

sigma510
26. apr 2024

@thor21 lepšie ako si pestovať prehadzovačku 😂 o vlasy nejde. Skôr sa otočím za upraveným holohlavym, ako za vlasatym mealistom, neznášam dlhé vlasy u chlapov 😁

sevrin
26. apr 2024

@thor21 a počkaj čo príde, keď budeš mať 40...

lakebabe
26. apr 2024

@thor21 trištvrte chlapov okolo mňa v 40 tke už musi holiť do hola lebo kúty. Nie je na tom nič cudne, ženy niektoré to vyslovene priťahuje.