Ako si zvyknúť na holú hlavu u muža?
Ahojte, chcem sa spýtať, začali mi riadne kuty a horná strana hlavy redne, striham sa strojčekom na krátko, je tu niekto na tom podobne? Zvykli ste si ? Nemal nikto sprosté poznámky, že patríte niekde do nejakej "skupiny" a podobne? Mňa hnevajú aj poznámky od mamy a sestry, pre nich sú to basisti a podobne 😅
@natalienka12 ja zas mám vlasáča ale pacia sa mi aj holohlavi velmi 😃 nebolo to pre mna rozhodujuce pre zivot, preto mi bolo jedno co ma na hlave...
Mne sa hole, vylestene hlavy nepáčia v kombinácii so svalmi a hrubými krkmi (a IQ hupacieho konika) ... Fakt jak nackovia, mafosi, vyhadzovaci 🤢 inak vyzerá hola hlava na normálnom chalanovi kt nie je tupelo👌😁
Tiež mám muža holohlaveho a vyzerá sexi keď si aj bradu oholi
Väčšina mužov uvažuje o tom že začnú nosiť "účes" dohola, keď ich vlasy začnú vypadávať alebo prestanú vyzerať "dobre" ... dohola je to väčšinou pre mužov celkom atraktívne. Neviem či pre všetkých, pre mňa asi moc nebude, ale takých s hlavou jak vladko weiss je to pohoda :D
@bennn atraktívne pre koho?
@thor21 tvoja mama a sestra sa zabudli kdesi v minulosti. Tak ci tak je to tvoja hlava a ty na nej budes nosit uces aky chces, a tie dve by mali byt natolko vyzrete aby tvoje rozhodnutie respektovali. Ked im to vadi, chyba nie je na tvojej strane. Ked budu zas rypat tak im povedz, ze dolezitejsie ako porast na hlave je jej obsah, ked to nechapu, ty s tym nenarobis nic.
@natalienka12 čože máš komplex z holých hláv? 😁 nič v zlom, každému sa predsa páči čosi iného
@thor21 ja som žena a mám husté dlhé vlasy, aký komplex?
@thor21 keď si to ozaj ty na foto ,vyzerá že ti to aj pristane keď skúsiš.môj muž si holi nulkou už od strednej školy a dokonca mi prišiel smiešny s vlasmi na foto ...niekomu to mega pristane ..Bruce Willis, the rock -tí by vyzerali s vlasmi od veci..raz urobíš a už si všetci zvyknú
@natalienka12 No pre ženy. Pre koho asi. Pre značnú časť je to atraktívne. Alebo atraktívnejšie než mať vlasy len na polke hlavy alebo šedivé. Ale myslel som to hlavne, že to vyzerá lepšie sámu pre seba čo sa týka vzhľadu. Myslím, že je to logická možnosť pre mužov.
@bennn holohlaví muži nie sú atraktívny pre ženy, teda pre väčšinu žien nie, mna holé hlavy odpudzujú
Radšej koleno ako tu vlas a tu vlas. Ale ten piercing vadi mne 🫣.
môj ex aj jeho brat aj ich otec....neterin manžel,mladý chalan,nikdy som ho nevidela s vlasmi 🙂
@natalienka12 ty vieš,čo je atraktívne pre väčšinu žien na celom svete?

@thor21 holá hlava, upravená brada a fúzy.....hmmm, veď to je brutálne sexi