Ako slušne odmietnuť zamilovaného kamaráta?
Som pol roka po rozchode po 8 ročnom vzťahu s 2 deťmi a kamarát sa do mňa zamiloval. Len vaše rady,ako ho slušne odmietnuť,je pravda že dosť pri mne stal keď sa mi sral vzťah , aj cez telefón keď sme boli odsťahovať ešte s ex. Poznám ho tiež dlho skoro ako ex ,ale n deti nemá a napriek tomu aj keď som s ním bola stále na mňa chcel. Predvčerom to na mňa vysypal. Ostala som mimo potom kus . Aj on sa mi páči. Lenže ja bezdetneho nechcem,poraďte prosim
@anonym_autor táto informácia zásadne mení celú situáciu. Mala si ju napísať hneď v 1.prispevku, na ktorý by som reagovala inak. Vyzerá, že si sama najlepšie rozumieš a poradíš si,lebo máš všetky info o ňom. Veľa šťastia!
@anonym_d76c7f veď o to ide. Kamoš ok ,partner zásadne nie.
@anonym_autor Fuuu,máš to ťažké....
@anonym_autor Fuuu,máš to ťažké....
@ankare ak som dokázala opustiť 8rocny vzťah kde posledné najmä 4roky som dávala nádeje že to bude lepšie,kde sú aj 2 deti,myslím,že toto hravo zvládnem. Akurát všetko sa sype na mňa zovšadiaľ .
@ankare ak som dokázala opustiť 8rocny vzťah kde posledné najmä 4roky som dávala nádeje že to bude lepšie,kde sú aj 2 deti,myslím,že toto hravo zvládnem. Akurát všetko sa sype na mňa zovšadiaľ .
@anonym_autor Ja by som mu dala šancu. Nemusíš sa vydávať, ani otehotnieť. Nechaj tomu voľný priebeh... Toľko ste si už spolu prežili... Možno ste si ozaj súdení.
@anonym_autor Ja by som mu dala šancu. Nemusíš sa vydávať, ani otehotnieť. Nechaj tomu voľný priebeh... Toľko ste si už spolu prežili... Možno ste si ozaj súdení.
@ankare stratila som už rodinu ,že nemáme ju pokope..,už mám pocit ze nemám čo stratiť,aj keby sa tento kamoš vytratí po mojom odmietnutí...
@ankare skor si myslím že toto je príprava na niečo nové a ešte krajšie. Podobne prichádza . Ale netlačim na to
@ankare Ten ma vztah, a pritom ľúbi inú, drogovo závislý a ty povieš matke CHOD DO TOHO?Vám tu niektorým fakt urobili lobotomiu....
@enmery on už nemá ženu. Ako sa s ňou rozišiel a ja tiež vtedy sa do mňa pustil. Drogovo závislý bol. Už sú to desiatky rokov čo nie je. Veď ano kamoška budem ,jedine to
@anonym_autor tak čo máš v pláne?
@enmery
@ankare
Dodám aj to že jeho ex poznám ,je to úžasná vedomá žena. Keď boli po rozchode ,, povedala mi cez telefon že je rada že som sa s ním videla, veľmi dbala na to a povedala mi to ešte raz.. povedala to aj inokedyparkrat este..čiže ona už tiež vedela..potom sa mi už moc neozvala ..:D teraz už vôbec... A kým boli spolu veľakrát som sa s ňou aj vidiet chcela s obomi,stretli sme sa viackrát náhodne vonku alebo keď ma raz ona sama viezla niekde.. ale inak nič.. celé sa mi to poskladalo ...
@ankare skor si myslím že toto je príprava na niečo nové a ešte krajšie. Podobne prichádza . Ale netlačim na to
@anonym_autor tomu nerozumiem, vysvetlíš, ako to myslíš?
@anonym_autor tomu nerozumiem, vysvetlíš, ako to myslíš?
@anonym_1d96b0 že veľakrát v živote keď som dačo chcela som dostala taký ,,slabší odvar,, z toho čo náhle prišlo potom. Že som dostala takú ,,ochutnávku,, a potom následne sa mi splnilo čo som si priťahovala resp myslela na to čo v živote chcem.
@anonym_1d96b0 že veľakrát v živote keď som dačo chcela som dostala taký ,,slabší odvar,, z toho čo náhle prišlo potom. Že som dostala takú ,,ochutnávku,, a potom následne sa mi splnilo čo som si priťahovala resp myslela na to čo v živote chcem.
@anonym_autor a teraz nerozumiem už vôbec 😂 čo chceš vlastne?
Povedz mu jednoducho že sa potrebuješ sústrediť na seba a deti .Proste si riešiť svoj život .Niečo vtom zmysle .Ale aby si nenahovaral že možno a o pol roka s dáte dokopy
@anonym_autor povedz mu, že nech ti dá čas. Aj ty si daj čas. Keď sa ti páči ale momentálne nie na partnerstvo, tak sa nenúť do ničoho. Ani to neukončuj, hoci on možno to ukončí ak sa ho to dotkne. Potom to tak má byť. Ja na jeho mieste by som to tak nerobil ako on. Pozval ťa na oznámenie ako keby ti šiel dávať snubný prsteň. Veď sám musí vidieť, že teraz si nemôžeš dovoliť vzťah. Aj priateľstvo je vzťah mal v ňom pokračovať ale aj ho chápem. City ho prevalcovali. Zke to odhadol zamilovaný človek neeobí logické veci. Ja by som to začal bozkom. Vtedy kedy by na to priśla chvíľa a chcela by si to aj ty. Vždy som to tak robil a vždy to dopadlo dobre. Teda nie vždy to vydržalo ale keď už prišiel bozk, už sme spolu chodili. A s manželkou to dokonca ani nebol bozk, ale držanie sa za ruky. Dotyk intímny. Niet nič lepšie na začatie vzťahu, ako spontánny intímny dotyk. Obojstranný. Citlivý chlap vie kedy to môže iniciovať a bude to prijaté. Teraz ale ozaj nemusíš nič. Neboj sa drogovej minulosti. To bolo dávno. Skôr by mi vadila tá žiarlivosť. Určitá je pochopiteľná ale ak ťa obmedzuje a vie že o to nerobí dobre, tak to je už red flag.
@anonym_autor Niečo podobné sa mi stálo v minulosti.Kamarat rozvedený, ja ešte slobodná.Rozumeli sme si, ale som vedela,ze ako pár by sme nevedeli fungovať Jednoducho som mu povedala, že si nechcem pokazit kamarátstvo vzťahom, ktorý keď sa nevydarí, zničí nám priatelstvo.Stalo sa to pred rokmi, obaja sme si prešli všeličím,ale kamarátstvo pretrváva

@anonym_d76c7f bojím sa práve kvôli jeho minulosti, kde boli alkohol a drogy v puberte samozrejme,no dostal sa z toho a je z neho úplne iný človek. Len pri deťoch je toto za mňa red flag. Človek nikdy nevie...
@anonym_autor táto informácia zásadne mení celú situáciu. Mala si ju napísať hneď v 1.prispevku, na ktorý by som reagovala inak. Vyzerá, že si sama najlepšie rozumieš a poradíš si,lebo máš všetky info o ňom. Veľa šťastia!