icon

Ako správne osloviť svokrovcov?

28. feb 2024

S ktorou vetou suhlasite dajte like 🙂.
PS- ak mas zly den, alebo potrebujes pisat svoj nazor na anketu, ze naco taka anketa, nepis sem svoje nazory, mna nezaujimaju, preskoc tuto temu 😃.

Strana
z2
milanemila
28. feb 2024

Jasne vsetky zeny su tu hlupane, len ty si lietadlo, kt nevie pouzit zrozumitelnu otazku 👍🏼

monika2012
28. feb 2024

1) Neoslovujem ich nijako.
Máme úplne neosobný vzťah. Rovnako neosobný vzťah majú aj so svojim synom - mojim manželom, ale aj so svojou vnučkou - našou dcérou.

viestta
28. feb 2024

@hortenziaj on to nema ziskane, on sa sprosty uz narodil, ale vedel do ktorej kolisky sa narodit. Danko sr. to bol "ktosi" v Revucej, taka samomenovany mocipan celeho okresu

simsalabim
28. feb 2024

Tak ja teda neviem, len mojom okoli kamosky oslobuju svokru 1) Anicka 2) teta 3) mama 4) babka 5) pani xxxx (🙈). Ktore z osloveni mas na mysli? Tvoja otazka je uplne o nicom.

PS Mne svokra kazala ju vokat “mama”, ale ulavilo sa mi, ked som ju mohla zacat volat “babka”.

danica2711
28. feb 2024

to na ktorej právnickej fakulte robíš diplomovku na takúto tému? Akúže to školu máš dááávno skončenú, keď teraz robíš diplomovku? A ako si sa preboha dopracovala až k diplomovke, keď nevieš ani len sformulovať otázky? Tam si mazaj upratať detskú izbičku a neotravuj s hovadinami

bylinka25
28. feb 2024

@pink_lady Za starých čias by to bol východoslovenský, teraz sú to prešovský a košický.

bylinka25
28. feb 2024

Ahoj,
chcela si asi napísať:
Ako oslovujete svokrovcov, či im vykáte/tykáte, aký máte vzťah?
Moja odpoveď:
Svojich svokrovcov oslovujem mama a otec a vykám im.
A keďže náplňou tvojej diplomovej práce je vzťah nevesty a svokrovcov, tak ten náš je krásny.

marca12
28. feb 2024

Si drza ako opica,bude z teba dobry pravnik 😂 len sa nauc lepsie komunikovat a udrzat emocie na uzde

Strana
z2