Ako ste odišli od vplyvného muža?
Aby to zasadne nepoškodilo deťom?
@enmery je mi jej ľúto, takého … si nezaslúžila.
Ani ona nie je také neviniatko, ako sa zdá...neboj...
@mandarinka555 poznáš osobne že vieš?
@deti95060810 s týmto človekom by asi normálna žena nebola
@sidicek aktualne pre “obraz tradicnej rodiny” len tak odist nemoze. Ale urcite nesedi doma a neplace za nim do vankusa.
A ako odist od vplyvneho muza? Jedine s dobrou dohodou. Pisomnou, od pravnikov.
Ale zalezi, ci ste na noze a ako velmi na noze ste.
@moonlight1210 ved to sú roky ,co je jasne co je zac, jej život jej voľba.
@moonlight1210 akákoľvek snaha o dohodu je z jeho strany úplne odignorovaná. Fláka rodinu, ničí nás po každej stránke a spustil teror keď som dala najavo že odchádzame. Snaží sa ma ako matku úplne zdiskreditovať (aj pred deťmi). Pritom 7 rokov mňa a deti ignoruje, mňa dokonca očierňuje všade.
@deti95060810 keď skryla do kabelky pri voľbách volebný listok smeru- a potom sa išla sťažovať ku komisii, ze schválne ho nedostala je to podľa teba stelesnením poctivého správania sa, však?
Asi nebolo treba čakať 7rokov,ved deti už musia byť veľké, snáď si povedia s kým chcú byť.
A vplyv ma v ake sfere?
Vies sa zabezpecit sama, ci si na nom zavisla? Mas uz teraz dost prostriedkov, ako odist?
Kazdopadne napr. bezodkladne opatrenie na deti sa da dat i teraz hned (aby ta nepredbehol a deti ti nezobral.)
Kontaktuj organizacie, ktore sa zaoberaju pomocou v krizioych situaciach v rodine. Daju ti presne rady, co musis vybavit dopredu, nez vobec oficialne zahajis rozvodove konanie.
Potrebujes konat premyslene, ziadne emotivne tahy, nahle rozhodnutia.
Nemusis ju vobec lutovat. Ona je taka ista
Musíš sa stať vplyvnou ženou. ;)
nezaslúžila si Ficka? Aký išiel, takú našiel
Za pomoci pravnikov
Ak neodides poriesit si vlastny zivot a ignorovat toho blbca uplne, ani by som mu neodpovedala na obycajne ahoj a nesadla s nim za jeden stol
Alebo pockat kym budu deti mat 18 a vtedy by si si mohla
Robit co chces aspon detmi by sa ti uz nevyhrazal
@taktotedanie nie som schopná s ním ďalej žiť, už teraz mám kadejaké myšlienky.
Tak odid a co ze je vplyvny? Chod a ries pravnika

Ficova Svetlana sa rozvadáza či čo?😆*kidding