Ako ste spoznali svojho životného partnera?
Sedím si tak pri káve za PC, popritom pracujem a čítam koníka. Zlatá úradnícka práca. A tak mi udrela myšlienka. Ako ste spoznali svojho partnera? Nemyslím teraz prvú pubertálnu lásku, ale toho, za ktorého si sa vydala, máš s ním deti alebo s ktorým jednoducho žiješ.
Ja môjho - Spoznali sme sa na jednej akcii cez spoločných známych, on mi omylom oblial kabelku pivom a ja som ho zvozila ako malého chlapca. O týždeň mi napísal, že mi dĺži novú kabelku – a ja som mu odpísala, že ak k nej bude aj večera, odpustím.
Na party u neho doma
no jaké romantikálne 🙂
Na pokeci 😁
Na badoo ma našiel on 😄
Bol to kamarat mojej najlepšej kamarátky, ktorej sa veľmi páčil. Raz mu napísala ci nám kúpi fľašu (neplnolete a on mal brata ktorý mal nad 18) ako zámienku aby sa s ním rozprávala. Nakoniec išiel s nami na dom aj on, aj jeho brat. Kamoška skončila s jeho bratom a ja s nim 🤣 dali sme sa dokopy ale až o 5 rokov na to, boli sme najlepší kamaráti.
V praci
my sme sa najprv stretli na Tindri.. nedopadlo.. potom sme sa "stretli" na Badoo kedze na Tindri to nikam neviedlo - ja som mu like uz neopatovala... potom ma nasiel na FB zoznamke.. tam ma celkom tahal von .. bavilo ho to asi dva mesiace, kym to zabalil s tym, ze budem teda asi nezlomna... nakoniec sme sa streli real v obchode... okamzite sme vedeli kto je kto a zacali kecat, isli na veceru, do kina, prechadzku.. odvtedy tvorime par.. a celkom sa smejeme, ze cele to trvalo 4 roky a cesta bola stratiplna...
na Badoo :D
Ja vo výťahu 😄
Pokec
Napísal mi na socke, či sa nepôjdem lyžovať... šla som 🤷 o týždeň na to na túru, plávanie, ďalšia túra...ten chlap ma vlastne uchodil k svadbe.
Na základnej.. ale reálne sme sa začali vnimat, keď som mala 16 a on 18rokov a vracali sme sa domov večer.. ja od kamošky, on od kamoša.. bývali sme na susediacich uliciach.. osobne sme sa spoznali u kamarátky, pretože prišiel na návštevu jej brata ktorý bol jeho spolužiak.. boli sme potom dlho veľmi dobri kamaráti a chodiť sme spolu začali až ako dospelí..
V práci...išiel mi strašne na nervy😛obidvaja sme sa rozišli po dlhých vzťahoch
Cez kamosa v pocitacovej hre, bol jeden z mala, ktory sa nevtieral a nedaval trapne komplimenty 😅 to, ze bol amatersky progamer je druha vec..
My sme sa spoznali v 5.ročníku ako 10 ročné deti. Neznášala som ho, bola som na neho priam alergická. Celý život sme boli nejakým spôsobom prepojení, cez niekoho, ale nevideli sme sa dlhých cca 18 rokov, znova sme sa stretli až vo veku 33rokov 🙂
Keď som popri VŠ robila štetku na eskort, bol mojim klientom.
@veronka1996 🤦♀️
My sme sa spoznali na Badoo. Prvýkrát sme si napísali v novembri 2018, potom sme sa nejak odmlčali a v decembri si každý našiel iného partnera. V novembri 2019 čiže o rok sme sa s partnerom rozišli 3.11. Išla som na Badoo o niekoľko dní a videla som ho online a tak som mu skúsila napísať, zistili sme že oni sa s priateľkou rozišli 8.11 čiže 5 dní po nás a tak sme sa na druhý deň stretli a odvtedy sme boli spolu skoro každý jeden deň až doteraz , máme spolu 2 synov a o 1,5 mesiaca svadbu🫶🏻🩵
V prvej triede na základnej škole,nič sa nezmenilo ,len máme spolu ešte k tomu kamarátstvu aj sex
@minenkaa aj ja v skole, ale na strednej 🙂
Pokec
@veronka1996 aspoň ti dobre platil?
Na diskotéke 😁
Na sestrinej svadbe.. Bol kámoš ženícha.. Sestra sa po necelých 3 rokoch rozviedla... My sme spolu 17 rokov..
My sme sa spoznali v 5.ročníku ako 10 ročné deti. Neznášala som ho, bola som na neho priam alergická. Celý život sme boli nejakým spôsobom prepojení, cez niekoho, ale nevideli sme sa dlhých cca 18 rokov, znova sme sa stretli až vo veku 33rokov 🙂
@suzitok to je pekné nevyhli ste sa osudu😀
Ja v práci, ale vôbec by som nepovedala, že my dvaja by sme niečo mohli spolu mat.2 r sme sa okukavali a raz ma viezol po nočnej domov a išli sme na raňajky do mekáču a kávu a zistila som, že je fajn.Pre neho som bola vraj namyslená a nedostupná on pre mňa frflajuci nepríjemný úradník.Sme spolu 20 r a frfle ešte viac😉
@veronka1996 aspoň ti dobre platil?
@minenkaa Áno, bol štedrý. Ale hlavne sympatický a dobrý milenec. Len nechcel strácať čas balením žien, tak išiel na to takto priamočiaro.

:D mile, ja som sa s manzelom spoznala cez spolocnu kamosku (byvali toho casu spolu na byte)