icon

Ako ste spoznali svojho životného partnera?

22. máj 2025

Sedím si tak pri káve za PC, popritom pracujem a čítam koníka. Zlatá úradnícka práca. A tak mi udrela myšlienka. Ako ste spoznali svojho partnera? Nemyslím teraz prvú pubertálnu lásku, ale toho, za ktorého si sa vydala, máš s ním deti alebo s ktorým jednoducho žiješ.

Ja môjho - Spoznali sme sa na jednej akcii cez spoločných známych, on mi omylom oblial kabelku pivom a ja som ho zvozila ako malého chlapca. O týždeň mi napísal, že mi dĺži novú kabelku – a ja som mu odpísala, že ak k nej bude aj večera, odpustím.

Strana
z2
crazy_cat_lady
22. máj 2025

:D mile, ja som sa s manzelom spoznala cez spolocnu kamosku (byvali toho casu spolu na byte)

majlo1234
22. máj 2025

Na party u neho doma

biba_18
22. máj 2025

no jaké romantikálne 🙂

breznica
22. máj 2025

Na pokeci 😁

stellarstar
22. máj 2025

Na badoo ma našiel on 😄

lucia13022023
22. máj 2025

Bol to kamarat mojej najlepšej kamarátky, ktorej sa veľmi páčil. Raz mu napísala ci nám kúpi fľašu (neplnolete a on mal brata ktorý mal nad 18) ako zámienku aby sa s ním rozprávala. Nakoniec išiel s nami na dom aj on, aj jeho brat. Kamoška skončila s jeho bratom a ja s nim 🤣 dali sme sa dokopy ale až o 5 rokov na to, boli sme najlepší kamaráti.

sense
22. máj 2025

V praci

mirola
22. máj 2025

my sme sa najprv stretli na Tindri.. nedopadlo.. potom sme sa "stretli" na Badoo kedze na Tindri to nikam neviedlo - ja som mu like uz neopatovala... potom ma nasiel na FB zoznamke.. tam ma celkom tahal von .. bavilo ho to asi dva mesiace, kym to zabalil s tym, ze budem teda asi nezlomna... nakoniec sme sa streli real v obchode... okamzite sme vedeli kto je kto a zacali kecat, isli na veceru, do kina, prechadzku.. odvtedy tvorime par.. a celkom sa smejeme, ze cele to trvalo 4 roky a cesta bola stratiplna...

bellaa3007
22. máj 2025

na Badoo :D

minenkaa
22. máj 2025

V prvej triede na základnej škole,nič sa nezmenilo ,len máme spolu ešte k tomu kamarátstvu aj sex

bielasovicka
22. máj 2025

Ja vo výťahu 😄

gubcikova
22. máj 2025

Pokec

michaela329
22. máj 2025

Napísal mi na socke, či sa nepôjdem lyžovať... šla som 🤷 o týždeň na to na túru, plávanie, ďalšia túra...ten chlap ma vlastne uchodil k svadbe.

jana_eyre_2
22. máj 2025

Na základnej.. ale reálne sme sa začali vnimat, keď som mala 16 a on 18rokov a vracali sme sa domov večer.. ja od kamošky, on od kamoša.. bývali sme na susediacich uliciach.. osobne sme sa spoznali u kamarátky, pretože prišiel na návštevu jej brata ktorý bol jeho spolužiak.. boli sme potom dlho veľmi dobri kamaráti a chodiť sme spolu začali až ako dospelí..

eliska13
22. máj 2025

V práci...išiel mi strašne na nervy😛obidvaja sme sa rozišli po dlhých vzťahoch

cyberk
22. máj 2025

Cez kamosa v pocitacovej hre, bol jeden z mala, ktory sa nevtieral a nedaval trapne komplimenty 😅 to, ze bol amatersky progamer je druha vec..

suzitok
22. máj 2025

My sme sa spoznali v 5.ročníku ako 10 ročné deti. Neznášala som ho, bola som na neho priam alergická. Celý život sme boli nejakým spôsobom prepojení, cez niekoho, ale nevideli sme sa dlhých cca 18 rokov, znova sme sa stretli až vo veku 33rokov 🙂

liaka
22. máj 2025
@minenkaa

V prvej triede na základnej škole,nič sa nezmenilo ,len máme spolu ešte k tomu kamarátstvu aj sex

@minenkaa to ste odvtedy spolu alebo ste mali aj ine vztahy?

veronka1996
22. máj 2025

Keď som popri VŠ robila štetku na eskort, bol mojim klientom.

maurika67
22. máj 2025
@veronka1996

@veronka1996 🤦‍♀️

natali_hamzova
22. máj 2025

My sme sa spoznali na Badoo. Prvýkrát sme si napísali v novembri 2018, potom sme sa nejak odmlčali a v decembri si každý našiel iného partnera. V novembri 2019 čiže o rok sme sa s partnerom rozišli 3.11. Išla som na Badoo o niekoľko dní a videla som ho online a tak som mu skúsila napísať, zistili sme že oni sa s priateľkou rozišli 8.11 čiže 5 dní po nás a tak sme sa na druhý deň stretli a odvtedy sme boli spolu skoro každý jeden deň až doteraz , máme spolu 2 synov a o 1,5 mesiaca svadbu🫶🏻🩵

simsalabim
22. máj 2025
@minenkaa

@minenkaa aj ja v skole, ale na strednej 🙂

minenkaa
22. máj 2025
@liaka

@minenkaa to ste odvtedy spolu alebo ste mali aj ine vztahy?

@liaka mali sme aj iné vzťahy,mňa dosť dlho ukeciaval

rebeka25
22. máj 2025

Pokec

minenkaa
22. máj 2025
@veronka1996

@veronka1996 aspoň ti dobre platil?

ariannazara
22. máj 2025

Na diskotéke 😁

lubina2
22. máj 2025

Na sestrinej svadbe.. Bol kámoš ženícha.. Sestra sa po necelých 3 rokoch rozviedla... My sme spolu 17 rokov..

matusa_153
22. máj 2025
@breznica

Na pokeci 😁

@breznica podobne 😀

luccija
22. máj 2025
@suzitok

My sme sa spoznali v 5.ročníku ako 10 ročné deti. Neznášala som ho, bola som na neho priam alergická. Celý život sme boli nejakým spôsobom prepojení, cez niekoho, ale nevideli sme sa dlhých cca 18 rokov, znova sme sa stretli až vo veku 33rokov 🙂

@suzitok to je pekné nevyhli ste sa osudu😀
Ja v práci, ale vôbec by som nepovedala, že my dvaja by sme niečo mohli spolu mat.2 r sme sa okukavali a raz ma viezol po nočnej domov a išli sme na raňajky do mekáču a kávu a zistila som, že je fajn.Pre neho som bola vraj namyslená a nedostupná on pre mňa frflajuci nepríjemný úradník.Sme spolu 20 r a frfle ešte viac😉

veronka1996
22. máj 2025
@minenkaa

@veronka1996 aspoň ti dobre platil?

@minenkaa Áno, bol štedrý. Ale hlavne sympatický a dobrý milenec. Len nechcel strácať čas balením žien, tak išiel na to takto priamočiaro.

Strana
z2