Ako ste spoznali svojho životného partnera?
Sedím si tak pri káve za PC, popritom pracujem a čítam koníka. Zlatá úradnícka práca. A tak mi udrela myšlienka. Ako ste spoznali svojho partnera? Nemyslím teraz prvú pubertálnu lásku, ale toho, za ktorého si sa vydala, máš s ním deti alebo s ktorým jednoducho žiješ.
Ja môjho - Spoznali sme sa na jednej akcii cez spoločných známych, on mi omylom oblial kabelku pivom a ja som ho zvozila ako malého chlapca. O týždeň mi napísal, že mi dĺži novú kabelku – a ja som mu odpísala, že ak k nej bude aj večera, odpustím.
V škole. Bola som druháčka a on štvrták. Pozval ma na stužkovú a odvtedy sme spolu. 😊
Ja som sa v maturitnom rocniku z nudy registrovala na krestanskej zoznamke, zo zaciatku sa mi zacali ozyvat velmi divni ludia, tak som si povedala ze toto nie je dobra zabavka :D ale napisal mi jeden nenapadny chalan, bol narozdiel od inych zlaty, spociatku som to nebrala nejako vazne, ale po asi polroku prislo prve stretnutie, potom druhe... potom sme zacali spolu chodit a zistovat ze nas spojil osud 🙂) a uz sme vyse roka svoji 🙂 ked si clovek ma najst toho spravneho tak niekedy nemusi hladat roky 🙂
@minenkaa Áno, bol štedrý. Ale hlavne sympatický a dobrý milenec. Len nechcel strácať čas balením žien, tak išiel na to takto priamočiaro.
@veronka1996 váži si Ťa? Nevyčíta Ti minulosť? (Nesúdim ani nerýpem, len ma zaujíma, či to môže fungovať)
badoo 😅
@veronka1996 váži si Ťa? Nevyčíta Ti minulosť? (Nesúdim ani nerýpem, len ma zaujíma, či to môže fungovať)
@fineta Funguje to, aj máme dieťa. Nevyčíta mi nič, rovnako ako ja jemu, že chodil roky za štetkami, dokonca aj do Thajska. Sme s minulosťou vyrovnaní.
@minenkaa Áno, bol štedrý. Ale hlavne sympatický a dobrý milenec. Len nechcel strácať čas balením žien, tak išiel na to takto priamočiaro.
@veronka1996 no jasne a ešte aj uveríme. Radšej choď robiť domácu úlohu do školy
@veronka1996 no jasne a ešte aj uveríme. Radšej choď robiť domácu úlohu do školy
@sisska96 O čom píšeš?
Na zoznamke
Tinder
Pri zalohomate na pet fľaše 🫣
Moja prva pubertalna laska = moj manzel 😂 nasli sme sa cez internet, boli spolu 2 roky, na 12 rokov sme sa rozisli a zas sa dali dokopy.
V práci
Normálne, vyhral som ju v pokri.

V praci, bol moj sef.