Ako ste uverili tomu, že aj pre vás sa nájde milujúci chlap?
Ako ste uverili tomu že aj pre vás sa nájde milujúci chlap?
@euka210 no lásku ktorú som v detstve nemala už nedosytim. S mamkou sme si vzťah vybudovali ocko už nežije. Veľa s tým už neurobím
@anonym_autor nie, ale mozes zistit ako ta to ovplyvnuje v zivote a naucit sa s tym narabat, poznat seba samu.
Lasku z detstva uz nedosytis plati len ciastocne. Praveze mozes najst niekoho, kto bude vediet tu dieru aspon trochu doplnit a mozes spoznat to, co si nepoznala. Ja som takto nasla milujuceho manzela a jeho rodinu, kde su vztahy zdravsie ako boli v mojej rodine. Manzel mi ukazal, co je to laska bez podmienok...lebo taku som poznala z mojej rodiny. Takze sa to da.
@anonym_910ac8 rovesníkov. Plus mínus 2 roky. Nič extrémne
@anonym_autor a co je extrem? Skus aspon o 5-7 rokov starsieho muza. Aspon zazijes nieco nove.
@anonym_autor a co je extrem? Skus aspon o 5-7 rokov starsieho muza. Aspon zazijes nieco nove.
@anonym_910ac8 keď ja už neviem ani kde ani ako sa zoznámiť, ako som dovŕšila 30 absolútne som z toho vyšla. Neviem o com s mužmi mam rozprávať čo ich zaujíma
@anonym_910ac8 keď ja už neviem ani kde ani ako sa zoznámiť, ako som dovŕšila 30 absolútne som z toho vyšla. Neviem o com s mužmi mam rozprávať čo ich zaujíma
@anonym_autor napis spravu
@anonym_2ac27f z Košíc 🙂 v čom konkrétne to máš tak isto? Máš nejaké tipy ako to zmeniť?
@anonym_autor my sme sa tiež zoznámili cez kresťanskú zoznamku. Tuším zoznamko.sk to bolo 🙈.
Vyse 20 rokov sme spolu ❤️
Ono to moze suvisiet aj s nedostatkom lasky z detstva. A moze ti v tom pomoct psychologicka.

@mondolina ľúbim. Ale viem reálne vyhodnotiť aká som. Nebudem sa chlacholit ze som top modelka keď som len obyčajná normálna zena s úplne normálnou hmotnosťou k svojej výške. Nebudem sa tváriť ze som bohyňa dokonalá aj ja mam svoje chyby ale aj veľa veci ktoré na sebe obdivujem a ktoré ma proste robia mnou 🙂
@anonym_autor velmi dolezita orazka. Mas sa rada? To je zaklad uspesneho vztahu. Mat rad sam seba,potom si aj prijemnym spolocnikom pre okolie