icon

Ako ste uverili tomu, že aj pre vás sa nájde milujúci chlap?

14. feb 2026

Ako ste uverili tomu že aj pre vás sa nájde milujúci chlap?

Strana
z2
marca12
14. feb 2026
@anonym_autor

@mondolina ľúbim. Ale viem reálne vyhodnotiť aká som. Nebudem sa chlacholit ze som top modelka keď som len obyčajná normálna zena s úplne normálnou hmotnosťou k svojej výške. Nebudem sa tváriť ze som bohyňa dokonalá aj ja mam svoje chyby ale aj veľa veci ktoré na sebe obdivujem a ktoré ma proste robia mnou 🙂

@anonym_autor velmi dolezita orazka. Mas sa rada? To je zaklad uspesneho vztahu. Mat rad sam seba,potom si aj prijemnym spolocnikom pre okolie

euka210
14. feb 2026
@anonym_autor

@euka210 no lásku ktorú som v detstve nemala už nedosytim. S mamkou sme si vzťah vybudovali ocko už nežije. Veľa s tým už neurobím

@anonym_autor nie, ale mozes zistit ako ta to ovplyvnuje v zivote a naucit sa s tym narabat, poznat seba samu.
Lasku z detstva uz nedosytis plati len ciastocne. Praveze mozes najst niekoho, kto bude vediet tu dieru aspon trochu doplnit a mozes spoznat to, co si nepoznala. Ja som takto nasla milujuceho manzela a jeho rodinu, kde su vztahy zdravsie ako boli v mojej rodine. Manzel mi ukazal, co je to laska bez podmienok...lebo taku som poznala z mojej rodiny. Takze sa to da.

anonym_910ac8
15. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_910ac8 rovesníkov. Plus mínus 2 roky. Nič extrémne

@anonym_autor a co je extrem? Skus aspon o 5-7 rokov starsieho muza. Aspon zazijes nieco nove.

autor
15. feb 2026
@anonym_910ac8

@anonym_autor a co je extrem? Skus aspon o 5-7 rokov starsieho muza. Aspon zazijes nieco nove.

@anonym_910ac8 keď ja už neviem ani kde ani ako sa zoznámiť, ako som dovŕšila 30 absolútne som z toho vyšla. Neviem o com s mužmi mam rozprávať čo ich zaujíma

lentakyterapeut
15. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_910ac8 keď ja už neviem ani kde ani ako sa zoznámiť, ako som dovŕšila 30 absolútne som z toho vyšla. Neviem o com s mužmi mam rozprávať čo ich zaujíma

@anonym_autor napis spravu

anonym_c2d396
15. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_2ac27f z Košíc 🙂 v čom konkrétne to máš tak isto? Máš nejaké tipy ako to zmeniť?

@anonym_autor my sme sa tiež zoznámili cez kresťanskú zoznamku. Tuším zoznamko.sk to bolo 🙈.
Vyse 20 rokov sme spolu ❤️

krasnavila
15. feb 2026

Ono to moze suvisiet aj s nedostatkom lasky z detstva. A moze ti v tom pomoct psychologicka.

Strana
z2