Ako ste zvládli rozchod,rozvod? Mne to nejde, stále sa trápim.
@elizabet173 ja viem a naozaj sa snazim nakolko viem ze on je ten kto sklamal a ublizil a viem aj to ze bol namna zli ale stale ho mam velmi rada aj ked viem ze ma uz druhu
@bennn este som ho nestretla
@johanka365 bola si na neho nezdravo naviazaná, inak by si nemohla mať rada človeka, ktorý bol na teba zlý.
@johanka365 ja sa s.rozchdom neviem zmieriť ani skoro. Po.7r. A.to.mam rodinu a manzela.uz ;)
Možeš ho mať rada ale ak ste sa rozišli tak snáď vieš že žiť spolu nedokážete - tak prečo sa trápiš? Aké riešenie - okrem zázraku - by si chcela aby si sa netrápila?
@zuzkaa1991 ani ja sa neviem stým zmieriť a už je to skoro 8 mes... Chvíľu som OK a potom to zas na mňa do ľahne. Hnevá ma to chcem byť už šťastná ale nejde to... Uvedomujem si ze si nezaslúži ani jednu moju slzu... Rozum vraví jedno, ale srdce oklamať neviem 10 rok nejde len tak vymazať aj keď sa veľmi snažím
o pár rokov si na neho ani nespomenieš...😉
my s ex sa ani nepozdravíme...nič, nepoznáme sa....
@scarletka34 veru to vymazať nejde
@johanka365 no mňa to hlavne trápi že som s bývalým prežila tie najlepšie roky života aj keď mám druhého muža aj deti aj bývalý má druhú samozrejme mal druhú už počas manželstva
@johanka365 ako je to dlho čo smútiš?
@johanka365 možno by bolo fajn si uvedomiť, že trápiť sa pre niečo, čo už nemôžeš zmeniť nemá zmysel a urobiť za tým hrubú čiaru.
@slovakboy uz to budu 3 roky
@johanka365 ahojky,ja som na Tom rovnako.A myslím si,že veľmi veľa žien to takto tiež prežíva,len to nepriznajú.Ked si niekoho naozaj veľmi miloval,tak to miesto po ňom vo svojom živote len tak nezaplatas,ani vtedy nie,keď ti vedome ubližoval.Ti,ktorí ti vravíš,že však keď ti niekto ubližuje,tak ho potom nemáš rád-taki ľudia to nezažili a hlavne toho človeka naozaj z hĺbky duše nemilovali,nemôžu teda vedieť,že čo sa v tebe odohráva.Ak chces,napíš mi ip🤗
@anig no mne je strasne mam pocit ze mojim srdcom ide milion nozov a zomieram
@johanka365 To je dlho 3 roky a stále tak veľmi trpíš. Skus zistiť či za tým nie je depresia. Pohovor si s odborníkom psychológom. Ako funguješ v iných veciach? Práca a priateľky rodičia súrodenci koníčky čítanie pozeranie filmov atd?
@slovakboy myslím si ze je to vo mne viem ze ma uz iny zivot ale aj tak ho lubim velmi a
trpim potichu kef vidím foto a aj to aky je knej mili a ako si ju mojka preco nebol taky kumne prečo mna bil nadaval mi a ublizoval
@johanka365 nie, neľúbiš ho, je to spomienkový optimizmus. Snažíš sa zo svojej mysle vytlačiť to zlé, čo bolo a spomínaš na to dobré. Predstavuješ si, ako by ste spolu žili, aké by to bolo pekné a nechceš si pripustiť, že by to pekné nebolo, že je to len tvoja predstava a v nej dosadený nesprávny muž. Umáraš sa v tom, ako keby ti to robilo dobre, veď si písala, že ti ubližoval, čo bolo na ňom také zázračné? Bol to tvoj prvý? Tri roky je príliš dlhá doba, vyhľadaj psychológa, je škoda premárniť život trápením sa pre muža, ktorý si to ani nezaslúži. Sama to nedáš, upínaš sa na muža, ktorý ťa bil a nadával ti? To naozaj by si chcela s takým biť? Čo myslíš, že by ťa čakalo? Možno k tej druhej je milý len na verejnosti, nevieš, či jej doma nestrúhne tiež, možno mu ona hneď vrátila a on pochopil, že to s ňou nepôjde, tak, ako s tebou, že to si k nej nemôže dovoliť. Možno si ho ty prestala baviť práve preto, lebo si sa na neho nezdravo upla, dávala si mu najavo, že ho bezmedzne miluješ, aj keď ti nadáva a bije ťa. Nepriťahovala si ho. Nikdy to už nerob. Muži sú lovci, ľahkí korisť ich po čase prestane baviť. Maj rada v prvom rade sama seba, nauč sa žiť sama so sebou, bez muža a bez umárania sa za tým, čo bolo a čo aj tak už nemôžeš zmeniť. A potom ten pravý príde, taký, ktorý ťa bude skutočne milovať, nie biť a nadávať ti.

@johanka365 podstatné je nebrať to ako koniec niečoho, ale naopak, nový začiatok