icon

Ako tráviť voľné dni s partnerom?

22. nov 2025

Od pondelka do piatku vstávame s mužom do prace skoro ráno .
V sobotu a v nedeľu a voľne dni sa teším,že budeme spolu. Ako prebieha u vás sobota ,nedeľa, keď nemáte malé deti?
Ja vždy očakávam nejaké spoločne objatie,možno sex,alebo iba také sa blaznenie trochu. No môj muž by prespal aj do poobedia. Vie o tom,neraz sme to riešili. Urazí sa,vyskočí na mňa, že si len chce pospať. Celý deň je potom pokazený. Nevie reagovať na také podnety, že len chcem viac trochu využiť tento spoločný čas. Trápi ma to,ľúto mi to je. Ľúto mi je,že tak mrhá v tichosti spolocnym časom, keď len tak leží a spí a trápi ma o to viac,keď mu okolo 9tej poviem pod si ku mne na chvíľu a on začne hnusne reagovať. Takže len potichu túžiť môžem po takých dňoch a spoločných ránach.

Strana
z2
tatiana288
22. nov 2025

A keď je vyspaný ako s tebou trávi čas?

minenkaa
22. nov 2025

@anonym_autor tak mate rozdielny pohľad na oddych ,však chod ty k nemu ,chces sex tak prečo nezacnes myslím,že by sa nebránil keby si začala bez slova

anonym_69e3c5
22. nov 2025

@anonym_autor je veľmi zriedkavé že by bol manžel doma v sobotu aj v nedeľu ráno, keďže strieda denné nočné. Do denne vstava o 4 tej, aj keď mu do práce netreba, vstáva skoro 5-6tej. To ja si radšej pospím. Tiež nezostáva v posteli, ak má niečo na práci ide na dvor, keď nie precíta si správy, pripraví raňajky a pod.
Nepísala si koľko ste spolu. My skoro 25r

barka1
22. nov 2025

No neviem. "Ocakavam..." To je také zbytocne. Vies, aky je, tak neocakavaj. Však ho nechaj vyspat sa. Asi vobec nie je ranne vtaca.
Teraz aktualne som hore od siestej. Urobila som si čaj, kávu, lievance na ranajky, upratala kuchynu, vyčistila zuby a teraz pozeram na chlapa, ktory tu vedla mna pochrapkava. A som rada, ze si može aspoň dnes oddychnut, pretoze to potrebuje.

danica2711
22. nov 2025

skús nemyslieť len na seba. Zjavne máte každý inú potrebu spánku, tak ho nechaj sa vyspať! Úžasná formulácia, že keď spí, mrhá vaším spoločným časom, no to ma podrž, čo bude zajtra koniec sveta, že musíte využiť každú sekundu, aby ste boli spolu? Nedramatizuj veci, ktoré si žiadnu drámu nezaslúžia, nechaj ho vyspať sa a pritúľ sa k nemu potom! Ja som tiež spachtoš, kebyže ma môj muž nenechá ráno cez víkend vyspať, tiež žiadna romantika nehrozí...

anonym_fcd533
22. nov 2025

@anonym_autor oj, som žena a keby mal môj muž chuť v sobotu doobeda sa kus poblázniť, alebo sexovať tak ma asi vystre. Chcem si sama poležat a vyspať sa a keď do 11 tej, tak do 11. A tiež keby ma partner o 9 vyrušoval tak na neho vybehnem, nech mi dá pokoj. Sorry, no tvoj muž asi nebude veľmi mojkaci typ. Ani ja nie som. Potom vstanem a dačo zjeme a potom nejaké zmysluplné aktivity. Dedinčania na dvore, okolo domu, mešťania zase za kultúrou, nákupy, obed variť, prechádzka, domácnosť a tak. Komu aká voľa je.

mimi2018
22. nov 2025

@anonym_autor nuž lepšie to nebude.

biba_18
22. nov 2025

cipana, by som mužovi asi rozkusala krčnú tepnu keby ma cez víkend budil lebo on chce byť so mnou ráno o osmej 🤦‍♀️ toto fakt nie… nerob mu to…

biba_18
22. nov 2025

normálne to až mňa nasralo keď som si to predstavila 😂 dnes som síce hore, ale zobudila som sa sama, niečo ma zobudilo a už som viac nezaspala - ale ešte som v posteli, moje telo jednoducho nie je schopné ešte fungovať… 😏

anonym_64849d
22. nov 2025

Ja necham muza vyspat sa, nielen teda rano. Ked je unaveny, nech si oddychne. Potom mu urobim kavu, viem, ze po kave je uz nastartovany.
Ja ked som chora alebo unavena, tiez ma necha polezat si. Nemusime kazdu minutu travit spolu. A to robi na turnusy a doma je malo.

letfenixa
22. nov 2025

@anonym_autor rešpektuj mužovu potrebu spánku. Nemysli sebecky.

sissy27
22. nov 2025

@anonym_autor ak nieco nenavidim, tak je to presne to, co robis ty muzovi - zobudit ho, lebo ty sa nudis.
Ja napr tak hodinu po zobudeni nerozpravam ak naozaj nemusim, neznasam zvuky hned rano a je jedno ci vstavam rano do prace na budik alebo sa vyspinkam do ruzova cez vikend. Normalne to vsetci akceptuju 😃
Takze u nas nechavame ludi vyspat sa do kedy potrebuju a potom je dost casu, chuti aj energie na spolocne straveny cas. A robime to, na co je prave chut - niekedy lezime spolu pri filme, niekedy sport, vylet, kamosi, niekedy kazdy vlastny program…

madeincssr
22. nov 2025

@anonym_autor spanie viac ako 10 hodin (pokial to nie je z dovodu choroby alebo extremneho nedostatku spanku v predchadzajucich dnoch) casto zapricini, ze clovek by uz pospaval "dokialkolvek" a ked sa dokope vstat, uz je otapeny, neaktivny, nevrly az do vecera, ma problemy zaspat v rozumnu hodinu a moze sa to nasledujuci den opakovat. Cim sme starsi, tym nam viac prospieva dostatok spanku (neponocovat) a pravidelnejsi rezim. Ak su v dennom biorytme partneri nesuladni, moze to neskor sposobovat vztahove problemy, frustraciu toho neponocujuceho/skor vstavajuceho.

anonym_bdfaaa
22. nov 2025

@anonym_autor načo ho budiš jak pinda ? Ved ho nechaj vyspat a potom bude milost pani po”bana😂 reagovala by som rovnako keby som bola muz. Ale keby teba nevyspatu budil uz tema muz tlaci na sex atd blablabla

anonym_161d74
22. nov 2025

Načo ho budis preboha? Veď ho nechaj vyspať. Jak malé decko si. Máš moc tých romantických filmov napozeraných. Veď máte potom celý deň pre seba. Ešte ani o deti sa starať nemusíte. S tebou žiť, tak si to hodím.

ovaaa
22. nov 2025

V sobotu by som ho s kľudom nechala pospať , nech si oddýchne .... no večer a v nedeľu ráno by som sa na neho vrhla utokom. 😀

veselo_neveselo
22. nov 2025

@anonym_autor Sorry ale on chce spat, mozno je rad ze sa nemusi rano nikam ponahlat, a ty ho od rana buntosis aby bol hore s tebou? Ved sa ukludni, daj si rano caj, precitaj knihu, zacvic si, a ked on vstane tak si date spolocne ranajky, precitate noviny a mozete byt spolu.
Trochu respektu pre jeho preferenice by nezaskodilo.

bessie12
22. nov 2025

@anonym_autor ty si blba. Vsak ho nechaj spat. Ani sa mu nedivim, ze je na teba protivny. Ja som dnes vstala o 6 a moj muz niekedy po 8 hod. Niekedy spi aj dlhsie. Vzdy ho necham nech sa poriadne vyspi. Medzitym si vypijem kavu, prejdem sa so psom, precitam si nejaku knihu a ked vstane, tak ho este necham nech si pozrie tie svoje programy v TV a potom travime svoj cas spolocne.

anonym_4b0609
22. nov 2025

@anonym_autor ja teda muža nebudievam, lebo sama si rada pospim, ak môžem, a rešpektujem aj jeho únavu, takže súhlasím s tým, čo píšu vyššie. Na druhej strane, kebyže môjho muža vhodným spôsobom prebudim a pritulim sa k nemu, tak viem, ze do minúty je pripravený, pretože sexovať vládze nech je akokoľvek unavený. Takže by ma pomiloval a potom blažene zaspal...o to sladsim spánkom😅

anonym_1cb64c
22. nov 2025

Napisem ti to z druhej strany, mna keby niekto zobudil kvoli sexu, tak ho prizabijem. Ked sa on chce vecer maznat a tebe sa chce spat lebo si unavena, tak v pohode sa prekonas?
Co keby si pockala s tym maznanim, kym sa zobudi? Ty mozes medzitym upratat cely dom, ked vstane odnes mu ranajky do postele a mozte pokracovat...

motylik2559
22. nov 2025

@anonym_autor Ahoj autorka, kazdy sme iny, kazdy organizmus je iny. Pises,ze vstavate skoro rano do prace cely tyzden, to je o kolkej- napr.o 5h rano? To,ze ty buntosis cez vikend od rana, neznamena,ze on nemoze mat z toho denneho skoreho vstavania deficit spanku. Ved ho nechaj nech sa vklude vyspi, aj keby do 10. A potom mozete ist este stale na prechadzku, na vylet. Ty sa nevies bez neho nejak "zamestnat" doma kym on spi? Pomojkat sa mozete aj cez den alebo vecer...ak mate cely tyzden narocny. Alebo sa chces mojkat v sobotu rano len za to, aby si ho zobudila nech uz nespi? Bud na to nejdes dobre, alebo ozaj nechce a radsej by ta obstastnil, ked bude oddychnuty🤷‍♀️ Ved ho nechaj, nebud ako male dieta a za ten cas porob nieco svoje doma, alebo si zapni tv, citaj knihu, cokolvek...

ivik4
22. nov 2025

Bozinku a to si nevies doobeda uzit sväty klud a pokoj sama so sebou... to ticho ? Ked tak sa dohodnite nech vstane dajme tomu o 11stej nech teda aj on trochu ustupi. A mate cele poobedie. Nemusite byt jak 2 cecky od rana

maury
22. nov 2025

Doobeda ho nechaj vyspať sa a poobede si spravte spoločný čas. Môj manžel tiež si rád pospí keď môže. Nakoľko cez týždeň vstáva najneskôr 4:40. Bývalý kolega hovoril, že jeho manželka aj deti vedeli, že v sobotu ho nemajú budiť skôr ako o 12tej. Ja to chápem nakoľko zvyšné dni spával 4 hodiny.

dianka3
22. nov 2025
@danica2711

skús nemyslieť len na seba. Zjavne máte každý inú potrebu spánku, tak ho nechaj sa vyspať! Úžasná formulácia, že keď spí, mrhá vaším spoločným časom, no to ma podrž, čo bude zajtra koniec sveta, že musíte využiť každú sekundu, aby ste boli spolu? Nedramatizuj veci, ktoré si žiadnu drámu nezaslúžia, nechaj ho vyspať sa a pritúľ sa k nemu potom! Ja som tiež spachtoš, kebyže ma môj muž nenechá ráno cez víkend vyspať, tiež žiadna romantika nehrozí...

@danica2711 Moja reč 😁✌️

januska12323
22. nov 2025

@anonym_autor ľahni si k nemu a nepindaj za kraviny. Potom možno aj ten sex bude.

natalka13
22. nov 2025

Nebudila by som ho.
Urobila by som si svoj program. Kaslat na neho ked chce nech spi cely vikend. Ty predsa nebudes sediet na zadku nebodsj chystat obed.
Ja spanok do poobedia nechapem.
My vstavame o 6.00 cez tyzden, vikendy 7-8.

mandzula
22. nov 2025

Pises, ze vstavate skoro rano, tak sa tesi, ze cez vikend moze ist podla svojho biologickeho rezimu. Predstav si, ze ty chces ist vecer spat skor a on sa bude durdit, lebo prave vtedy sa chce objimat a blaznit. Bolo by aj toto tvoje spanie mrhanie casom? A, mimochodom, aj ladenie rezimov je sucastou spoznavania sa, ladenia na spolocnu existenciu a ked je v tom nekompatibilita, moze to casom, najma ked pridu deti, robit problemy.

sense
22. nov 2025

A keď sa vyspí doobeda tak potom sa správa ako? Ako dlho ste spolu? Máte spoločné záľuby?
Mne stačí síce spat do 7.00 ale keby ma chlap zobudí kvôli sexu, tiež neskacem moc nadšením.

simca06022011
22. nov 2025

ak je doma bezne v piatok od 17tej a pracuje po pia v rovnakom bezno 8h case, nevidim dovod lehnit do 12tej kazdu sobotu v posteli. Mne by to vadilo uplne hocikedy. AK nema co robit, treba upratat byt, oprat, ozehlit :DD ale teda k iinemu.. cas sme travili tak, ze sme zvacsa uz od piatku odchazdali z domu

anonym_a0d0e1
22. nov 2025

Keby ma muž budil kvôli sexu tak by som ho niečím asi ovalila

Strana
z2