Ako udržať iskru v dlhodobom vzťahu?
Ahojte zienky. Ako sa mam naucit fungovat v dlhodobom vztahu? Ja si myslim ze asi nie som ok. Lebo kazdy vztah akonahle prejde nejaka doba a ja uz nemam tie motyliky v bruchu tam ma nenaplna. Mam 30 rokov, deti si neviem predstavit mat este, a aj ked ano tak vzdy ten zaciatok je taky ze vsetko je super a az potom ked s tym partnerom byvam tak uz mi lezie na nervy a ja cuvam. Momentalne som zasnubena ale uz mam take plany v hlave ze co bude, ja sa vydavat nechcem, ale lubim priatela. Ja si neviem utriedit myslienky v hlave.
@anonym_autor o vzťah sa treba starať, aby si udržal plameň. Ak len čakáš čo urobí ten druhý, tak áno, začne to byť nuda a ty potrebuješ ujsť zo stereotypu.
@anonym_autor
Láska je rozhodnutie, nie emócia. Preto sa nevydávaj, kým nestretnete toho pravého.
@anonym_autor daj sebe panvicou po hlave a utriedis myšlienky
@anonym_183b64 ako môžeš takto tliachat?
@anonym_183b64 ako môžeš takto tliachat?
@zmrzlinka2021 presne, ako ja tiež nechápem ako môže takú kravinu napísať čistý trol...ona si nevie utriedit myšlienky v hlave bože môj
@anonym_autor " lezie mi na nervy", a prečo? Smrdí? Nemení si prádlo? Čaká, že budeš upratovať? Čaká od teba servis? Nezaujíma sa o teba? Je lenivec? Vysedáva pred telkou? Nezdieľa tvoje záujmy? Má k tebe pripomienky? Poznámky? Môže to byť čokoľvek, čo tá od neho vzďaľuje. Dlhodobé partnerstva sú spolu hlavne kvôli deťom, majetku a zvyku. Partneri si skrátka lezú na nervy. Nejedna žena bez muža kvitne omnoho viac ako tá s mužom, bohužiaľ.
@anonym_183b64 presne tak... Trúba
@anonym_183b64 presne tak... Trúba
@anonym_183b64 ty trpíš nejakou poruchou osobnosti? 😂
Ak sa nechceš vydávať, tak sa nevydávaj. Tiež som sa nikdy nechcela vydať a ani sa nikdy nevydám. Nie každá žena musí byť vydatá. Dokonca partneri ani nemusia žiť v jednej domácnosti. Mingle vzťah, tzn. každý vlastná domácnosť je pre mňa ideálny model vzťahu. Sme spolu len keď na to máme náladu a nelezieme si na nervy.
@anonym_183b64 vyčítala som to z toho anonymného nicku, ktorý ma rovnaký “kód” 🤣. Neuveríš, ten sa nemení.
@a0 ja tu komentujem prvý krát ...mne je smiešno ako autorka témy zatroluje tému a neozýva sa a baví sa na tom
@anonym_autor
Láska je rozhodnutie, nie emócia. Preto sa nevydávaj, kým nestretnete toho pravého.
@zmrzlinka2021 darmo stretne toho pravého keď ten vzťah nebude budovať,
@anonym_autor
@zmrzlinka2021 láska JE emócia. Udržiavať vzťah s niekým je rozhodnutie.
😯 ako sa dá založiť anonymná diskusia a následne v nej odpovedať ako anonym_12345, tzn. nie ako anonym_autor (či ako to býva)? Jedine z iného účtu, nie? 🤔
😯 ako sa dá založiť anonymná diskusia a následne v nej odpovedať ako anonym_12345, tzn. nie ako anonym_autor (či ako to býva)? Jedine z iného účtu, nie? 🤔
@wolf_ áno iný účet z iného zariadenia, príjemné sviatky ti zelam
Preto aj názov témy -chyba mi pozornosť ( bol to test)
@anonym_autor dobrý psychológ by urcite pomohol zatriediť si myslienky. ale musi byt naozaj dobry
A prečo si vo vzťahu ?
@anonym_autor Motyliky v bruchu necakaj cely zivot, asi citas/pozeras moc lubostnych pribehov.
Mne pri čítaní nadpisu prišiel na um ten vtip,že ako udržať spoľahlivo iskru? No predsa paralyzérom😃😃
Ale vážne...každý vzťah po čase začne ísť do stereotypu,preto sa o neho treba starať, spoločné záujmy, zážitky, prekvapiť partnera raz za čas, nebrať to všetko ako samozrejmosť.
@anonym_autor mas 30 a ty sa spoliehas ze budes mavat vo vztahoch dlhodobo motyliky v bruchu? To ti nevysvetlil nikto ze to je zamilovanost? Ze to vzdy v kazdom vztahu opadne, skor ci neskor? Ze to je len chemicka reakcia roznych hormonov v tvojom mozgu? Boze moj zeny, co jej tu radite za pixoviny... je 21. Storocie, feminizmus pre vas vydobyl tolko prav a vas zaujimaju nejake povery od 18. Storocia davno vyvratene. Ak chces vo vztahu vasen, starajte sa o seba po fyzickej stranke aby ste sa s partnerom sexualne pritahovali. Ale vztahy treba staviat na nejakych logickych strukturach, nejake spolocne aktivity a zaujmy, ciele. Nie "lasku" ako chemicky pocit. Potom cuduj sa svete ze tie vztahy nic nevydrzia, ze je 70% rozvodovost a ze vymierame ked ludia chodia s takymito uchylnymi a nerealnymi predstavami do vztahov🙄🙄
@anonym_autor mas 30 a ty sa spoliehas ze budes mavat vo vztahoch dlhodobo motyliky v bruchu? To ti nevysvetlil nikto ze to je zamilovanost? Ze to vzdy v kazdom vztahu opadne, skor ci neskor? Ze to je len chemicka reakcia roznych hormonov v tvojom mozgu? Boze moj zeny, co jej tu radite za pixoviny... je 21. Storocie, feminizmus pre vas vydobyl tolko prav a vas zaujimaju nejake povery od 18. Storocia davno vyvratene. Ak chces vo vztahu vasen, starajte sa o seba po fyzickej stranke aby ste sa s partnerom sexualne pritahovali. Ale vztahy treba staviat na nejakych logickych strukturach, nejake spolocne aktivity a zaujmy, ciele. Nie "lasku" ako chemicky pocit. Potom cuduj sa svete ze tie vztahy nic nevydrzia, ze je 70% rozvodovost a ze vymierame ked ludia chodia s takymito uchylnymi a nerealnymi predstavami do vztahov🙄🙄
@kubo98 Motyliky v bruchu Ti zaruci kazde rano lyzica gutalaxu. Uvidis ako zacnu trepotat.