Ako udržať rovnováhu v romantickom vzťahu?
Baby, tie co mate partnera, (mam vypite takze mozno zajtra mi to pride ako zufala otazka) ked ste so svojim partnerom osamote, romantika, vino, film,…aj sa rozpravate spolu? Ci jeden z vas sleduje ten film? A ten druhy sa uprimne pripity snazi ako debil prehnane o pozornost, chce sa vraj “nesil to rozpravanie”…inak vsetko dobre do noveho roka 2025 😃🍹🥂🥂
🙈🙈 nechaj ho v kľude pozerať film . Láska nie je predsa o tom, že si budeme neustále hľadieť "zaľúbene do očí". Ak ti chýba pocit blízkosti, pritlac sa k nemu a pozeraj do mobilu alebo čítaj knihu. Aj tráviť čas v tichosti v partnerstve je normálny.
@anjelicek26 s týmto nesúhlasím, že vypnúť film. Ten druhý má byť dostatočne empatický, aby tomu druhému umožnil relax pri tv. Samozrejme, pokiaľ netreba riešiť niečo vážne, čo si vyžaduje rozhovor
Haha, no dakedy sa citim zufalo 😃
Čisto teoreticky, myslela som si že muži to beru že su ženy povolejšie
romantika? aku romantiku myslis? akoze to, ze sa zufalo snazis ako debil o jeho pozornost?
zober sa a chod von.. si tam mozno vypijes aspon s niekym, co za to stoji
Bozi baby, ako keby ste tu vy nikdy nepotrebovali radu 😃
Keď chceme pozerať film, pozeráme film, keď sa chceme rozprávať, rozprávame sa, keď chceme mať sex, máme sex 😅😅 občas, keď je film na nič, sa to prelína, ale keď som zapozerana, neznášam, keď mi niekto do toho reční… máš nedostatok pozornosti dlhodobo alebo proste teraz nemá náladu a chuť? Lebo to sa stane a každý má na to právo… ste pripití, viac to prežívate 😅
Autorka, pisala si, ze sa nevtieras. Tak sa zacni. 😉 Ako dlho ste spolu? Ja ked chcem,,romantiku", tak to poviem na rovinu. Necakam, ze si muz domysli.
Tak keď s niekým pozerám film, chcem ho pozerať aj počuť, nie rozprávať sa. Na čo potom púšťať ten film?

Takze ty mu kecas do filmu hej 😅 Tak bud daj pauzu a majte sex a vypite nieco spolu a pokecajte, alebo pozerajte film... ked ma zaujima film, mna by kecanie otravovalo (ano priorita vzdy partner, tak by som to proste vypla...)