icon

Ako ukázať bývalému, že ste šťastná?

7. feb 2024

Ahojte, v prvom rade chcem upozorniť, že nadpis je trošku expresívny, tak ho berte s nadhľadom. Ide o to, že som tvorila pár s mojim kolegom niekoľko rokov. Rozišli sme sa, kvôli jeho neustálym klamstvám a pravdepodobne aj pomerom s inou (aj keď to nikdy nepriznal). Vzťah som ukončila. Je to pre mňa tažké, chodím ako zbitý pes, schudla som...Avšak on je vysmiaty od ucha k uchu. Všetkému rozumiem, že sa mu možno aj ulavilo a pod. Neskutočne ma však štve to, aky je štastný. Kedze spolu pracujeme, stretávame sa aspon raz týzdenne. Zacinam mat pocit, ze tú dobru naladu ma prave z toho, ze vidi, ze ja som nestastná..nieco v zmysle "tak ti treba ked si sa so mnou rozisla". Chcela by som aby, hlupak jeden, mal aj on trochu "v gatiach" z toho, aka som stastna a spokojna. Myslíte, že by som sa mala zacat pretvarovat? Ze aj ked stastna nie som, byt pred ním spokojná a vysmiata? Ci chlapom je to uplne jedno? Dost mi svojim spravanim poslapal sebavedomie. Neberte to co pisem ako zufalstvo prosim. Ide cisto o moje ego, ako ho aspon trochu uchlacholit. Cize otazka znie, ako nasrat expartnera :D

wishes
7. feb 2024

nijako nenasrat expartnera… skor sa zameraj na seba, co urobit pre seba, aby si bola ty spokojna a statsna 😉

lucka_ke
7. feb 2024

a prečo si nešťastná? skús sa venovať len sebe - rob čo ťa baví, zmeň účes, kúp si nové oblečenie, venuj sa koníčkom a spokojnosť príde sama od seba a bude to z teba aj vyžarovať

h2
7. feb 2024

Podľa mňa sa pretvaruje aj on. Naschvál sa robí, že je šťastný, lebo ty si nechala jeho, tak nech vidíš, že ho to akože nemrzí.

sirka9
7. feb 2024

Nerieš ex. Rieš seba. Prečo ta neserie skôr to, že ty chodíš ako zabitý pes, hoci si mala partnera, ktorý ti klamal a možno ta aj podvádzal? Ved to by si mala byť skôr šťastná, že si sa takého zbavila. Takže, moja rada: zameraj sa na seba, na to, že nemáš vedľa seba takého človeka a na to, ze tvoje sebavedomie nie je závislé na ňom. To, že on je vysmiaty, to je jeho vec.

dominikamacakova
7. feb 2024

Áno, to zaberie

luciaruz
7. feb 2024

Akoze ako prvá vec, prestaň ho konecne riešiť! NE STA RAJ SA! Nerieš! Je to minulosť tak sa na neho laskavo vy*er. Pomstit sa...ty si v telenovele???😆 staraj sa o seba a to doslova. Daj si urobiť nový účes, urob si peknú fotku s novym účesom, zaves ju na sociálnu sieť so širokým usmevom, zájdi si s kamošmi von, nafotte si zábavu... Takto som to robila ja, v zmysle ze aha ako sa mam dobre a teba k tomu nepotrebujem 😁 a nechovaj sa jak psychopatka a nesleduj ho furt.

avonladyba
7. feb 2024

No na to aby si mu ublížila, by najskôr musel mať nejaké city k Tebe. Ak ich nemá, tak potom jedine že ho zbiješ.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
valeria_h
7. feb 2024

To je také detinské sa niekomu mstiť.

danielinda
7. feb 2024

Mne to pripomina tento obrazok 😉 venuj sa sebe a jeho neries

syslik81
7. feb 2024

prestan si ho vsimat a zacni si vsimat seba.. najviac ho nastves tym,ze budes naozaj stastna... zmen satnik uces,zacni cvicit ... rob nieco co ta bude naplnat ... obvolaj stare kamosky a zajdite na drink ci kavu ... prestanes nanho mysliet a hned ti bude lepsie ...

dadinuska
7. feb 2024

Zbytočne strácaš čas a energiu pri niekom, čo si to už nezaslúži. Načo ho chceš nasrať? Akože by sa ti uľavilo? Keď nad ním ešte rozmýšľaš, nie si s rozchodom úplne vysporiadaná. Zameraj sa na sebe, choď s kamoškami von, objednaj sa na masáž, kozmetiku, bav sa, ak sa máš s kým. Choď do kina, snaž sa na neho zabudnúť. A nech sa usmieva, usmievaj sa aj ty.

moonlight1210
7. feb 2024

Dopraj si ten luxus mat svoje pocity. Preco preboha chces na seba brat dobrovolne take bremeno a hrat mu nejake divadlo?

Najlepsi liek pre teba by bol, keby si sa exponovala, predstierala pred nim vybornu naladu a s nim by to ani nepohlo, alebo by ti povedal, ako ho tesi, ze uz si sa spamatala.
Hned by si zistila, ake je zbytocne este aj po rozchode svoj zivot dobrovolne tocit okolo byvaleho.

Vazne, kasli na to. Nechaj cez seba pretiect svoje emocie, aby si sa ich zbavila a chod si svojim zivotom slobodne dalej.

A pamataj, ze ked sa s niekym rozchadzas, tak preto, ze chces zit bez trapenia, ktore ti vztah uz prinasal. Nie z pomsty, aby videl, co v tebe stratil a olutoval to. (Pripadne prosil o sancu a daval sluby.)
On potom nakoniec nic nelutuje a teba stve, ze si sa takym motivom rozchodu pomstila akurat sama sebe.

A ak chces mat pocit, ze si uzasna zena, tak sa taky pocit nesnaz ziskat cez suknickara, ako tento tu. Beztak ti ho neda. A ty si hlupa, ak sa chces aj takto dodatocne pobit este raz o jeho pozornost (v podobe jeho lutosti, ze ty si uz naoko akoze vesela a spokojna. Hoci doma dalej reves do vankusa.).
Fakt ti ten chlap za to tolko stoji?

minenkak
7. feb 2024

Ries seba ,nie cudzieho človeka alebo sa k nemu vráť, ak budeš spokojnejšia

viestta
7. feb 2024

Ty neries ako nasrat ex, ty ries seba aby si sa dala do pohody. Skus logicky prebrat co ta vedie k tomu aby si smutila za chlapom, ktory ti klamal a mozno aj podvadzal. Co uz je na takom exemplare take uzasne a nenahraditelne, ze to stoji za smutok? Skus si to uzasne a nenahraditelne napisat na papier, potom uvidis ci stoji aspon o pol minuty smutku

rorino
7. feb 2024

Tak zahod vlastne ego,ktoré ti Ken škodí,vykašli sa na šťastie expartnerka a staraj sa o svoje.Co ťa po ňom,či sa pretvaruje,alebo je šťastný,to už vôbec nie je dôležité,ale ty žiješ stále sama so sebou a na Tom by ti malo záležať.

autor
7. feb 2024

No nie som vysporiadana lebo je to len tyzden.takze ano trapi ma tych osem rokov.ze ani za tych osem odzitych spoločných rokov nevyzera ze by ho ten rozchod vzal

janickacrazy
7. feb 2024

Osem rokov je veľmi dlho, možno to bol už aj preňho len taký stereotyp, preto je taký alebo ozaj už nemal k tebe nejaké vrúcne city. Kašli naňho a chod sa niekam zabaviť s kamoškou, aby si sa dala trochu do pohody. Bude to dobré, len to chce čas.

kassandra25
7. feb 2024

Ahoj. Chcem ti povedat, ze chapem velmi tvoju situaciu a rozumiem ti. Dalej ti chcem povedat, ze tvoje vítazstvo je tvoj zivot. Tvoj krásny zivot. Taký, aký si ho ty spravis a zariadís. Co ma trochu pomklo, je to, ze aspon raz za tyzden ho vidis a ze pracujete spolu. Nebolo by lepsie íst do inej práce mozno? Zacni pracovat iba na tebe a tom, co je ti dobré a to, ze on je vyrehotaný, ze klame naraz dalsie 3 a tie 3 existujú, za to my , a ani ty, nemozes/ nemozeme. My nemozeme za to, ze s babou cislo 1 po tebe je momentalne v rehote, ale za 12 dní nebude, lebo ona na nieco príde a budú mat spory. Len ty sa to uz nedozvies. Presne tak, aky zivot viedol do teraz, taky vedie i nadalej, len sú v nom iné mená. On ti nepovie, ze súcasne mu vecer do.ebali dve baby naraz, ktore mu vynadali , lebo ich klamal, ale ze je aspon vyrehotaný docasne s tou tretou, kym nestretne stvrtú a piatu. Ty si stanov svoje vlastné ciele a poziadavky na seba, od seba, svoj zivot. Ked ho milujes a chces sa k nemu vratit, mozes pred nim plakat, aka si nestastna bez neho s plynucim súcastnym zivotom, ale potom naco sem píses. Bud chcem jedno, alebo druhé, ale nikto nemá a nemoze mat vsetko.

timing
7. feb 2024

Zober si volno. Teraz je to cerstve a mas v sebe hnev. Tym, ze vezmes volno ho jednak neuvidis a trosku ti to pomoze sa pozbierat. 8 rokov je dost,ale nefixuj sa nato, ze on by mal predsa byt sklamany a chodit ako bez duse. O tom rozchody su jednemu sa ulavy druhy place.
A co ja viem,ci pretvarovanie sa je to spravne. Ked sa vidite iba raz za tyzden, to je co? Cely pracovny den? Hodina? Alebo len parsekundove stretnutie?
Daj si volno, zmen uces, zmen satnik. Dopraj si nieco. Chce to cas a bude to lepsie

siera_springs
7. feb 2024

Vyser sa nanho, ries seba. Svoju spokojnost a pod.

topgabo
7. feb 2024

"tak ti treba ked si sa so mnou rozisla" - ako 5 rocne decko, ona urobi zle rozhodnutie a potom chce pomstit. ludom drbe a nemaju vela problemov na tomto svete, az moc dobre sa mame

princezna_bosorka
8. feb 2024

@wishes jj... ked je tvojim umyslom nasrat ho, nakoniec skoncis ako neprijemna hysterka, pomstychtiva zena... Vykasli sa na neho a zacni si zit svoj zivot - tebe sa ulavi a jeho to mozno zacne stvat. Osobne by som zacala zmenoi vizaze - novy uces, vynoveny satnik a pod. by ti mohli zdvihnut sebavedomie a spravne ho postuchnut pod rebra.

autor
8. feb 2024

@princezna_bosorka zacala som a hned si to aj vsimol a okomentoval ci mam nove. Bohuzial dnes som ho stretla, uz sa netvaril tak nadsene a veselo ako minule. Ze dufa, ze som teraz uz spokojna. Len som odpovedala ano som

evelyn246246
8. feb 2024

.. spomen pre kolegynou, ze sa chystas na rande :D... tak aby to pocul .. :D

madielilly
8. feb 2024

Nijak tieto tvoje stavy a myslienky nerieš.Chodili ste spolu,rozisli ste sa.Zi dalej.Zacni zit a zacni si uzivat.A vtedy sa zaroven zmeni aj tvoj vyraz v tvary,iskra v ociacha a on si po case zacne tlct hlavu o stenu.Prestan jeho riešiť,lebo len seba flustrujes.Uvedom si vo svojej hlave,ze ste skoncili a ty si volna.Neries vo svojej hlave myslienky jak sa mu najlepsie pomstit,alebo ako mu ukazat najlepsie o co prisiel.Kasli na to a zacni sa spravat podla seba a nie podla nejakeho clanku v casopise "ako ho privolat naspäť"......popripade najhranicnejsia moznost je zmenit robotu,najst si novu,uzavriet kapitolu a zacat znovu

anouschka5
11. feb 2024

Tak je to jasné ako ho trošku rozhodiť nádherne sa obleč vypni hruď a široký úsmev ( život je príliš krátky, aby si ho premrhala slzami za tým, ktorý o to nestojí )

nat_alia
11. feb 2024

@wishes a mozno ho prave tym naserie

autor
11. feb 2024

Ano nahodila som sa..sexi ale decentne,stretol ma,a ci si nedame sex,akoby ste sa niekoho spytali kolko je hodin.skoro som odpadla.po odpovedi nie sa viac neozval

janickacrazy
11. feb 2024

Nemáš za čím banovat veru.