icon

Ako ukončiť nebezpečnú príťažlivosť k inému mužovi?

25. mar 2024

Ahojte, idem si po radu možno po pochopenie, a možno ma zaujíma ci som na tomto svete sama s takým menším problémom aký mám.Určite tu budu komentáre ,ktoré ma budú urážať alebo odsudzovať aj keď tomu nerozumiem , prečo to takto je .Nikto nie je dokonalý.Ale nevadi prejdem k tomu čo ma trápi.Mám 26 rokov, manžela už 3 roky.Mám úžasnú dcéru.Mám 2 izb. byt.Študujem na vysokej škole a pracujem.Manželstvo by mohlo byť aj lepšie ale tak, aj také obdobie musí byť ,cez ktoré musíme prejsť.S manželom sme spolu dlho chodili(10rokov).Mala som aj dalšie vzťahy ale netrvali dlho . Od kedy sme spolu s manželom začali bývať asi tak 5 rokov dozadu.Nikdy som na žiadneho chlapa nepozerala tak, že by som sa o ňho nejako zaujimala.Ale posledný rok asi som si všimla jedného chlapca, ktorý býva kúsok od nás.Najprv som ho registrovala len tak, že fajn pekný, sexi. Nič viac.Ale posldné mesiace keď sa viackrát vidíme niekde tak, je to silnejšie.Nechcem to! No musim na ňho stále myslieť.Dokonca sa mi o ňom sníva.Priznám sa ,že je mladši ako ja ma 19 rokov.Poznám ho ešte ako chlapca keď chodil na ZŠ.Pripadám si ako pedofil😀Neviem či on to tiež tak, cíti.Nič si od toho nesľubujem, nemôžem a ani nechcem.Vymeniť všetko to ,čo mám a skúsiť to s ním ani si neviem predstaviť ako by som to urobila.Predsa je mladý ja toho uz mám čo to za sebou.Teda v žiadnom prípade.Ale ako s tým bojovať.Splňa podľa výzoru to ,čo som od chlapa vždy chcela.Povahovo neviem podľa toho ako som si ho vysnivala tak, áno ale určite taký nie je.Vždy ked sa niekde náhodou stretneme a možno ani nie náhodou tak, sa na še pohľady stretnu tak, inak nikdy som to nezažila ani pri svojom manželovy.Niečo ma na ňom neskutočne prit

autor
25. mar 2024

Priťahuje a ja sa cítim ako pubertiačka, normálne mám motýle v bruchu keď ho vidím.Neviem ako sa mu vyhýbať a ako na ňho prestať myslieť.Niekdy mam 100chutí mu napísať.Nelez mi do hlavy😀

dadis
25. mar 2024

Mne to nevychadza 😅, nemas 36? Ako ste mohli chodit s manzelom 10rokov , potom si 3 roky vydata a predtym si mala nejake vztahy..

klotildabazarik
25. mar 2024

On ma 19 chce sex a ty mas 26 a si vydata ak chces vyspi sa s nim, on urcite ziadny "vztah nehlada"

lily246
25. mar 2024

Nemám slov. 🤦‍♀️ Od 13tich s jedným chlapom, nič si tým pádom nezažila, nemáš dokopy žiadne skúsenosti s mužmi, a ty si ten typ čo sa mal "vybúriť za mlada". Teraz ti chodí po rozume 19 ročné DECKO! Fantazíruješ a romantizuješ ako pripečená a doma muž a dieťa. Spamätaj sa, obnov a zlepši vzťah s manželom a prestaň si stavať vzdušné zámky.

autor
25. mar 2024

@dadis no mala som 14 ked sme spolu zacali chodit.Spolocne byvanie pocitam ako chodenie neboli sme este v manzelstve .Tak 3 roky sme manzelia a 27 mam za chvilu tak to vychadza nie?😀A vztahy som mala take ze sme sa s terajsim manzelom rozisli na mesiac tak, som mala ineho bola som v puberte , boli to take az detske lasky by som povedala😀 ale taky realny vztah som mala len s manzelom.

autor
25. mar 2024

@lily246 no neužila maš pravdu.Som tip človeka, ktorý ma rada ľudí.Aj chlapov samozrejme ale chcela som sa zaľúbiť len raz a intimne žiť len s manželom.Neviem preco sa to deje.Nechcem to.

autor
25. mar 2024

@klotildabazarik V tom s tebou nesúhlasím.

bambulka79
25. mar 2024

Chodíš po veľmi tenkom ľade...zjavne si sa dostala do stereotypu, vážne problémy v živote momentálne neriešiš a dobre by ti padlo si vyhodiť z kopýtka...ale toto je cesta do pekla

heln
25. mar 2024

platonicka laska, proste za to stava, daj si studenu sprchu a povedz si, ze vernost si slubila manzelovi. chalana nechaj cisto v rovine fantazie.

autor
25. mar 2024

@heln Aj takto to momentalne je.Ale chcela by som aby pre mňa prestal existovať.Komentare zktore tu odzneli som čakala.X krát som opakovala ,že si od toho nic nesľubujem, že ani nechcem aby z toho niečo bolo.A tu komentár : cesta do pekla a podobne.
Čítame s porozumením😀Prepáč ,že to komentujem práve tebe ale myslím to všeobecne

dadis
25. mar 2024

Takychto platonickych zalubeni a chemickych osialov este prezijes v zivote az-az 😅. Zvykaj si na sebaovladanie. Vekom sa to bude zlepsovat, mne sa tiez nepaci uz tolko muzov ako kedysi, ale minuly tyzden sme mali v praci call s ceskym kolegom. Mal uzasnu charizmu a krasny usmev. Hned po calle som isla za kolegom do vedlajsej kancelarie (gay), ze ci bol z neho tiez tak hotovy alebo mam ovulaciu, ci co 😀😅. A to som zadana a tento rok 43 rokov

autor
25. mar 2024

@dadis To si ma teda ukľudnila.Ďakujem ti😀 no ja som to zažila prvykrát a snáď sa to rýchlo skončí a uz také niečo nepríde😀 ale teraz to jee..som z toho taká všeliaka , sama na seba mam nervy keď si na ňho spomeniem.

klotildabazarik
25. mar 2024

Konkretne co mas na mysli ze sa do teba "zamiloval a chce si ta zobrat za zenu" ci co ako ocakavas od 19 rocneho chalana, ty mas 26 a piseses tu kraviny

vanilkovazmrzka
25. mar 2024

Ja si myslim, ze toto sa obcas stane vela ludom, nechcem povedat ze kazdemu… ale proste si v myslienkach uleti, lebo niekto mu fyzicky pride pritazlivy, v hlave si ho zidealizuje, “zamiluje” sa v podstate len do iluzie ktoru si sam vytvoril. Dolezite je, ci si voci manzelovi lojalna, ci ho mas rada, ci stale s nim dokazes a chces fungovat. Asi nieco vo vasom vztahu zaskripalo, ked ti ta iluzia tak pomotala hlavu. Tak asi by bolo dobre prve pozriet ze co sa deje medzi tebou a muzom.

autor
25. mar 2024

@klotildabazarik kde som napisala ,že si myslím ,že za do mňa zamiloval? Čítala som po sebe asi 2x príspevok a nikde som to nenešla.Ty áno?.Ak chces písať také, blbe komentáre, najprv si prečítaj celý príspevok s porozumením a potom komentuj.Takéto komentáre som cakala ale nazaujímaju ma pretože, si mi neporadila a nepochopila a toto prave hľadám.

bambulka79
25. mar 2024

Prepáč,ale podľa opisu v tvojom príspevku som nadobudla presvedčenie, že sa ti chalan dostal dosť hlboko pod kožu (áno zatiaľ platonicky) a máš problém ho dostať z hlavy...no mňa nemusíš presviedčať, že si v pohode a máš situáciu pod kontrolou (zatiaľ) , ibaže nerozumiem tomu, načo tento "problém" zverejňuješ,ak o nič nejde...

autor
25. mar 2024

@vanilkovazmrzka To máš ,pravdu, už to nie je také ako kedysi , viem ze ludia sa menia a prichodom dceri sme na seba akosi s manzelom zabudli.Ale o tom som nechcela pisat tak, asi preto som vyznela v prispevku ako blazon .Ale nevadi.Som vdacna za takych ludí ako si ty.Aspon jedna🙏 Ak mam pravdu povedat, hladam v tom chlapcovi ,to co by som chcela od svojho manzela .Asi mi chyba opäť to chvenie medzi dvoma ludmi ked spolu zacinaju, vies tie take veci ,ktore su na zaciatku kazdeho vztahu😊

autor
25. mar 2024

@bambulka79 Nevadi ,že si ma ty alebo ostatné nepochopili.Jedna ma totiz to pochopila a naozaj som začala inak uvažovať.

klotildabazarik
25. mar 2024

Ja som ti "poradila" hned v prvom prispevku, ty sa chovas jak 16rocne pubertalne decko, sa normalne pytam co cakas od 19 rocneho chalana?

autor
25. mar 2024

@klotildabazarik Ďakujem, veľmi si mi poradila.Idem sa nim hneď vyspať, to asi vyrieši celú moju situáciu a aj "otázku" z mojho príspevku.

thoughtfulweirdo
25. mar 2024

Podľa sa to občas stáva, takto sa do niekoho platonicky "buchnúť". Nastavené v sebe to máš správne, tak už len počkať, kým to proste zas prejde 🙂 a samozrejme vyhýbať sa akémukoľvek kontaktu.

domkakvet
26. mar 2024

Najdi si ine myslienky, napriklad zacni premyslat kam na dovolenku s manzelom.