Vzťah s mužom, ktorý je o 15 rokov starší

28. máj 2023

Ahojte 🙋🏼‍♀️
Chcela som sa spýtať aký máte názor na to keď je od vás chlap oveľa starší..prejdem k veci.
Spoznala som jedného chlapa a je odo mňa starší o 15r ja mám 26 no rozumieme si, správa sa naozaj pekne, vie si ženy vážiť a všetko s tým spojené...
Doteraz som nikdy nič takéto nezažila chlapov som mala max o 5r starších (ktorí sa správali ako buď totálne decka, nevedeli čo chcú a pod) preto ma to ku tomuto ťahá je to s ním úplne o niečom inom naozaj vyzretý chlap a vie čo od života chce..
No za ďalšie bojím sa toho ako by na to, že by som mala až otoľko staršieho chlapa zareagovali rodičia, rodina..viem, že tu možno budú hnusné komentáre, ale tie baby čo ste na tom podobne som zvedavá ako to prebiehalo u vás resp ako ste to oznámili, aká bola reakcia a pod..

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bessie12
28. máj 2023

Ja mam este staršieho partnera ako máš ty a pravdupovediac je mi jedno kto si co o nás myslí. Je to nas život a iných je do toho nič.
Ak ty si ( budeš) s nim štastná, tak prečo by ste nemohli skúsiť?? Môže ti byť jedno co by si o vás iný mysleli.

eliska13
28. máj 2023

@bessie12 chces mať s ním aj dieťa?
41 r je ešte slobodný, rozvedený?10 r by som max tolerovala

mary888999
28. máj 2023

Tak vieš, teraz ty maš 26 a chlap 41 ? Je to Ok. Ale ty budeš mať 50 a tvoj muž 65. To chce veľa tolerancie na životne zaujmy, sex, túžby.Nehovorim že to nemusí vyjsť, len je veľka pravdepodobnosť, že to bude ťažsie.

bessie12
28. máj 2023

@eliska13 áno. Svadbu aj deti plánujeme. Je rozvedený.

autor
28. máj 2023

@elizabet173 Slobodný, ale má dieťa..no s matkou jeho dieťaťa nieje

bessie12
28. máj 2023

@eliska13 ale toto malo asi patriť autorke, nie ? 😅

autor
28. máj 2023

@eliska13 práveže je to v začínajúcim štádiu len..o dieťati a pod som vôbec nerozmýšľala ešte 🙈

danka2009
28. máj 2023

Podľa mňa vek je len číslo

mary888999
28. máj 2023

Tak daj tomu šancu, ale daj si čas, nehrň sa hneď do svadby , rodiny, aj žite spolu, ale aspoň ten rok a pol si nechaj zadne vrata otvorené... Ja neviem, mne osobne by nieže vadili rozideny s dieťaťom, ale skor sa pyta otazka prečo je tomu tak...
Ide o to, že aj moj byvaly bol podstate sam s dieťaťom, s tym že to dieťa bolo aj moje😀, ale keď sme sa rozišli nove znamosti nahaňal krivdo plačucim sposobom a bol neskutočne šarmantny.Ale len do času. Po čase každa zistila ...

bessie12
28. máj 2023

@danka2009 som rovnakeho nazoru, ale nie kazdy to tak berie..

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mirkava
28. máj 2023

Žiadny chlap nevie co chce. Ako dlho ho poznáš? Prečo obhaba také mladé baby?

eliska13
28. máj 2023

@bessie12 nie, chcela som vedieť či ty plánuješ rodinu pri ešte vyššom vekovom rozdiely

muchotrafka298
28. máj 2023

Vek, vierovyznanie a politicke nazory svojho partnera si nemusis pre nikym obhajovat. Jednoducho je to tak, ako to vyhovuje tebe. Aj ked asi by som premyslala nad tym, ci on este chce mat deti a kedy. Lebo ty mas este eventualne par rokov cas, len je dost pruser, ked zistis za povedzme 5-10 rokov, ze on ziadne deti uz nechce a ty s nim stravis cely svoj produktivny vek. A moze Ti ujst vlak a deti uz potom mat nebudes moct.

bessie12
28. máj 2023

@eliska13 aha, no ano plánujeme.

janinah
28. máj 2023

Je to veľa...ak dáš na varovanie skúsených.co si už niečo odzili

shewinka
28. máj 2023

mala som taky vztah (bol o 14 rokov starsi) a zaciatky boli krasne (ako v kazdom vztahu), pritahovalo ma na nom presne to, co teba, vyspely, pozorny…. no ked opadli ruzove okuliare, nase priority sa diametralne odlisovali, kym ja som chcela ist trebars večer do mesta, on uz chcel klud a o 8mej spat. Kym ja som s rodinou chcela čakat, on uz nechcel, postupne sa ten vekovy rozdiel zacal prejavovat aj v smiesnych veciach ako je nazor na filmy ci hudbu (viem moznosmiesne, ale kym mne sa pacil Kali on pocuval Stašaka).
Takze za mna by to bola určite stopka.
Ale zas poznam pary, kde maju podobny vekovy rozdiel a klape im to skvele.

ema22270
28. máj 2023

Ja mam o 14 rokov starsieho manzela. Sme spolu 10 rokov. Mame 2 deti, chlapcov. Vzali sme sa po 5 rokoch. Nehovorim ze je to ruzove - ale vekom to nie je urcite, cize za mna ak premyslas len o veku, za skusku nic nedas. Zacala som s nim chodit ako 22 rocna.

oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ema22270
28. máj 2023

A u nas to neriesil nik - dokonca aj kamaratka, ktora na zaciatku mala trosku take komentare k tomu, si nasla potom asi o 10 rokov starsieho a nevie si ho vynachvalit
Manzel vyzera o dobrych 5 rokov mladsi - bude mat 47 ale tak mozno aj 40 by mu hadali - fakt, lebo aj cvici a je taky vesely.

thoughtfulweirdo
28. máj 2023

Máme s manželom ešte väčší vekový rozdiel. Naši v pohode, vek nijako nekomentovali, zaujímalo ich, ako sa správa, ako žije, chceli ho spoznať a teda vynikajúco si spolu sadli, žiaden problém. Manželova mama zo začiatku nebola trikrát nadšená, ale ja som si ju potom zobrala na otvorený rozhovor, ona mi povedala o svojich obavách, ja som jej povedala, ako to mám a vidím a odvtedy spolu normálne slušne vychádzame.

nikolcrow
28. máj 2023

Ahoj ja mám tiež 26 a tiež staršieho manžela 🙂 dokonca este viac ako o 15r .. spoznali sme sa a vedela som ze to je chlap s ktorým chcem ostat ( ináč vzdy sa mi pacili starší muži ) .. sme spolu 8 rokov z toho 5 manželia mame už 2 deti a pekný vzťah nemenila by som nikdy … rodičia ho prijali neriešia majú ho radi a okolie absolútne neriešim .. este dodám ze môj muž vôbec nevyzerá na svoj vek športuje a zdravo sa stravuje .ja napríklad ani neriešim také reci ze ja budem v najlepších rokoch a on už starý bolo to moje rozhodnutie a užívam si náš manželský zivot 🙂

oli_gapelodiegant
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzulka558
28. máj 2023

Ja mam o 12 rokov staršieho a druhy ma na začiatku nezaujímali a ani teraz co si myslia, sme bezproblémový manželia, samozrejme nezhody k tomu patria,,,, keď niekam ideme a mame platiť ako rodina tak si vie urobiť srandu ze on a 3 deti 🤣 čiže aj mňa zaráta k dcéram

bluka2
28. máj 2023

Pokial si dvatsiatnicka, moze to byt fajn. O 20 rokov neskor budes asi chciet skor niekoho vo svojom veku :D ale preco nie, radsej rozmyslat nad pritomnostou ako buducnostou, ktora ani nevies, ci nastane. Aj par peknych spolocnych rokov moze byt fajn.

andy37
28. máj 2023

Ja som mala 16, on 32 keď sme si spolu začali. S rovesníkmi som si nerozumela, boli to pre mňa všetko nevyspele deti, preto ma priťahovali starší. Vtedy mi to bolo jedno, hovorila som si že vek je len číslo. Po rokoch som to však už videla inak, on mal už po 40, ja som ešte len skončila školu a keď som si predstavovala že by som si s ním mala založiť rodinu a pod.tak to bolo celé zle. Ukončila som to. Teraz mám o 4 roky staršieho manžela a ročnú dcérku. Dnes by som už do takého vzťahu so starším nešla, jedine niečo nezáväzne (keby som slobodná samozrejme), ale zas segrenka má o 25 rokov staršieho partnera a tiež majú ročného syna.

panelacikova
28. máj 2023

@andy37 zjavne si ho nemilovala, len ťa ohúrilo asi to, aký bol oproti rovesníkom zrelý, vyspelý, rozumný...
@shewinka vaše rozdiely neboli samozrejme pre vyšší vekový rozdiel. boli preto, lebo jednoducho ste boli každý úplne iný.
autorka: odsleduj si hlavne, či máte rovnaké hodnoty, životné postoje, ciele, názory na svet, svetonázor, politiku, manželstvo a deti, atď. atď... Ďalej si odsleduj, či ťa vie rozosmiať a ako často, či máte dobrý sex (chémia). ak áno, a budeš si na 100% istá, že ste spriaznené duše s podobnými názormi a postojmi, vášňami, tak neváhaj a choď do toho. pretože aj keď on bude mať 65 a ty 50, stále bude pre teba tým top mužom.

mirkava
28. máj 2023

@nikolcrow áno v tomto veku je to v pohode, ale ja mam 44 a neviem si predstaviť partnera takmer 60tnika. Nedá sa to však zovšeobecniť, nevravím ze to fungovať nemôže

adrian09
28. máj 2023

Ak si ním šťastná, rozumiete si v každom smere tak nerieš čo na to povie rodina. Určité chcú aby si bola šťastná, podľa mňa to je v poriadku ak si dvaja ľudia rozumejú sú spolu šťastní majú pekný vzťah tak nezáleží na veku (samozrejme ak sa nejedná a nedospelú osobu) 🙂 a názory druhých ľudí veď je to tvoja rodina 🙂 mali by byť radi že ty si šťastná.