Ako ukončiť vzťah bez zbytočného ubližovania?
Mali sme celkom pekný vzťah. A potom sa všetko začalo kaziť. Tvrdil, že kvôli mne, lebo som sa s ním stretávala trosku menej. Proste prvý rok sme boli každý deň spolu a ja som po roku už nevládala a chcela sa venovať aj iným veciam. A on to nezvládol. Myslel si, že som s nim skončila alebo ze ho obmedzujem vo svojom živote, myslel si že mám iného. Nebola to vôbec pravda, len som chcela aj čas na seba. Podotýkam, ze to bolo možno 1-2 dni v týždni, keď som chcela byť sama, resp. s inými ľuďmi.
A on sa začal veľmi škaredo správať, ale bolo to len občas. Vyvrcholilo to až zhruba o pol roka, kedy sme mali veľmi turbulentny približne ďalší pol rok. Veľmi škaredo mi nadával a bol so mnou menej a menej, aby mi vraj demonštroval co som robila ja.
Napísali sme si neskutočne škaredé veci a bola tam aj nevera z oboch strán, kedy sme si mysleli, že je vlastne koniec medzi nami. Čiže nie nevera ani tak, ale ze skúšali sme si začať s niekym iným.
Ja som v tom čase nebola s tým rozchodom vysporiadana, stále sme spolu komunikovali, aj keď sme si len nadávali. A potom sme prestali a teraz sa on tvári ako keby nič, ze sme vo vzťahu a všetko je zrazu ružové. Možno som si to vtedy nechcela pripustiť ten rozchod a nechcela vidieť. Teraz už je "ticho" nehádame sa, avšak vo mne to zanechalo tak zle pocity, ze ked viem čoho je schopný, stratila som v neho dôveru, už ho ani nemilujem. Napriek tomu neviem ako skončiť, mame nejaké záväzky voči sebe za ten čas a pomáhame si, ale pre mňa je to už citovo plytké. Tvarim sa, že sme spolu, pritom každá bunka v mojom tele kričí, ze to už nechce. No bojím sa to vysloviť, za veľa som mu vďačná, ale proste pre mna je skôr kamarát a na vzťah to už nie je. Nechcem mu ublížiť, hoci on mi ubližovať neskutočne. Mal problémy s alkoholom a sam so sebou, v tom čase keď sme sa hádali, bol väčšinou opitý. A teraz už pit prestal, ale ja tomu neverím, už celkovo, proste neverím mu ako partnerovi. A veľmi ma trápi, že tu ženu s ktorou si začal ma na sociálnych sieťach, proste vždy keď tam idem ju vidím. Aj keď to už je v tom celkom bezvýznamné.
Nad čím vôbec rozmýšľaš??
Citaj si tento prispevok dookola, kym to nepochopis. Bud sa ostanes trapit, alebo podakujes, zavries dvere a ides dalej. Odporucam aj zablokovat na soc.sietach nech nemas vobec kontakt a zit svoj normalny bezny zivot, neskor urcite stretnes niekoho rozumnejsieho..
Najdi svoju hodnotu..
Povinné prečítať každý, ako si sám dodrbať život a potom vyplakávať, aký život nie je fér. 🙏
Mozes mu precitat co si tu napisala. Skonci to cim skor.
Ale ved ona to chce ukončiť, ona len nevie ako. Poznám to a presne som vždy čakala že to urobí ten druhý za mňa 🙈 keď nevieš ako počkaj do najbližšej hádky 😅

Tak z vďaky si necháš dokafrať život? To je hlúposť a bud na to prídeš teraz, alebo po ďalších teatralnych výstupoch a rokoch.
Z mojej strany by to bola hrubá čiara, žiaden kamarát, určite nie. Všade zablokovať, poďakovať sama sebe za slobodu a žiť si svoje