icon

Ako ukončiť vzťah založený len na peniazoch?

22. júl 2026

Ako vnimate muza ktory vie ze zena je snim len pre peniaze ale on ju tak miluje ze to nedokaze kvoli tomu ukoncit ?

anonym_68f254
22. júl 2026

Nijak. Je to kazdeho vec a mna do toho nic

personality
22. júl 2026

Rovnako ako zenu, ktorá vie, že ju ma chlap iba na sex, ale ona ho ľúbi….

anonym_f5f730
22. júl 2026

Že je hlúpy 🤷 zaslepený

anonym_7d5cc8
22. júl 2026

Toto zrejme píše niekto kto je v takej situácii.Ak áno môj názor je že lepšie je zísť z kratsej cesty späť lebo aj tak nakoniec sa bude ten chlap len trápiť ako mohol byť tak hlúpy

anonym_df267a
22. júl 2026

laska je slepa.. kolke zeny su s tyranom len preto,ze nemaju kam ist a potrebuju aj jeho peniaze? je to to iste akurat z ineho konca... zavislost na druhom ma vela podob ... a moc nad druhym tiez ..

minenkaa
22. júl 2026

Jeho,ich zivot a ešte keď o tom vie ,vsak koľké partnerstva sú o tom mať pohodlie v živote a ak sa k sebe takýto ľudia slusne správajú,vážia si jeden druhého,tak kde je chyba
Laska je neskutočne precenovana

domkakvet
22. júl 2026

@anonym_autor ze je zaslepeny.

rozculena
22. júl 2026

@anonym_autor nijako,mne to je jedno,pokiaľ to je neznámy chlap a neznáma žena pre mňa

anonym_ed3e74
22. júl 2026

Vrat mu darceky a on to pochopi

earlgrey
22. júl 2026

aspoň má sex? ak áno, tak mu určite nevadí za ten sex platiť...

anonym_3c4fc3
22. júl 2026

@anonym_autor nijak ho nevnimam,je mi to ukradnute,co si kto robi a s kym zije a preco,pokial sa ma to netyka.Ak mam ale odpovedat,tak asi ju tak miluje,ze sa jej nevie vzdat,i ked vie,ze ho len vyciciava.To mas to iste,ako ked zena nekopne do prdele nevernika,lebo ho miluje.Alebo to tomu chlapovi "klape"sexualne,tak mavne rukov,co tam po laske a prachoch,ked ma dobre vyrudle?

anonym_f80755
22. júl 2026

@anonym_autor možno je to len tvoj dojem. Však zahraj že ti padli investície, neterka potrebovala liečbu v zahraničí a na darčeky a dovolenky pre partnerku tak cca 2 roky nebude. Buď sa s tebou rozide alebo ťa má naozaj rada a materiálne statky co jej poskytujes sú len čerešnička na torte.

anonym_9a0adb
Včera o 03:52

@anonym_autor tak asi je to obojstranne vyhodne. Aspon ma istotu ze ked nebude mat peniaze tak mu neostane visiet na krku 😃

anonym_ac761e
Včera o 06:11

Jato vnimam tak, ze ju chce a hotovo, aj ked je s nim len pre peniaze. Nevadi mu peniaze do nej investovat a zato ma to, co chce. Obaja spokojni

natalka13
Včera o 06:20

ked ju miluje, peniaze neriesi.
takych je ako maku.

zeldia
Včera o 06:24

@anonym_autor nie je to láska, len si spočítal že už do nej veľa investoval a je mu ľúto tých peňazí ktoré už nema a preto ju považuje za svoju “vec”.

anonym_5cca03
Včera o 07:02

Keď je taký hlúpy, tak nech ho len pekne využije

tanyan
Včera o 07:05

To má tiež viac úrovní... Od zabezpečenia základných potrieb a bežného komfortu až po vynútený extrémny luxus z jej strany a na druhej strane "investícia" v podobe podielu mesačného príjmu až po nezmyselné zadlžovanie sa. Tá ľahká verzia je OK a môže prinášať rôznepozitíva pre obe strany. Ale ak by to malo spôsobiť zadlženosť alebo negatívne ovplyvniť dlhodobú budúcnosť "sponzora," tak to určite v poriadku nie je.

anonym_48f4dc
Včera o 07:29
@anonym_df267a

laska je slepa.. kolke zeny su s tyranom len preto,ze nemaju kam ist a potrebuju aj jeho peniaze? je to to iste akurat z ineho konca... zavislost na druhom ma vela podob ... a moc nad druhym tiez ..

@anonym_df267a ak ostáva žena s tyranom, lebo nemá kam ísť, to nie je láska. To je strach.

anonym_5d2ac0
Včera o 10:06

@anonym_autor nijako, keď je hlupák, nech ho vyžmyka čo najviac