icon

Ako vás vnímalo okolie, keď ste si ako matka dvoch deti našli partnera?

22. feb 2025

ahojte..tie ktore ste si nasli s detmi slobodneho partnera bez deti. ako vas vimalo okolie a pripadne buduca svokra? vadilo jej ze mate deti s inym a ste rozvedena? dakujem

parcelka
22. feb 2025

Ahoj, neboli moc šťastní ale tak nemohli nic spravit, ved je dospely. Potrebovali chvilku cas, asi rok, potom uz vsetko bolo ok, aj mi pomahaju s nimi ked treba, detska su uz starsie, ale obcas niečo treba vybavit, navarit ked su prazdniny alebo su chori, odviest do skoly a tak 🙂

michaela789
22. feb 2025

Švagriná je v takomto vzťahu.
Má dve už väčšie deti a je rozvedená. Našla si priateľa, ktorý sa netají tým, že vlastné deti nikdy nechcel a ani chcieť nebude. Vraj sa mu nechce bábätkovať, prebalovať, vstávať v noci... no, nie je skrátka ten typ na malé deti 🙈 Takže jeho pani matka je šťastná, že má aspoň tieto jej "prikmotrené". So švagrinou ako ženou nemá najmenší problém.

svetlonos
22. feb 2025

Ja poznám muza, ktory ma priatelku s dietatom. Tomu jeho mama lem dohovoril, ze to nie je uz úlet a ma v podstate zodpovednosť aj za to dieta. Teda bola ma strane tej zeny, aby ju nezranil ani to dieta 🙂.

rachel36a
22. feb 2025

Môj brat sú našiel partnerku s dvoma deťmi...jedna už bola veľká, dtuha mala 12 rokov...on svoje deti nikdy nechcel....vsetko ok....

ivanakal
22. feb 2025

Moj brat si nasiel rozvedenu s dietatom. Moja mama, cize jej svokra je stastna, ze brat ma niekoho koho lubi, kto lubi jeho a jej syna berie ako svojho vnuka. Su krasna rodinka a uz maju aj svoje spolocne dieta. A teda nikdy neriesila ze je rozvedena s dietatom.. a teda ani moj tato a najblizsia rodina..

deti95060810
22. feb 2025

ako rozvedená s dieťaťom som si našla slobodného muža... svokrovcom to nikdy nevadilo, od začiatku boli ku mne veľmi slušný ako aj ku môjmu synovi...
po čase s manželom sme si postavili dom a máme spolu 3 deti.... takže sme väčšia rodina....
okolie som neriešila, nech sa každý stará o seba...

kaktusik007
22. feb 2025

ja som si ako rozvedena bezdetna nasla slobodneho a svokre to tak vadilo, ze hucala do synacika a som rozvedena druhy krat. Tentoraz s detmi.

dadka1997
23. feb 2025

Nie nevadilo, práveže naopak, prijala ich ako keby boli jej súčasťou aj cela jeho rodina, a ako to vnimalo okolie? Absolutne ma to nezaujimalo, snáď ma aj matka dvoch deti narok na šťastný život

torysheer
24. feb 2025

Ja rozvedená s troma deťmi, svokre to vadilo veľmi, ale zvykla si. Moja rodina to brala ako môj úlet, že nič z toho nebude. Už sme spolu vyše 10rokov