icon

Ako vychádzate s mužmi a čo všetko im dovolíte?

3. sep 2025

Ahojte, ani neviem ako začať ci len sa vyrozprávať tu. Ako vychadzate so svojimi mužmi a co všetko im dovolíte ? S mojim muzom sa občas neda komunikovať, keď sa ho niečo spýtam alebo sa rozprávame a príde k téme ktorá není po jeho tak na mňa hneď vyskočí, ja sa s nim slušne rozprávam a on na mňa vyskočí a potom hundre ja som z toho už na nervy ,keď sa pohádame nadáva mi...ja mam byt stale ticho a počúvať ako nadáva a neozvat sa to by bolo pre nho najlepšie....posledný čas sa s nim neda nerozumieme si,ja som.z neho nervózna a neviem.co robiť, ani deti.ho nemusia.Bojim sa ze mi z neho prepne. Furt je nespokojný z čímkolvek ako doma tak v robote.A to ze ma vysoke ego ani nehovorím

Strana
z2
sona272
3. sep 2025

Ja som celkom prchká a rýchla, keby na mňa vyletí , tak vyletím aj ja. Nech sa dá debata do rovnováhy, ukázať mu, že sa nebojíš. Lebo keď budeš iba ticho a šúchať nohami, tak si bude viac a viac dovolovať a ty to budeš držať v sebe a tým si akurát tak privoláš chorobu.
Treba si aj vo vzťahu určiť hranice a svoje miesto a tým pádom aj deťom ukázať, že máš pred ním hodnotu.

cacianka
3. sep 2025

a tvoja otázka je ?
aj na mňa/ predo mnou chlap niečo skúša, ak mi je to proti srsti, hneď ho zarazím že toto a takto nie. nečakám ako chudera, že on /či niekto iný si bude honkať ego a ja mám čušať a ticho trpieť

januska12323
3. sep 2025

Prečo si necháš nadávať? Učíš tým deti, že žena má byť len rohožka a časom to začnú robiť aj oni.

autor
3. sep 2025
@cacianka

a tvoja otázka je ?
aj na mňa/ predo mnou chlap niečo skúša, ak mi je to proti srsti, hneď ho zarazím že toto a takto nie. nečakám ako chudera, že on /či niekto iný si bude honkať ego a ja mám čušať a ticho trpieť

@cacianka ved ja nesom ticho,len píšem ze pre neho by bolo najlepšie ak by som bola ticho a on sa vynervačil. On mi povie ze ja este prilievam oheň keď sa hádame ale sak musím vyjadriť aj ja svoj názor, ale niekedy sa nechcem hádať až príliš lebo on vtedy strašne vybuchne a uz aj búcha do všetkého, a raz v aute co sme sa pohádali ma s rukou buchol do nohy stehna a na druhu deň som cítila ze ma boli ako keď modrina ,on keď ma nervy strašne výbuchy ma

cacianka
3. sep 2025

ja nepíšem že ty si ticho, píšem ako reagujem ja. ak ak začne /teda skúsi zvyšovať hlas tak ho umravním že nech nekričí, lebo začnem ziapať ja a potom uvidí, koho uši to vydržia. u teba naozaj neviem čo poradiť, asi v kľudnom stave s ním riešiť jeho výbušnosť a nervy v prdeli, s nejakým odborníkom a prírodnými prostriedkami na ukľudnenie

autor
3. sep 2025
@cacianka

ja nepíšem že ty si ticho, píšem ako reagujem ja. ak ak začne /teda skúsi zvyšovať hlas tak ho umravním že nech nekričí, lebo začnem ziapať ja a potom uvidí, koho uši to vydržia. u teba naozaj neviem čo poradiť, asi v kľudnom stave s ním riešiť jeho výbušnosť a nervy v prdeli, s nejakým odborníkom a prírodnými prostriedkami na ukľudnenie

@cacianka on by nešiel za odborníkom,povedal by mi ze ja mam ísť, a nemam robiť z neho debila. Viete ak on začne zjapat ja nemôžem kľudne reagovať aj som skúšala nejde to

anonym_4c5e20
3. sep 2025

nepije? neberie niečo?

cacianka
3. sep 2025
@anonym_autor

@cacianka on by nešiel za odborníkom,povedal by mi ze ja mam ísť, a nemam robiť z neho debila. Viete ak on začne zjapat ja nemôžem kľudne reagovať aj som skúšala nejde to

@anonym_autor neviem aký bol pre rokmi, ale nemá problémy v práci, nemá zdravotné problémy, nepije, neberie niečo, alebo mu len časom začalo prepínať ?

zuzanita1609
3. sep 2025

Tak keď začne po tebe kričať,proste odíď z miestnosti,alebo ho odignoruj, choď si robiť svoje. Nastanú dve možnosti, buď sa poháda sám so sebou a rýchlo ho to prejde,alebo ten horší, začne byť ešte viac nasratý. S egoistom sa nehádaj, lebo "iba" oni majú pravdu. U nás je to tak,že keď je hádka, zvyčajne sa môj chlap stiahne (nie je hádavý typ, taký flegmoš 😁) a keď ma už prestane baviť hádať sa sama so sebou,potom príde ,že či som už kľudná a či si to chcem vysvetliť pokojne 🤭. Nepovažujem sa egoistku,ale proste niekedy som "horká hlava". Keď je takýto,nehádaj sa s ním,povedz si svoje a odíď. Nie je to dobré riešenie,ale iné nevidím pri takejto povahe.

beronsche
3. sep 2025

@anonym_autor s takým partnerom by som zit nechcela.
Svojho muža rešpektujem a to isté očakávam aj od neho.
Myslim, že správanie ako opisujes, by ma úspešne odradilo už na začiatku vzťahu.

Na tvojom mieste trvám na manželskej poradni, keďže s tým tvojim sa zjavne komunikuje ťažko.

beronsche
3. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor aha teraz čítam, že on nikam nepôjde..
Tak neviem, aké máš teda možnosti, ak on problém nevidí a riešiť nebude?
- ostaneš, budete takto žiť až do smrti
- odídeš a zariadis si život po svojom

Žiaden čarovný návod, ako zmeniť niekoho, kto nechce, neexistuje. Ani ako donútiť niekoho, aby sa k tebe správal slušne a s rešpektom.
Ako sa správa k deťom?
Toto by bolo pre mňa smerodajné - čo život v patologickom prostredí so submisivnou matkou a cholerickym otcom spraví s nimi..

ika02
3. sep 2025

Ahoj, nečítala som všetky komentáre, ale bol taký vždy, alebo začal sa k Tebe takto správať od nejakého času? Nemá milenku?

anonym_46e0d2
3. sep 2025
@sona272

Ja som celkom prchká a rýchla, keby na mňa vyletí , tak vyletím aj ja. Nech sa dá debata do rovnováhy, ukázať mu, že sa nebojíš. Lebo keď budeš iba ticho a šúchať nohami, tak si bude viac a viac dovolovať a ty to budeš držať v sebe a tým si akurát tak privoláš chorobu.
Treba si aj vo vzťahu určiť hranice a svoje miesto a tým pádom aj deťom ukázať, že máš pred ním hodnotu.

@sona272 hranica nemusi byt len v tom, ze ziapat na druheho. Ziapanim si respekt u nikho nevysluzis. Skor odist z tej konvezarcie v tichosti a povedat: takto sa so mnou rozpravat nebudes. A bohuzial, v tomto pripade, zjavne chlap nebude schopny nejakej konstruktvinej diskusie.....

sona272
3. sep 2025
@anonym_46e0d2

@sona272 hranica nemusi byt len v tom, ze ziapat na druheho. Ziapanim si respekt u nikho nevysluzis. Skor odist z tej konvezarcie v tichosti a povedat: takto sa so mnou rozpravat nebudes. A bohuzial, v tomto pripade, zjavne chlap nebude schopny nejakej konstruktvinej diskusie.....

@anonym_46e0d2 Lepšie je potom držať to v sebe ? Ak sa niekto nebráni, druhý si viac dovolí.

autor
3. sep 2025
@cacianka

@anonym_autor neviem aký bol pre rokmi, ale nemá problémy v práci, nemá zdravotné problémy, nepije, neberie niečo, alebo mu len časom začalo prepínať ?

@cacianka nič neberie a vôbec nepije...milenku nemá,len prepinaky v hlave zial, a to ze mi mi pri hádke furt nadáva ze som pi...a kade co ani nehovorím

autor
3. sep 2025
@beronsche

@anonym_autor aha teraz čítam, že on nikam nepôjde..
Tak neviem, aké máš teda možnosti, ak on problém nevidí a riešiť nebude?
- ostaneš, budete takto žiť až do smrti
- odídeš a zariadis si život po svojom

Žiaden čarovný návod, ako zmeniť niekoho, kto nechce, neexistuje. Ani ako donútiť niekoho, aby sa k tebe správal slušne a s rešpektom.
Ako sa správa k deťom?
Toto by bolo pre mňa smerodajné - čo život v patologickom prostredí so submisivnou matkou a cholerickym otcom spraví s nimi..

@beronsche k deťom žiaden vzťah, nemajú ho radi ...furt som.s nimi ja aj vonku s nimi chodím, oni s nim nechu byt povedia mi ze on furt kričí

tenerifka
3. sep 2025
@anonym_autor

@cacianka nič neberie a vôbec nepije...milenku nemá,len prepinaky v hlave zial, a to ze mi mi pri hádke furt nadáva ze som pi...a kade co ani nehovorím

@anonym_autor no tak chod za odbornikom ty, a po par sedeniach mu oznamis, ze odbornik povedal, ze si uplne v poriadku a ten vadny kus je on a mala by si jeho buchnutie hlasit u lekara aj na policii.
Resp. psycholog ti ozrejmi, ako treba reagovat na urcite situacie, a co je uz cez....
Necakaj, navrhni muzovi, nech ide on, a ak povie nie, povedz mu, ze teda pojdes ty. Aspoñ bude trochu v pozore, ked bude vediet, ze je drb.... ute reakcie bude rozoberat odbornik.
Ale necakaj, na objednanie sa caka dlho....

anonym_3a3455
3. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor keď začne trvať,vôbec si s ním nezačínajú, iba sa na neho pozri ako na nepríčetneho a pozri do oci6a opýtaj sa " si v poriadku? " On buď vyeskaluje hádku, alebo prestane. Mne sa osvedčilo, že prestal. Ak by neprestal, odíď, do inej izby a pusti nahlas telku, vôbec si ho nevšímaj. 👍

beronsche
3. sep 2025
@anonym_autor

@beronsche k deťom žiaden vzťah, nemajú ho radi ...furt som.s nimi ja aj vonku s nimi chodím, oni s nim nechu byt povedia mi ze on furt kričí

@anonym_autor tak tu máš svoju odpoveď...
Vieš finančné fungovať aj bez neho? Máte kde bývať?
Začni riešiť toto..
Vaše deti si zaslúžia žiť v normálnej domácnosti, bez kriku a nadávok vlastného otca.

beronsche
3. sep 2025

Och, ako sa dá fungovať s partnerom, ktorý žene vulgárne nadáva, dokonca fyzicky atakuje? Líhať k nemu do postele, spolahnut sa na neho?
Hrozne....

majlo1234
3. sep 2025

Roz-vod. Tu je to podla mna jasne. K detim vztah nema, nemaju ho radi. Teba rad nema, lebo keby mal, tak by ta necastoval nadavky, nebuchal do noh a nestrasil svojou vybusnostou.
Ja som tiez vybusna, a jeden buchnat a vraciam spakruky. Hocikomu. U vas bude klud len ak budes suchat nohami. Ale jedna svojpravna ze a nikdy takto spokojna nebude. A duplom, ak to neni maharadza s milionmi, ale len obycajny dedinsky teplakar s poloprazdnymi vreckami v hrdzavej oktavke.

autor
3. sep 2025
@anonym_3a3455

@anonym_autor keď začne trvať,vôbec si s ním nezačínajú, iba sa na neho pozri ako na nepríčetneho a pozri do oci6a opýtaj sa " si v poriadku? " On buď vyeskaluje hádku, alebo prestane. Mne sa osvedčilo, že prestal. Ak by neprestal, odíď, do inej izby a pusti nahlas telku, vôbec si ho nevšímaj. 👍

@anonym_3a3455 no sa nedá,on okamžite pricupka za mnou, on nechape ze po hádke ho nechce vidieť ani sa rozprávať bude doliezat jak pes

autor
3. sep 2025
@beronsche

@anonym_autor tak tu máš svoju odpoveď...
Vieš finančné fungovať aj bez neho? Máte kde bývať?
Začni riešiť toto..
Vaše deti si zaslúžia žiť v normálnej domácnosti, bez kriku a nadávok vlastného otca.

@beronsche mam kde bývať, dom je môj, akurát by som ho musela vyplatiť to nemam ž čoho

denkabemommy
3. sep 2025

Ak rozhovor eskaluje ku hádke, tak ho ukončujem, že to nemá teraz zmysel, skúsime to neskôr. Ak bezdôvodne začne nervačiť (aj muži majú predsa kramy), tak sa s ním nesnažím ani rozprávať alebo mu poviem, nech váži tón hlasu. Ale toto sa u nás deje veľmi sporadicky, zvyčajne si veci vieme prebrať ako dospelí emočne vyzretí jedinci 🙂

majlo1234
3. sep 2025
@anonym_autor

@beronsche mam kde bývať, dom je môj, akurát by som ho musela vyplatiť to nemam ž čoho

@anonym_autor a z coho ho mas vyplacat?

autor
3. sep 2025
@majlo1234

@anonym_autor a z coho ho mas vyplacat?

@majlo1234 no z prerabky co investoval.
.mne rodičia darovali dom takže je môj, len on investoval to čiastočnej prerabky

hopsas
3. sep 2025

@anonym_autor s mužom vychádzam veľmi dobre, aj on so mnou. Ako normálny človek po mne neziape, nehadame sa, ak na niečo nemáme rovnaký názor, tak sa zhodneme, že sa nezhodneme a neriešime to viac. Príklad. Muž je evanjelik, ja katolícka. On je extrovert, ja introvert. On volí nepoviem čo a ja volím pravý opak. Napriek tomu fungujeme uz viac ako 27 rokov bez problémov. Vieš, všetko závisí od vyzretosti človeka. Aký je charakter, povaha ..... všetko sa dá riešiť. Myslim, že problém.nie je v tom.ako vychádzať s chlapmi, ale ako vyjsť s tým tvojim. On má problém. Nie tí ostatní.

tenerifka
3. sep 2025
@anonym_autor

.mne rodičia darovali dom takže je môj, len on investoval to čiastočnej prerabky

@anonym_autor ak je muz aj manzel a bolo to pocas manzelstva, investoval vase spolocne peniaze, nie svoje vlastne. Ak mu vyplatis polovicu z prerabky, bude to len tvoja dobra vola. Ja na tvojom mieste by som sa ho zbavila, chova sa ako kreten a nezasluzi si zivot, aky zije….

autor
3. sep 2025
@tenerifka

@anonym_autor ak je muz aj manzel a bolo to pocas manzelstva, investoval vase spolocne peniaze, nie svoje vlastne. Ak mu vyplatis polovicu z prerabky, bude to len tvoja dobra vola. Ja na tvojom mieste by som sa ho zbavila, chova sa ako kreten a nezasluzi si zivot, aky zije….

@tenerifka no on mi už z nervou povedal,ze daj mi peniaze co som tu investoval (bolo to počas manželstva )už a on pôjde preč, keď už vidi na mne ze mam toho plne zuby tých jeho vyhrazkou tak potom už chodi kolo mňa jak pes ,mi to príde ako keby si neuvedomoval ze co robí vináda mi kade jak a po hádke za mnou dolieha jak.decko

majlo1234
3. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor vezmes ked tak hyposku a zalozis dom, o par rokov splatis. Ale hlavne ta uz nikto nebude buzerovat a zhadzovat a budes mat kluf.
Ja by som na tvojim mieste kludne sla niekde do poradne, hoc pre tyrane zeny, pebo u vas to uz trochu hranici, nehnevaj sa. Dam dostanes aj pravne poradenstvo zadarno

Strana
z2