Ako vychádzate s mužmi a čo všetko im dovolíte?
Ahojte, ani neviem ako začať ci len sa vyrozprávať tu. Ako vychadzate so svojimi mužmi a co všetko im dovolíte ? S mojim muzom sa občas neda komunikovať, keď sa ho niečo spýtam alebo sa rozprávame a príde k téme ktorá není po jeho tak na mňa hneď vyskočí, ja sa s nim slušne rozprávam a on na mňa vyskočí a potom hundre ja som z toho už na nervy ,keď sa pohádame nadáva mi...ja mam byt stale ticho a počúvať ako nadáva a neozvat sa to by bolo pre nho najlepšie....posledný čas sa s nim neda nerozumieme si,ja som.z neho nervózna a neviem.co robiť, ani deti.ho nemusia.Bojim sa ze mi z neho prepne. Furt je nespokojný z čímkolvek ako doma tak v robote.A to ze ma vysoke ego ani nehovorím
@majlo1234 no z prerabky co investoval.
.mne rodičia darovali dom takže je môj, len on investoval to čiastočnej prerabky
@anonym_autor
Máte nejaký dôkaz o sume, ktorú investoval?
Teda, ak trepem, nech ma niekto opraví, ale len zdokladovane financie mu musíš vyplatiť..
Nie polovicu hodnoty domu.
Porad sa s právnikom.
@anonym_autor vezmes ked tak hyposku a zalozis dom, o par rokov splatis. Ale hlavne ta uz nikto nebude buzerovat a zhadzovat a budes mat kluf.
Ja by som na tvojim mieste kludne sla niekde do poradne, hoc pre tyrane zeny, pebo u vas to uz trochu hranici, nehnevaj sa. Dam dostanes aj pravne poradenstvo zadarno
@majlo1234 my už máme hypotéku, druhu mi už nikto nedá
@anonym_autor prečo preboha by si brala ďalšiu hypotéku? S tými hypo ako keby sa vrece roztrhlo..veď jasné,že človek sa pomaly nedožije dôchodku,ale nik nerozmýšľa,keď sú deti,že to zdedia (aj to je dôvod, prečo väčšina nechce deti,už aj maličké v perinke je dlžné štátu). Och 😟
@anonym_autor prečo preboha by si brala ďalšiu hypotéku? S tými hypo ako keby sa vrece roztrhlo..veď jasné,že človek sa pomaly nedožije dôchodku,ale nik nerozmýšľa,keď sú deti,že to zdedia (aj to je dôvod, prečo väčšina nechce deti,už aj maličké v perinke je dlžné štátu). Och 😟
@zuzanita1609 aby vyplatila manzela a mala pokoj?
@cacianka ved ja nesom ticho,len píšem ze pre neho by bolo najlepšie ak by som bola ticho a on sa vynervačil. On mi povie ze ja este prilievam oheň keď sa hádame ale sak musím vyjadriť aj ja svoj názor, ale niekedy sa nechcem hádať až príliš lebo on vtedy strašne vybuchne a uz aj búcha do všetkého, a raz v aute co sme sa pohádali ma s rukou buchol do nohy stehna a na druhu deň som cítila ze ma boli ako keď modrina ,on keď ma nervy strašne výbuchy ma
@anonym_autor pokúsila si sa niekedy aj byť ticho a len počúvať? Načo sa hádať keď vidíš že to nemá zmysel a len zhoršuje situáciu? Nechceš sa rozviesť, tak skús popracovať na tom, ako to nezhorsovat ale zlepšiť. Skús ho raz, dva krát poslúchnuť a uvidíš či sa situácia zmení alebo nie. Ak áno, budeš vedieť ktorým smerom to ide.
@anonym_autor pokúsila si sa niekedy aj byť ticho a len počúvať? Načo sa hádať keď vidíš že to nemá zmysel a len zhoršuje situáciu? Nechceš sa rozviesť, tak skús popracovať na tom, ako to nezhorsovat ale zlepšiť. Skús ho raz, dva krát poslúchnuť a uvidíš či sa situácia zmení alebo nie. Ak áno, budeš vedieť ktorým smerom to ide.
@anonym_6c74ce a v situácii ak mi nadava ja mam byt ticho? Ako sorry ale toto nie ,na sebe kydat nedám lebo ja na nho nenadavam
@anonym_6c74ce a v situácii ak mi nadava ja mam byt ticho? Ako sorry ale toto nie ,na sebe kydat nedám lebo ja na nho nenadavam
@anonym_autor tak si môžeš za to sama. Keď nevieš byť ticho, keď ti povie aby si bola. Ale zároveň sa nechceš rozviesť. Tak trp. Tvoja voľba.
@anonym_autor tak si môžeš za to sama. Keď nevieš byť ticho, keď ti povie aby si bola. Ale zároveň sa nechceš rozviesť. Tak trp. Tvoja voľba.
@anonym_6c74ce "tak si môžeš za to sama Keď nevieš byť ticho, keď ti povie aby si bola"
Počuj, toto ani ako vtip to nie je dobré... 🤦🏼♀️
Ale považujem to za zaujímavé, že niektoré ženy, napr. ty, sú v pohode s postojom "hlavne držať hubu, lebo moj pán nakázal"..
@anonym_autor vieš čo, kaslala by som aj na dom. Za ten pokoj pre mňa najmä pre deti by mi to stalo..
Ale ako som ti písala, ak nemá muž dôkaz, že do domu investoval, nemáš mu čo vyplatiť.. ak si on predstavuje, že mu dáš polovicu trhovej hodnoty, je na omyle..

Proste sa zdvihnem a odídem z miestnosti. Raz, dvakrát, päťdesiatkrát... Kým nepochopí. Môže ziapat po zastrckach. Môj hlasový fond mi neumožňuje ziapat naspäť ani keby som takú túžbu pocítila. Ale teda pri prvom vulgárnom oslovení by s ním komunikovali už len tie zástrčky.