icon

Ako vychádzate so svatovcami?

12. feb 2026

Len tak, pre aujimavost. Ako vychadzate s rodicmi priatela/priatelky vasej dcery/syna?
Alebo, ak su zosobaseni, tak so svatovcami.

Strana
z2
sisaka
14. feb 2026

Neviem, aký by som mala mať vzťah? Nie sú mi nič - matku poznám, sme úplne rozdielne, to je tak na debatu o počasí, nemáme dôvod sa stretávať a otca som ani nevidela a ani ma nezaujíma 🤷‍♀️

bielasovicka
14. feb 2026

My sme si so svatovcami sadli hneď od prvej chvíle. Vychádzame spolu vyborne 👍

autor
14. feb 2026
@natalka13

Mam uz dost rokov a nepamatam rodinu, kde by sa svatovci stretavali. Skor to je moda poslefnych 10-15 rokov.
Nestretavame sa lebo sa nepozname a po svadbe to tak asi na 90% ostane.

@natalka13 u nas som aj babku sesternic poznala. My sme tak drzali spolu. Mama svagrinej vzala aj moje deti na vylet. Mne sa zda, ze svet je maly a poprepletany.
Nemyslim tym nasilne vytvaranie kamaratstiev, ale akasi prirodzena laska, sudrznost. Vsak aj so surodencami sa vidime, len ked nieco potrebujeme. Alebo na oslavach. Je to take mile vediet jeden o druhom. Cas velmi rychlo leti, ked sa stretneme, vidno dalsiu vrasku... 🙂

natalka13
14. feb 2026
@anonym_autor

@natalka13 u nas som aj babku sesternic poznala. My sme tak drzali spolu. Mama svagrinej vzala aj moje deti na vylet. Mne sa zda, ze svet je maly a poprepletany.
Nemyslim tym nasilne vytvaranie kamaratstiev, ale akasi prirodzena laska, sudrznost. Vsak aj so surodencami sa vidime, len ked nieco potrebujeme. Alebo na oslavach. Je to take mile vediet jeden o druhom. Cas velmi rychlo leti, ked sa stretneme, vidno dalsiu vrasku... 🙂

@anonym_autor my sa stretavame scrodinou dost, mame aj kamaratov ako rodinu mame kluce od svojich byvani, chodime na dovolenky detom na zapasy ci rodina ci kamarati. My nemame jeden vikend v roku zeby sme sa s niekym nestretli vylet, vecera, pohar vina, lyze dovolenky ......ale svatovci to niesu. Je to rodina uplne mimo.

autor
14. feb 2026
@natalka13

@anonym_autor my sa stretavame scrodinou dost, mame aj kamaratov ako rodinu mame kluce od svojich byvani, chodime na dovolenky detom na zapasy ci rodina ci kamarati. My nemame jeden vikend v roku zeby sme sa s niekym nestretli vylet, vecera, pohar vina, lyze dovolenky ......ale svatovci to niesu. Je to rodina uplne mimo.

@natalka13 je to krasne, co pises. Uplne rozumiem. Vsade to je inak, nic nasilu nema vyznam. Stretavame sa s tymi, s kym mame nieco spolocne

anonym_dd613e
17. feb 2026

moji rodičia a svokrovci sa videli dvakrát v živote. raz pred svadbou a potom na našej svadbe. ale myslím, že to bolo zároveň aj poslednýkrát, keďže svokrovci sa o mojich rodičoch vyjadrujú veľmi nevyberane (a to som použila veľmi diplomatický výraz), a je im jedno, či v súkromí, predo mnou alebo pred cudzími ľuďmi. mrzí ma to, aj som sa kvôli tomu so svokrovcami pohádala, ale oni nevidia na svojom správaní a vyjadrovaní nič zlé. takže mojim rodičom absolútne nezazlievam, že sa s nimi už nikdy nechcú stretnúť.

lenka_matko
17. feb 2026

@anonym_autor moji rodičia nijako, stretnú sa na nejakých oslavách a tam to končí. Ale svokrovci sú generačne starší od mojich rodičov. Svokor si veľmi rozumel s mojim dedkom.

Strana
z2